Keskiviikon touhuja – On Wednesday

Keskiviikon touhuja – On Wednesday

Tänään, keskiviikkona, katselin koko aamun tv:tä. Eilen jäi näkemättä Lemmen Viemää ja Emmerdale. Lemmen Viemään olen koukussa. Katsellessani sohvalla tv:tä minulla oli hyvää seuraa. Mikki nukkui kolmisen tuntia kainalossani. Se oli herännyt jo viideltä aamulla mieheni kanssa, joten sitä nukutti. Sohvailun jälkeen menimme ulos kävelylle Tervasaareen. Mikki tapasi nuoren narttuspanielin, jonka kanssa sillä oli mukavaa. Ulkoilun jälkeen tulimme kotiin ja söimme lounaan. Toistaiseksi, tänään, olen pysynyt hiilareista kevennetyssä ruokavaliossani. Söin lounaaksi  kananmunia, pari nakkia ja juustoa. Jälkkäriksi kahvia ja persimon. Mulla ei ole mikään tiukkislinja, mutta välttelen leipää, perunaa, pastaa yms. viljatuotteita. Nakit menee ja hedelmät. Aamulla söin turkkilaista jogurttia, hedelmiä, munan ja kinkkusiivun sekä join kupposen kahvia. Lounaan jälkeen imuroin ja moppasin ja Mikki säntäili siinä rinnalla ”hengessä mukana”. Viime keväänä noudatin tuota em. ruokavaliotani ja sain kahdeksisen kiloa pois ja veriarvoni olivat paremmat kuin koskaan. Mulla on selkärankareuma, jonka vuoksi joudun käymään verikokeissa säännöllisesti. Keväällä katsottiin toiveestani myös verensokeri ja kolesteroli. Huippulukemat kaikissa. Tuolla ruokavaliollani en mässäile rasvalla, enkä pidä hiilareista tiukkaa lukua hedelmien ja marjojen suhteen. Koetan pitää järjen päässä… Ei minulla ole paino-ongelmaa, mutta haluan pitää kilot kurissa nivelteni vuoksi. Olokin on mukavampi, jos on vähän hoikempi. Mitään urheilevaa elämäntyyliä en voi aloittaa, sillä joka kerran kun koetan lisätä liikkumistani, jokin nivel tulehtuu ja saan kärsiä siitä kuukausitolkulla. Tyydyn siis tavalliseen ulkoiluun kohtuuliikunnalla. Today, on Wednesday, I watched tv all the morning. I had good company. Mickey was lying in my arms on the coach. He slept there for three hours. He had already woken up at five o’clock with my husband. So, no wonder Mickey was tired. After nap we went out for a walk. Mickey met a young female dog and had nice time. Then we came back home. We ate. For now, today, I have been ”a good girl” and followed my ”low carb” life. We’ll see what happens in the evening. I had eggs, cheese and some sausage for lunch and a cup of coffee with a persimon. In the morning I ate natural yoghurt, fruit, egg and ham with a cup of coffee. After lunch I vacuumed and swept and Mickey ran around…

Mikki kainalossani nokosilla – Mickey having a nap in my arms

25 thoughts on “Keskiviikon touhuja – On Wednesday

  1. Onpa Mikki suloinen, näköjään se on peittänyt tassullaan ilmeensä, liekö unenpöpperöinen eikä kuvauskunnossa;D

  2. Minä olen myös yrittänyt syödä vähemmän hiilihydraatteja vuoden alusta lähtien, painoa pitäisi saada pois. Toivottavasti itsekuria löytyisi, saisin minäkin oloni kohenemaan. Emmeradalea olen minäkin seurannut 🙂

  3. Minäkin viihtyisin sohvalla jos olisi tuollainen kainaloinen. Tuskin malttaisin katsoa tv:tä vaan tuijottelisin pentua, on se niin suloinen, ei ihme, että olette löytäneet kavereita ympäristöstä. Karppaamisesta on kaikenlaisia mielipiteitä ja varoituksia, mutta ruokavaliosi vaikuttaa järkevältä ja senhän todistaa nuo veriarvot.

  4. Joo, Mikki on ihana halinalle silloin, kun sitä ei viiraa…

  5. Kylläpä Mikkiä on nukuttanut makeasti:) Minullakin on selkärankareuma. Tosin se ei tällä hetkellä vaivaa mitenkään, enkä tarvitse lääkitystä. Toivottavasti menee vielä monta vuotta ennenkuin alkaa taas vaivaamaan…Halinallelle IIISOOO halaus täältä:)

  6. Oikea halinalle! Kohta ei enää mahdu sylkkyyn tai kainaloon. Meillä Mutikainen on aina päälläni nukkumassa, kun makoilen sängyllä tai katselen telkkaria. Kissa kaipaa lämmintä ihmispatteria, johon käpertyä, kun ei ole lainkaan omaa lämmintä "pohjavillaa" mokomalla vilukissalla. 🙂

    T. Sari

  7. Congratulations on being good so far today! Mickey is more adorable every day!

  8. Ruokavaliosi kuulostaa tosi hyvältä, ei ihme jos kilot ovat lähteneet.
    Mikkistä suloinen unikuva. Rakastan koiria, harmi vaan, että mieheni on nykyään allerginen. Kahdella pojallani on koirat ja meillä vieraillessaan niitä joutuu pitämään eri huoneessa. Ei kiva.

  9. Olet onnekas, jos pärjäät ilman lääkkeitä. Mulla meni noin 20 vuotta ihan minimilääkityksellä, kunnes iski taas voimalla stressin iskiessä. Lisäksi sain mahakatarrin. Kuulemma kun on yksi autoimmuunisairaus, on altis saamaan toisenkin. Mulla ihmeteltiin parikymmentä vuotta jatkuvaa anemiaa, kunnes reumalääkäri löysi tuon mahakatarrin.

  10. Joo, nallukka kasvaa vauhdilla! Rintaranka rutisee Mikkiä nostellessa…

  11. Koirat ovat ihania! Minä olen allerginen kissoille, joten niitä en voi ottaa, vaikka tykkään kovasti kissoista.

  12. viken skön dag ni har haft du och Micky
    ha det så bra
    maggan

  13. Löysin blogisi ja ihastuin.

    Hyvää, alkanutta vyotta, 2013 !

  14. Löysin ihanan blogisi sattumalta,

    hyvää alkanutta vuotta 2013 !

  15. Ja, vi hade en bra dag tillsammans! Mickey är en bra vän!

  16. Mikistä saa kyllä söpöjä kuvia…Onnistuisipa kuvat itsestäkin yhtä hyvin.. ;O)

  17. Suloinen Mikki:)

    Lohdutukseksi, olen itse harrastanut juoksemista usemman kymmenen vuoden ajan. Muutama vuosi sitten minulla todettin astma ja siihen ei kortisonihoidot tehoa. On aikoja jolloin lenkillä ollessani on pakko kävellä, kun ei keuhkot kestä. Ja minä olen juossut useamman maratonin. Onneksi on parempiakin aikoja astman kanssa.

  18. No, voi nekku sentään. Näin talvella se astma on varmaan pahempi, vai? Siis pakkasilla, niin no kesällä on taas heinät ja keväällä siitepölyt. Tosi harmi!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: