Aurinkoista viikonloppua! - Sunny weekend!

Tällä viikolla on huhkittu puutarhassa. Leikkasimme pensaita. Aion hävittää puutarhastamme noin kymmenen kuusamapensasta. En tykkää niistä yhtään. Eivät ole oikein milloinkaan nättejä. Niihin tulee kamalasti kuivia oksia, ovat kirvoja pullollaan ja lisäksi ovat erittäin myrkyllisiä. Viisi pensasta on vielä pystyssä siistittyinä, mutta yhtä monesta on enää kanto jäljellä. Pitää laittaa jotain lahottaja-ainetta niihin kantoihin, jotta ne saa myöhemmin revittyä maasta. Joka päivä pitää myös haravoida, jollei halua ihan syksyistä fiilistä puutarhaan. Amerikanjalopähkinä tiputtelee ämpärikaupalla keltaisia lehtiä ja pihan takana olevasta metsiköstä lentää keltaisia koivunlehtiä roppakaupalla. Eilen leikkasin nurmikon, joten nyt on vähän kesäisemmän näköistä.

Keittiössämme ei ole juurikaan tapahtunut edistystä. Tämä alkaa ns. "syödä naista"... Olemme olleet ilman liettä ja uunia jo puolitoista kuukautta ja keittiön tavarat on survottu vierashuoneeseen. Inhoan epäjärjestystä ja sitä on nyt ollut jo pidemmän aikaa tarjolla.

Avoimet puutarhatkin lähestyvät. Enää yhdeksän päivää ja puutarhan pitäisi olla jonkinmoisessa kuosissa. Täytyy myöntää, että pienoinen stressinpoikanen on ilmassa! Koko kesän olemme huhkineet isojen projektien parissa.

Se tekee onnelliseksi, että nyt olemme jälleen saaneet nauttia auringonpaisteesta ja lämmöstä. Eilen oli ihana päivä ja toivottavasti samanlaisia on lisää tulossa.

Enää kolme viikkoa ja työt kutsuvat. Viidentoista kuukauden vapaan jälkeen! Olen rakastanut tätä vapautta! On ollut ihanaa tehdä, mitä haluaa ja milloin haluaa. Tämä oli erilainen vuosi, sillä asuimme viime lukuvuoden, koko perhe, Helsingissä. Tämä oli onnellinen vuosi, mutta suruakin mahtui mukaan. Menetimme viime syksynä rakkaan ystävämme Aku-rottweilerin. Suru on sydämessä vieläkin. Nyt meillä on iloinen kultainennoutajaheppuli Mikki. Mikki on ihana ja herttainen, mutta kyllä rottweilereilla on aina sydämessäni paikka. Olen varma, että meillä on rotikka vielä jonakin päivänä...

We've been gardening a lot this week. We've cut bushes and the lawn, trimmed,  raked, watered and so on. Our kitchen hasn't been done as much.. It's so frustrating to wait until everything will be ready. We've been without a stove and oven for a month and a half! 

The Open Gardens -day is nearing... Only nine days and everything should be in order.  I must admit that I'm getting a little stressed! The whole summer, we've had big projects.

One thing makes me really happy. The sun has been shining again and yesterday we had a warm and sunny day. I hope we'll have more days like that. 

There are only three weeks and I'll be at work again. After fifteen months! I've loved this free time! It's been wonderful to do what you want and when you want. I had a different year, because we, the whole family, were living in Helsinki last school year.  It was a happy year, but there was something very sad as well. Last autumn, in Helsinki, we lost our beloved Aku (Donald), our rottweiler. It was heartbreaking. Now, we have Mickey, a golden retriever. I love Mickey and he's very cute, but I miss a dog like a rottweiler is. They have character! I'm sure we'll still have a rottweiler some day.


Syyssyrikkä - Buddleja
53 kommenttia

 1. Kasvihuone on "kotiutunut" puutarhaanne niinkuin olisi aina siinä ollut, niin hyvin sopii paikalleen.
  Olen monasti, kun kuviasi ihailen ajatellut miten paljon työtä tuo kauneus vaatii. Ei synny itsestään pihan harmoninen kauneus. Kun tätä hyvin vaatimatonta omaa pihaani ja kasvimaatani hoitelen ja siinä riittää minulla puuhaa ihan tarpeeksi ja tulos on mikä on, en voi kuin nostaa olematonta hattua pihaasi katsellessa.
  Oikein hyvää, kaunista viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti kauniista sanoistasi! Tottahan se on, että iso piha vaatii paljon työtä, jos sen aikoo pitää siistinä. Tunteja kuluu..

   Poista
 2. Kiitos ihanasta matkasta puutarhaasi, kaunis on... mukavaa viikonloppua muös sinulle:)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on kaunis puutarha,oi mikä ilo silmälle.Kiitos että näytät meille,on ihana sitä ihastella
  Mukavaa aurinkoista viikonloppua :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä noin kaunista ja siistiä puutarhaa kelpaakin esitellä! Kasvihuoneesta ajattelin samoin kuin edellinen kommentoija: se maastoutuu paikalleen kuin olisi siinä aina ollut. Suunnittelu ja toteutus siis onnistuneet kymppiplussan arvoisesti:)

  VastaaPoista
 5. Miten nopeasti aika kuluukaan, minusta tuntuu, että siitä on vasta hetki, kun kerroit blogissasi olevasi vuorotteluvapaan alussa.

