16.6.2012

Raparperin alla... - Rhubarb...


Tänä vuonna raparperia tulee riittämiin. Aion tehdä siitä hilloa mansikan kera. Hillo on hyvää aamupuuron lisukkeena. Lisäksi raparperista saa hyvää mehua. Juhannuksen tienoilla kannattaa raparperit leikata aivan lyhyiksi, jolloin niistä saa loppukesästä vielä uuden käyttökelpoisen sadon. Jollei raparperia leikkaa, se muuttuu "tikkuiseksi" ja sitä ei kannata enää käyttää.

This year we'll have rhubarb more than enough. I'll make some jam with strawberries. The jam is delicious with porridge in the mornigs. You can also get good juice of the rhubarb. In the Midsummer it's good to cut all the rhubarbs down, so you'll get another harvest later in the summer.

8 kommenttia:

  1. Odotan innolla päivityksiäsi ja muistiinpanojasi.:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että löysit blogiini! Tervetuloa toistekin. Tiedätkö jotain hyviä raparperireseptejä?

      Poista
  2. Raparperi on herkullista! Mitä kesän eivät raparperi piirakka? Toivotan teille hyvää viikonloppua! Zinnia

    VastaaPoista
  3. Kasvihuoneessa oli parikin suurta naispatsasta ja kierreportaat olivat kyllä aikas hienot...

    Raparperit kasvavat aina vähän turhankin nopsaan.

    T. Sari Puumulista

    VastaaPoista
  4. Minullakin on pieni raparperin alku kasvamassa: toivottavasti ensi kesänä tulee jo satoa!

    VastaaPoista
  5. Minullakin pieni raparperin alku kasvamassa; toivottavast ensi kesänä saadaan jo satoa!

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttavat. Kiitos vierailustasi blogissani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...