17.12.2012

Mikki uudessa kodissa - Mickey in his new home

Mikin ensimmäinen yö ja päivä uudessa kodissa ovat menneet hienosti. Mikki ei ole itkenyt sisarustensa perään, vaan on kotiutunut hyvin. Se on syönyt hyvin, leikkinyt paljon ja Mikki nukkui hyvin viime yön. Se tunnistaa jo oman nimensä, tulee luokse, kun sitä kutsuu nimellä. Tänään Mikki oppi istumaan kehotuksesta. Se on niin iloinen ja leikkisä. Se tykkää leikkiä pallolla, tykkäisi myös repiä vanhaa eteisen mattoa, mutta sitä se ei saa tehdä. Mikki juoksee ympäri huoneistoa ja leikkii pari tuntia ja sitten yks kaks väsähtää ja nukahtaa. On se varsinainen sydämenvaltaaja!

Tänä aamuna Mikki herätti minut nuolemalla naamaani. Kun nousin ylös, se säntäsi heti keittiöön. Toistaiseksi Mikki syö neljästi päivässä. Alla uusia kuvia, jotka eivät ole valitettavasti kovin teräviä. En raaskinut jatkuvasti räpsytellä salamaa, jottei Mikki ala säikkyä kuvaamista.


Mickey's first night and day have gone fine here in his new home. Mickey hasn't been crying for his brothers and sister. He has eaten well, played a lot and he slept well last night. He recognizes his new name, comes when we call him by name. Today he learnt to sit down, when I say "sit". He's so glad and playful. He likes to play with ball, he'd also like to tear an old carpet, but he isn't allowed. He runs around our apartment for two hours and plays with his toys and then suddenly he falls asleep and sleeps about for an hour. He's such a sweetie!

This morning he woke me up by licking my face. When I stood up he immediately ran to the kitchen. He eats four times a day for now. There are some new pictures below, but they aren't so sharp, because I didn't use flash, because it isn't very nice to Mickey, if I use it all the time.

31 kommenttia:

 1. Aivan ihana ja lutunen on Mikki - onnea uudesta pennusta! Mukava kuulla, että sopeutuminen kävi sukkelasti ja ilman ikävää:) Meilläkin nuo pennut kyllä niin terhakoina yksinkin kiertävät ja tutkivat paikkoja - olen ottanut yhden kerrallaan irralleen niin ennätän vahtia vahingot;)

  VastaaPoista
 2. What a smart little one he is.I melt looking at the pictures .
  Elisabeth

  VastaaPoista
 3. Tunnistan tuon makuuasennon! Viljo saattaa vieläkin vanhana ja huonolonkkaisena nukkua noin sammakkona...

  T. Sari

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana ja hellyttävä karvaturri. Tuollaisen kielenlipaisuun on mukava herätä.

  VastaaPoista
 5. Hooray for a new little friend. Mickey is adorable; puppies are such a joy!

  VastaaPoista
 6. I'm so happy for you and your family, Mickey is adorable! What a wonderful Christmas present to get, he seems very happy in his new home.

  VastaaPoista
 7. Onpa ihana sydäntenmurskaaja :)

  VastaaPoista
 8. Ooooooooooooooh! He is adorable! I miss that time when my dogs were little. Your Mickey is a smart dog if he already follows the Sit command!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, he's very anxious to learn and please. He's so cute!

   Poista
 9. <3 mikä söpöläinen!

  Nyt ovat niin oivat ajat opettaa pennulle kaikenlaista tarpeellista. Itse olen ihan heti kotiin saavuttua aloittanut ihan perusjuttujen (istu,maahan,odota,tänne jne.) treenailun,leikin varjolla,pieni tuokio kerrallaan. Olen huomannut sen parhaimmaksi tavaksi saada fiksusti käyttäytyvä aikuinen koira :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mekin tehdään. Heti aloitetaan tapojen harjoittelu ja mitä ei haluta tehtävän, kielletään alusta alkaen johdonmukaisesti.

   Poista
 10. Yes, he's very anxious and wants to please. He's awesome!

  VastaaPoista
 11. On ne vaan niin lutusia kun ovat pentuja. Pikkuhiljaa tapa koulutusta niin hyvä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ollaan jo harjoiteltu kaikenlaista. Kammattu, leikattu kynsiä, opetellaan istumaan ja syömään mennään kehotuksesta yms. pientä.

   Poista
 12. Kylläpä on söpö pikku Mikki täällä! Onnea uuden perheenjäsenen johdosta :)

  VastaaPoista
 13. Å vilken liten sötnos så gullig
  ha det så bra
  maggan

  VastaaPoista
 14. Voi miten söpö pikku Mikki! Onnea paljon uudelle tulokkaalle,on ne vaan niin söpösiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Irma. Mikki on tosi lutunen kaveri.

   Poista
 15. No on sinulla suloinen kaveri sopivasti jouluksi. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Kuusen ja kauniin kodin voin jouluna unohtaa, mutta Mikki päihittää ne. Matoton ja kuuseton joulu.

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttavat. Kiitos vierailustasi blogissani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...