  Minulla loppuu kesäloma samoihin aikoihin ja vaikealta tuntuu taas siirtyä arkeen...

  VastaaPoista
 6. Puutarhasi kelpaa hyvin Avoimet puutarhat-tapahtumaan! Hienolle näyttää!

  On varmasti outo tunne kun "vapaus" loppuu ja työt alkaa. Itselläni on ollut tiukka tahti, ensin parin vuoden opiskelut ja sen jälkeen tiukasti sijaisuuksia tekemään. Vapautta ei juuri ole ollut. Nyt tosin pidän reilun kolme viikkoa omaa lomaa. Ensi viikolla se alkaa:) Joskus mietin että olisi aivan ihanaa pitää useampi kuukausi vapaata....ehkä senkin aika joskus koittaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa lomaa, Pirjo! Mullakin meni kolmekymppiseksi asti kaikki kesät ja vapaat töissä. Valmistumisen jälkeen on kyllä ollut pitkät vapaat kesäisin ja se on ihanaa.

   Poista
 7. Upealta näyttää ! Olette kyllä tehneet hommia tuon kauneuden eteen joten samoin sanoin kuin mummeli, hattu korkealle :)

  VastaaPoista
 8. Miten nuo keittiöremontit aina tuppaavat venymään kohtuuttoman pitkiksi? Puutarhasi on niin kaunis ja täydellinen, etttei kannattaisi yhtään stressata vierailijoita. Tuolla on niin paljon ihasteltavaa. Olette huhkineet koko kesän, olisiko jo nauttimisen aika, ennen kuin työt kutsuvat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Cheri. Mussa on se vika, etten osaa olla aloillani ja nautiskella. En oikeastaan milloinkaan vaan istu puutarhassa ja nauti. Kun istahdan, huomaan heti, että jokin paikka odottaa laittamista...

   Poista
 9. You and your husband should be very proud having worked so hard, but you have both created a little bit of paradise - not forgetting the children too who have helped.

  VastaaPoista
 10. Nice garden and house, Satu! I am sure your garden will be the best one. Love new greenhouse, is very comfortable and cozy. The budlea is pretty, nice color, does it attract many butterfly?

  VastaaPoista
 11. Hyvää viikonloppua sinullekkin..nyt rentoutumisen paikka!
  Pärjääkö tuo Syrikkä "ulkona" talvet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisin, että pärjää, mutta pitää vielä varmistaa. Siitä tulee pensas, joten kai sen on pärjättävä.. Perhoset rakastavat sen kukkia.

   Poista
 12. Kaunista on kaikki puutarhassasi, ihan valmista vierailijoille! Harmi, kun olet sen verran akukana, että en pääse sinne ihailemaan.
  Koita kestää keittiötöntä elämää, kyllä se on vaivan arvoista kuitenkin. Ja nautihan viimeisistä viikoistasi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pirkko. Yritän nauttia, mutta menee hermot, kun keittiö ei etene ja työt lähestyvät. Olisin halunnut saada paikat kuntoon ennen töitten alkua.

   Poista
 13. I've spent a lot of time working in the garden last week, in between laundry. One day, it really had been too much, with the heat and all, I felt terrible afterwards, still our garden isn't looking as good as yours, and absolutely not so full of colour. The hydrangeas are even doing worse now than a year ago. I guess they're not up to the much colder winters we've had the last two years. Almost no flowers and much tinier flowers are the result and I had to cut two bushes to the ground completely, leaving two big holes in the garden now. I had hoped they would eventually start showing some sign of life but no. The difference here is I'm the only one doing all the work in the garden except for cutting the grass. I'd love a bigger garden with much more flowers but I do realize that it would all become far too much to handle just by myself then. My husband isn't interested in gardening at all and doesn't want to put time into it. He's busy, busy with the preparations for his bicycle tour in august now. Among other climbs he will be climbing the Mont Ventoux as well then. I wish I could go with him, not to cycle, just to be there. The Provence has been on my wish list to visit forever but my husband never wanted to go there because it was too hot there he said... So when I ask him now if it won't be too hot, he says when you bike it's different, you create your own wind, which is true of course.... I wonder whether I'll hear complaints from him about the heat or not.... ;) I'm pretty sure he won't have an eye for the beauty that surrounds him, such a shame, all the more reason why I should go as well but that's out of the question. Think I'll pick up the paint brush again while he is away and cover some more of the pine furniture in the house. I hope your kitchen will be ready soon now Satu. A brand new kitchen must be so great looking forward to but the time before it's all finished can perhaps be a bit uncomfortable to live with. Just keep in mind the final result Satu: A brand new kitchen!!!
  Mickey is so adorable and playful but I can imagine you still think about Aku a lot as well.
  Bye,
  Marian

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I'm sorry for your hydrangeas, Marian! Yes, there's a lot to do in a big garden and if nobody helps you, it can be too much to take care of. Sometimes, I get tired of gardening and I'd like to dig all the flowers out and have only a green lawn, but that feeling usually goes away quite soon. Happy week, Marian!

   Poista
 14. Hyvältä näyttää, kyllä kelpaa ottaa vieraita vastaan!
  Niin hassua kuin onkin, niin kyllä vaan pikkasen meinaa "jänskättää". Vaikka päätin vakaasti etten turhaan stressaa, piha saa olla niin kuin on, niin kylläpä vaan katselee kriittisin silmin vähän joka kohtaa.

  Ajoitus mietityttää: jos mä nyt laitan tuon kohdan kuntoon, niin tuleeko liian aikaisin, ts. ehtiikö vielä sotkeutua/kasvaa liikaa tms. Joka paikkaan kun ei viimehetkinäkään ennätä. Mutta olen ajatellut että piha saa olla sellainen kuin se on. Rikkoja ym. on joka tapauksessa aina jossakin ja pihassa pitää myös elää ja saada olla vapaasti, se ei ole näyttelytila.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se väkisinkin vähän jännittää. Jos joku kävijä odottaa enemmän kuin on, jos puutarha on pettymys, jos on kaatosade tai kamala tuuli ja piha on täynnä keltaisia lehtiä jne. No, se mikä ei tapa, vahvistaa!

   Poista
 15. Ihana on tullut tuosta kasvihuoneestasi vai onko se kesäkeidas? Puutarhasi on muutenkin tosi kaunis. Älä suotta stressaa! Ihanaa, lämpöistä viikonloppua myös sinulle!

  VastaaPoista
 16. Hyvältä se puutarha varmasti näyttää yhdeksänkin päivän päästä! Vaikka on vielä heinäkuu, alkaa puutarhassa jotenkin näkyä syksyn kellertävät sävyt enemmän ja enemmän. Itselläni se tietää mm. kultapallon kukinnan alkamista, mikä sattuu aina kuun vaihteeseen, samoin piiskut kukkivat kovaa vauhtia. Jotkut pensasruusut ovat aloittaneet toisen eli viimeisen kukintansa pienen tauon jälkeen. Tuntuu jotenkin haikealta taas, kun kesää ei enää ole kovin paljoa jäljellä...

  Oikein aurinkoista viikonloppua, meillä auton keula kääntyy pian mökille päin!

  T. Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuntuu jo syksyiseltä. On yökaste, keltaisia lehtiä, pimeää yöllä. Jotenkin en millään kestä ajatusta talvesta ja syksystä! Joskus vanhoilla päivilläni, jos elän, muutan kyllä talveksi pois etelään.

   Poista
 17. May you have sunshine for at least the next three weeks! What an amazing journey you've had over these 15 months. It will be quite a change going back to work after such a long break. I'm looking forward to retiring in seven years or so.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. You don't have so many years left! I still have eighteen :O(. I must put some money in lottery...

   Poista
 18. Mäkin haaveilen tuollaisesta pitkästä lomasta, ehkä joskus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on haaveilun arvoista. Kalliiksi vapaa vuosi tulee, mutta kerranhan täällä vain eletään.

   Poista
 19. Karkota ne stressinpoikaset matkoihinsa ! Näyttää tosi hyvältä pihanne, jos asuisin lähempänä tulisin ilolla kierrokselle :) Sulla näköjään pasuunakukissa jo monta kukkaa tulossa, meillä ei nupun nuppua, mistä lie johtunee ;) Aurinkoisia ja ressittömiä päiviä sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Riitta. Yhdessä pasuunassa ei ole yhtään nuppua. Valkoisessa on jo kukkia aika paljon, vaaleanpunaisessa muutama. Tuo nuputon taitaa olla keltainen.

   Poista
 20. Your garden and greenhouse look wonderful, so no worries for the Open Day. I had Open days too and I know it is always a bit stressful.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, Janneke. I hope it won't rain or be very windy on The Day..

   Poista
 21. ymmärrän hyvin "jännityksesi", itasellänikin varmaan olisi maha ihan sekaisin. puutarhaasi kannattaa tulla kyl kasomaan, sieltä saa paljon hyviä vinkkejä, lajisto on valtava! rakkaasta lemmikistä on aina niin haikeaa luopua, onneksi meille jää paljon kauniita muistoja mitä vaalia. Toivon, et aherruksesi puutarhassa ja sapattivuotesi on antanut Sinulle uutta potkua työelämään, nauti nyt viel hiukan rennommin loppu lomastasi:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unissani olen ollut jo monta päivää töissä. Näen monesti ennen töitten alkua unta, että huomaan käveleväni yöpaidassa pitkin koulun käytäviä..

   Poista
 22. Olin jo kerkenyt unohtaa nuo Avoimet puutarhat-päivän. Pitääkin katsoa, mitä puutarhoja olisi meilläpäin avoinna. Kuvien perusteella, sinun puutarhasi olisi todella ihana käyntikohde.

  VastaaPoista
 23. Niinpä on ilmaantunut jo keltaisia lehtiä nurmikolle, elokuu lähestyy myös.
  Ihanasta kesästä olemme saaneet nauttia. vaikka työtä on puutarhassa, on se kuitenkin niin mukavaa puuhaa. Hienoa on esitellä tuollaista ihanaa puutarhaa kuin on teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä kesänä sää on todellakin suosinut meitä. Olen nauttinut jokaisesta lämpimästä päivästä!

   Poista
 24. Kun katselee kuvia puutarhasta, niin ymmärtää, kuinka paljon siellä on huhkittu.
  Mutta kauneus ei tule itsekseen. Lopputulos on erittäin kaunis ja viimeistelty. Luulen, että läheskään kaikki avointen ovien puutarhat eivät ole noin viimeisteltyjä. Kasvihuone on ihan superhieno.
  Kyllä kelpaa esitellä.
  Nosta nyt vaan ne jalat pöydälle/riippumattoon ja vedä henkeä ennenkuin työt taas kutsuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpommin sanottu kuin tehty. Luulen, että olen sitä tyyppiä, joka ei vaan osaa ottaa rennosti. Ei sitten millään!

   Poista
 25. Voin kyllä kuvitella,että iskee pieni viimehetken paniikki päälle,kun on ensimmäistä kertaa mukana tuossa Avoimet Puutarhat-tapahtumassa. Tai itselleni ainakin iskisi. Sinulla on kuitenkin niin hyvin hoidettu ja siisti puutarha,että melkolailla turha jännittää,ainakaan ihan niin,että yöunet menevät:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee jännitettyä säätä, sitä että, odottavatko mahdolliset kävijät jotain ihmeellistä ja pettyvät, kun onkin tavallinen puutarha. Minä olen oikein mestari luomaan itselleni erilaisia paineita..

   Poista
 26. Our favorite playmate is a golden retriever! Mickey needs a rottie friend!

  Bart, Ruby and Otto

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Really?! Our first rottweiler Roope hated all the retrievers. I don't know why.

   Poista
 27. Hallo und einen wunderschönen Tag.
  Ich möchte ein wenig durch den schönen Garten gehen...einfach den garten spüren...und riechen.
  Ja es ist traurig wenn man einen vierbeinigen Gefährten verliert.
  Ich kenne das und man vergisst nie.
  In drei Wochen zieht ein Welpenbaby bei uns ein.
  Ich bringe es dann mal mit in den Garten zu Micky...schmunzel.
  Schade das es nicht in der Wirklichkeit geht.

  Bald müssen Sie wieder arbeiten...ja die schöne zeit geht immer so schnell vorbei...selbst wenn es ein Jahr war.
  Aber Sie können den schönen Garten in Gedanken mitnehmen und wissen...Feierabend und der Garten ist für Sie offen.
  Was macht die Ernte???
  Ganz liebe Grüße von Ute und noch wunderbare Tage.

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttavat. Kiitos vierailustasi blogissani!

KIITOS VIERAILUSTASI! TERVETULOA UUDELLEEN!

KIITOS VIERAILUSTASI! TERVETULOA UUDELLEEN!
THANK YOU FOR YOUR VISIT! TACK FÖR BESÖKET! VIELEN DANK FÜR IHREN BESUCH! MUCHAS GRACIAS POR SU VISITA!

TUNNISTEET

20-vuotishääpäivä (1) 2014 (1) 40+bloggaaja (25) 40+bloggaja (1) 40+blogi (6) 40+blogit (19) 50 vuotta (1) A Beautiful Blog -award (1) a new camera (1) aamiainen (1) aamu puutarhassa (1) Aconitum (1) Advent (4) Adventti (5) adventtikynttelikkö (1) Adventtikynttilät (1) afrikankukka (2) aikuistubettaja (2) aikuistubettajat (8) AKE 30 LI (1) Aku (15) Alan Titchmarsh (1) Alankomaat (1) alavire (1) ale (2) alelöytö (1) alkylaattibensiini (1) All Saints' Day (1) Allas (1) alpi (1) alppiruusu (2) alppiruusut (1) amaryllis (8) American Walnut (1) amerikan jalopähkinä (2) amerikanjalopähkinä (3) Amppelilannos (3) Amsterdam (2) anemone (1) anemonet (1) Anette von Einem (1) ankylosing spondylitis (1) Anna Utti (14) Annabelle (2) Anne-Mari (5) annual (1) Annukka (1) Ansku's room (1) Anskun huone (1) Antoni Gaudi (1) aphid (1) apple (1) apple pancake (1) apple roll (1) apple tree (1) apple trees (1) applepie (1) arat kasvit (1) Arava (1) arkkulaite (1) arovuokko (1) ART 26-18 LI (1) arvonnan voittaja. messuliput (1) arvonnan voittajat (1) arvonta (129) arvontamuistutus (1) arvontavoittaja (1) arvontavoitto (1) asetelma (3) asetelma sieneen (1) asetelmat (1) askartelu (3) Aspen (1) aster (1) astiat (1) asukuvat (1) aubergine (1) aubergine pie (1) auringonlasku (3) Auringonpaiste (1) aurinko (4) Austria (1) autoilu (1) autoimmuunisairaus (3) autoimmuunitauti (1) autumn (25) autumn holidays (1) autumn vacation (1) avautuminen (4) avoimet puutarha (1) Avoimet puutarhat (5) Avoimet puutarhat 2013 (3) Avoimet puutarhat 2014 (3) Avoimet puutarhat 2015 (2) Avoimet puutarhat 2017 (3) avoin puutarha (3) AXT 25 TC (2) back yard (2) bag (2) Baition (1) baking (2) balkaninvuokko (1) Baltic Herring Fair (1) Baltic Queen (1) Barcelona (8) Barcelonan (1) bathroom (1) Bayer (1) Bayer Garden (18) Beautiful Blogger Award (1) bedroom (6) bellflower (1) Berner (1) Bernese Mountain dog (1) Bernin paimenkoira (1) Bernina (1) Bernina 330 (1) betonipatsas (2) betonityö (1) betonivalu (1) Biocin F (1) Biolan (24) Biolan Puutarhan Talvisuoja (1) Biolan Syksyn PK-lannoite (1) birdhouse (1) birthday (5) blackcurrant (1) blog (43) bloggaaja (1) bloggaajapassi (1) bloggaajatapaaminen (2) bloggaaminen (1) bloggailu (1) bloggaminen (1) bloggari (1) bloggaritapaaminen (2) bloggaus (1) Blogger (1) blogi (66) blogiarvonta (2) Blogikylä (11) blogikylän asukas (1) blogilistaus (3) blogiyhteistyö (110) blogiykkönen (1) blomster (4) bloomers (2) blooms (1) blue stone (1) boat (1) boating (1) boheemi (2) Bon Bon (1) bone (1) books (1) boring (1) Bosch (9) Bosch AHS 54-20 LI pensasleikkuri (1) Bosch AXT 25 TC -oksasilppuri (1) Bosch IXO (1) bouquets (4) breakfast (1) broad bean (1) built (1) bulb (1) bulbs (5) bulbs.se (1) bunnies (6) bunny (4) bureau (1) cage (1) callunas (1) Calvin Klein (1) Campanula carpatica (1) candle (1) candles (2) Carl Larsson (1) cement (1) cement tile (1) cep (1) ceramics (5) challenge (3) challenges (1) chandelier (1) change (4) Charlestown (1) cherry (1) chick (1) childhood memories (1) chokeberry (1) Christmas (21) Christmas card (1) Christmas cards (1) Christmas flowers (2) Christmas Star (1) Christmas traditions (1) Christmas tree (1) Christmas wreath (1) Chritsmas tree (1) Cision (4) citylife (1) Classic Kanttausrauta (2) Classic Perennalapio (2) clay (4) clay works (1) cleaning (1) clematis (1) coceo (1) Color Me Floral (1) Colosseum (1) combisystem (1) cooking (1) Coreopsis verticillata (1) Cornwall (11) Costa Serena (1) creeping Jenny (1) crop (5) cucumber (4) currant (2) curtains (1) cushions (5) cutting nails (1) cycling (1) daalia (1) daaliat (4) daaliatilaus (1) daffodils (1) dahlia (1) dahliat (1) David Austin -ruusut (3) decor (36) decoration (2) deer steak (1) Desigual (2) dishes (1) divaani (1) DIY (72) Doc Martin (1) dog park (2) Donald (1) dotted loosestrife (1) dreaming (4) dreams (1) dressing room (1) dysplasia (1) Easter (1) Eastern Finland (2) Echinops bannaticus (1) Edenpont (1) EKSOTE (2) elf (1) elokuu (11) eläinten viikko (1) elämänmuutos (1) ensilumi (1) ensimmäinen (1) epäonnistuminen (1) epäreilu kohtelu (1) Erigeon specious and Oenothera tetragona (1) Erigeron speciosus (1) esikko (1) esikot (2) espanjalaiset (1) Etelä-Saimaa (1) etupiha (4) Eulalia (1) Eurobulb (1) evening dress (1) fabrics (1) face (1) facebook (1) fair (1) Falmouth (2) fashion (1) Father's Day (1) favorite perennial (2) favorite picture (1) favourite pics (1) Fazer (1) fi-verkkotunnus (1) fiilistely (2) filosofointi (1) first of May (1) first snow (1) Fiskar (1) Fiskars (32) Fiskars Inspiration Lucy (1) Fiskars Xact Pistolapio (1) flea market (1) fleamarket (1) floral course (1) florist (1) floristeria (1) floristi (1) floristiikka (1) floristiikkakirja (1) floristimestari (12) flower beds (1) flower bouquet (2) flower collage (2) flower pots (1) flowerbouquet (1) flowerpower (1) flowers (21) flue (1) flunssa (1) fog (1) forest (2) foxglove (1) Frassino (1) Frida Steiner (1) frost (1) fruit set-up (1) frump (1) funiculur (1) G-Force (3) G-Force Tools (1) garden (180) garden book (1) Garden fair (2) garden favorites (1) garden life (1) garden path (2) garden plans (1) garden Plantinavia (1) Gardena (2) gardenassistant (1) gardening (18) gardening dreams (1) garlic (1) gate (1) Gaudi (1) geranium (2) germinate (1) giant bellflower (1) golden retriever (1) Golden Retriever (10) goldenretriever (29) gooseberry (3) GreenCare (2) Greengate (8) greenhouse (31) growing boxes (3) haastattelu (1) haaste (3) haasteita (1) haave (1) haaveet (4) haaveet murskana (1) haaveilu (13) Hakaniemen halli (1) Hakaniemi (1) hake (1) haketin (1) Halloween (4) halot (1) hame (1) Hamina (1) hampaanpesu (1) hamstraus (2) hana (1) hanhet (1) Happy Easter (1) haravointi (6) harjakoriste (1) harjaus (1) harjoittelu (18) Harju (10) Harjun oppimiskeskus (16) harkinta (1) harvest (10) hautaseppele (1) hauvavauva (4) Havu- ja rodolannoite (1) Havu- ja Rodomulta (2) havukasvit (2) havut (10) Hay Barton (1) Hedelmä- ja marjalannoite (1) hedelmäasetelma (1) hedgehog (1) heinäkuu (19) Heli Sutela (1) Heligan (1) heliotrooppi (2) Helkkä Dreams (1) helle (2) Helsinki (20) hemmottelu (2) hempeily (1) hepuli (1) HerbGarden (1) herkku (1) herukka (2) hiihto (1) hiihtoloma (5) hiihtolomasuunnitelmat (1) hiihtomuistot (1) hiihtotraumat (1) hiljentyminen (1) hoks (1) holiday housing -exposition (1) holidays (8) Holland (3) Hollanti (3) home (2) hopeahärkki (3) hopeaputous (1) hops (1) hortensiat (2) hosta (1) hotspot (1) housut (3) Hullut Päivät (1) huoltokatko (1) huovinkukka (1) hurahdus (1) Husqvarna (1) huvimaja (1) hyacinth (3) hyasintit (2) hyasintti (4) hypetys (1) hyvä elämä (1) Hyvää Pääsiäistä (1) hyötykasvi (2) hyötykasvit (4) hyötyviljely (1) HZPC Kantaperuna (1) häkki (1) hämähäkkikukka (1) härkäpapu (1) hääkimppu (4) hääkimput (1) hääkukat (1) häämessut (3) hääpäivä (1) I love your blog (1) idea (1) Ideapuutarha (1) If I were (1) Ihmepuutarha (1) ihotulehdus (1) Iines (1) Ikea (2) ikivihreät (5) ikkunahylly (1) ikäkriisi (1) ilo (2) iltavalo (1) image mode problem (1) Imatra (2) Independence Day (1) Indy (1) innostus (2) inspiraatio (4) inspiration (5) Instagram (1) interview (1) iPhone6s (2) Iso-Britannia (2) istutukset (26) istutukset Mikki (1) istutus (21) istutusalueet (1) istutushommat (1) Isänpäivä (3) isänpäiväkimppu (1) itapuku (1) itetaide (1) itsenäisyysjuhla (1) itsenäisyyspäivä (3) itsenäisyyspäivän kukat (1) Itä-Suomi (2) itäminen (1) Itävalta (1) Jaakontaika (2) jalokallioinen (1) jalopähkämö (2) jardin (1) Jiffy (1) Jiffy Decogro (1) JiffyEasy (2) Jos olisin (1) Josefiinan aitta (2) joulu (33) jouluaatto (3) jouluateria (1) joulukalenteri (2) joulukoristeet (1) joulukoristelut (1) joulukortit (3) joulukortti (1) joulukranssi (1) joulukukat (8) joulukuusi (5) joulumyyjäiset (3) joulunodotus (1) jouluperinteet (1) jouluruusu (2) joutsen (1) Joutseno (1) Juhannus (9) juhla (4) juhlapostaus (1) Juhlapuutarha (1) juhlaviikko (1) Julia's Travel (1) July (6) junamatka (1) June (4) juorupeili (1) jupina (1) jupinaa (1) juurakkotilaus (1) juurakot (3) juurrutus (1) jäniksenä olo (1) jänispaisti (1) jännitys (2) K & K (1) kaappi (2) kaatosade (2) kaatuminen (1) kadonneet (1) Kaivopuisto (1) kaksoset (1) Kamp (1) kampaajan jälkeen (1) kangas (1) kansainvälinen retki (1) kantaperuna (1) Kanttausrauta (1) karpaattienkello (1) karppaus (1) kartano (1) karviainen (2) kastelu (2) kastelujärjestelmä (1) kastelukela (1) kasvari (5) kasviale (1) kasvihuone (47) kasvihuoneen pesu (1) kasvilava (1) kasvilavat (2) kasvimaa (9) Kasvimaa ruukuissa (1) Kasviperäinen lannoite (1) kasviravinne (1) kasvissyönti (1) kasvisvuoka (1) kasvitentti (1) Kasvitieteellinen puutarha (6) kasvohoito (1) kasvusammal (2) Kasvusäkki (2) Katajannokka (1) Katalonia (4) katedraali (1) katharine hodgkin (1) katkotuin varsin (1) kauneudenhoito (1) kauneus (1) Kaunis blogi -tunnustus (1) kauppahalli (2) Kauppakeskus Galleria (1) kaupunkielämä (1) kauralastut (1) keijuangervo (1) keittiö (24) keittiöhaaste (1) keittiöremontti (1) keitto-ohje (1) keittoresepti (1) Kekkilä (1) kelloköynnös (2) keltamaksaruoho (1) Kensington Gardens (1) Kensingtonin puisto (1) keramiikka (6) keski-ikä (2) keski-iän kriisi (1) keskustelu (2) kesä (25) kesä 2013 (1) kesä2017 (1) kesäkukat (5) kesäkukka (2) kesäkuu (7) kesäloma (1) kesänodotus (1) ketjusaha (1) ketutus (7) Keukenhof (4) Kevytrakenteinen pistolapio (1) Kevytrakenteinen talikko (1) kevät (114) kevät 2017 (1) kevät mielessä (1) kevätfiilis (1) kevätkimppu (1) kevätkukat (3) kevätkukkijat (1) kevätlannoitus (1) Kevätmessut (28) Kevätmessut 2016 (1) Kevätmessut 2018 (3) kevätpesu (1) kevätpuuhat (2) kevätpuutarha (1) Kew Gardens (2) Kiana Underwood (1) kierros (1) Kiira-myrsky (1) kiire (1) kiitos (1) kimppu (3) kimppujen salat (1) kimput (3) kipsimuotti (2) kipu (4) kirja-arvonta (10) kirjaesittely (1) kirjat (2) kirppis (2) kirppisostokset (1) kirpputori (1) kirsikat (1) kirsikka (1) kissa (1) kitchen (19) kitchen renovation (1) Kivikangas (1) Kivipajula (1) kivipolku (5) kivireunus (1) kivut (1) Kodin kukat (1) kodin lämmin joulu (1) Kodin Pellervo (2) kodinhoitohuone (5) kohupostaus (1) koiranpentu (13) koirapuisto (3) kokeilu (1) kokkaus (1) kommentit (1) konnanlilja (1) koriste (1) koristekasvit (1) koristelu (2) korkkarit (1) Korpikangas Siemen-Frö (1) koti (3) Kotiblogit (1) kotiintulo (1) kotilot (2) Kotipuutarha (1) Kotipuutarha-lehti (1) kotitehtävät (1) kotkansiipi (1) kotoilu (3) kouliminen (3) koulinta (2) koulu (2) koulu alkaa (1) koulukuva (1) koulutus (1) kranssi (21) kranssin valmistus (1) kranssiohje (1) kranssit (2) kriisi (1) Kruunuhaka (1) Kruununhaka (1) kruunuvuokot (2) kuivakukat (2) kukat (206) kukat maljakossa (1) kukinta (1) kukka- ja puutarha-alan koulutus (2) kukka-amppelit (1) kukka-asetelma (11) kukka-asetelmat (14) kukkahousut (2) kukkahulluus (2) kukkahurahdus (1) kukkahöperö (1) kukkaiselamaa (1) kukkaiselämää (13) kukkaistutukset (1) kukkaistutukset ruukuissa (1) kukkakauppa (3) Kukkakauppa Haakana (8) Kukkakauppa Tolvanen (11) kukkakengät (1) kukkakimppu (31) kukkakimput (22) kukkakirja (1) kukkakirjat (1) kukkakollaasi (2) kukkakori (1) kukkakoristelut (2) kukkakranssi (1) kukkakurssi (1) kukkaloisto (15) kukkamania (1) kukkamatka (1) Kukkamessujen haaste (1) kukkapenkin rakennus (1) kukkapenkki (1) kukkasato (1) kukkasidonta (14) kukkasidontakoulutus (2) kukkasidontakurssi (3) kukkasipuli (3) kukkasipulit (16) kukkatilaus (1) kukkatykitys (1) kukkia (2) kukkia maljakossa (1) kukkia omasta puutarhasta (1) kukkia sisälle (1) kultahelokki (1) kultainennoutaj (1) kultainennoutaja (157) kultainnennoutaja (1) kultainnoutaja (2) kultakärsämö (1) kultalakka (1) kun halvalla sain (1) kuningasprotea (1) kunnostus (1) kuolema (1) Kuopion puutarhaseura (1) kurjenkello (1) kurkku (4) kurkkusato (1) kurpitsa (5) kurpitsakeitto (1) kurpitsalyhty (1) kurssi (3) kutsu (1) kuukalenteri (1) kuunlilja (1) kuusi kuvaa kesästä (1) kuvaongelma (1) kuvauspaikka (1) kylpyhuone (2) kylpyhuoneremontti (1) kylvö (2) kylvöt (10) kynsienleikkuu (2) kynttilä (1) kynttiläkruunu (1) kynttilät (1) kyykytys (1) kyyttö (1) kärhö (1) kärhöt (1) kärrynpyörä (1) kärsimyskukka (1) kärsämö (1) käsityö (10) käsityöt (14) kässä (1) köynnös (1) köynnöskuja (1) köynnöstunneli (3) labyrintti (1) Labyrinttipuisto (1) Lahden pihapiiri - puutarhamessut (2) Lahden Pihapiiri-messut (3) Lahden pihapiirimessut (1) laihdutus (1) lake (1) Lamium maculatum (1) Lamorran (1) Lanhydrock (1) lannoite (1) lannoitus (14) lapiointi (1) Lappeenrannan Ravintola Upseerikerho (5) Lappeenrannan Upseerikerho (7) Lappeenranta (6) lapset (1) lapsuus (1) lapsuusmuistot (1) laskiainen (1) lattemukit (1) lauantai (2) laukku (2) laundry room (1) lautashylly (1) lavakaulus (1) lavender (1) laventeli (1) lawn (2) lehdet (1) lehtijuttu (7) leijona (1) leijonareliefi (2) leikki (1) leikkokukat (1) leinikit (2) leipominen (2) lelu (1) lemmikki (2) lempikuvat (1) lempiperenna (1) lepo (1) letkukela (1) Lidl (1) Lidlistä (1) Liebster Blog (1) lifestyle (1) Light-sarja (1) ligularia (1) liha (1) lihaton ruokavalio (1) Liisa Ihmemaassa (1) likusteri (1) lilacs (1) lilja (3) liljat (5) Lillevilla (7) Lillevilla 387 (15) Lillevilla by Luoma (2) Lillevilla by Luoman (14) lillja (1) lily (3) Linda Peltola (2) Linnanmäki (2) linnunpelätin (1) linnunpönttö (1) lippuarvonta (7) liput (2) Lisse (1) living room (16) lohi (1) lokakuu (2) loma (10) London (1) Lontoo (2) Lontoon (1) lottery (10) Louis Vuitton (1) low carb (2) low carb diet (2) lukio (1) lumi (4) lumikello (2) lumityökalut (3) lumityöt (1) lumiukko (2) luokkaretki (1) Luoman Puutuote (1) luomusiemenet (1) luonnonkivireunus (1) Luonnonlannoite (2) luopuminen (1) luostari (1) lupaus (1) luu (1) Luujauho (3) Lychnis chalcedonica (1) lymfooma (2) Lysimachia punctata (2) lähikuvat (1) lämpö (1) Länsipolku (2) lääkitys (2) löydöt (1) maaliskuu (2) macro (2) magazines (1) magnolia (1) mahakatarri (5) Mailed (1) Maileg (3) maisema (1) maitohammas (1) makkaravarvas (3) maksaruohot (1) makuuhuone (6) mallow (2) malva (2) manor (1) mansikat (1) Maria Theresa (1) marigold (1) marja-aronia (1) marjakuuset (3) marjakuusi (3) marjapensaiden leikkaus (1) Market hall (1) marraskuu (1) Martat (1) Matkailu (14) Mediterranean cruise (1) Mediterranean flowers and plants (1) Meidän talo -lehti (2) Mekkotehdas aikuisille -kirja (1) memories (1) merileväuute (1) messuesitelmä (1) messufiiliksiä (1) messulippuarvonta (1) messuluento (1) messut (4) metsä (2) Mickey (162) Microgreen & Babyleaf (1) microgreens (1) mid summer (1) Midsummer (2) miekka-ateria (1) mielipaha (1) Mikin seuraaja (1) Mikki (398) Mikki lomafiilis (1) Mikki työkalut (1) miljoona käyntiä (1) milk tooth (1) Mini Cooper (1) Miramar (1) mokailu (1) MontJüic (1) MontSerrat (1) morning (1) morsiuskimppu (2) morsiuskimput (2) morsiussidonta (4) Mortti (24) Mosa Interior (1) moss (3) mud (1) muistelma (1) muistelu (1) muistilista (1) muistot (2) mukavuus (1) mullanvaihto (2) munakoiso (2) munakoisopiiras (1) muoti (2) muotin valmistus (1) muotopuutarha (2) mushroom (3) mushroom pie (1) mussukka (1) Musta Multa (3) Musta Multa. Biolan Luonnonlannoite (1) mustaherukka (1) mustelma (1) muta (1) muurahaisrasia (1) muutos (19) MycoForce (1) Mykorritsa (1) mylläys (1) MyPizza (3) myrsky (1) myrskytuuli (1) myskimalva (1) myyjäiset (1) naispatsas (1) naisten muoti (1) naistenpäivä (1) Nalle (1) nameday (1) narsissi (1) Natria (8) Natria Etanarae (4) Natria Etanarakeet (1) Natria Hyönteisten torjunta-aine (2) Natria Luujauho (3) Natria Rodolannoite (1) Natria Rose (2) Natria Verijauho (2) nauhus (1) neilikat (2) nelktplusblogit (1) nelkyplusblogit (3) nelkytplusblogit (138) nelkytplusbogit (5) Netherlands (1) neule (1) New Year (1) New Year's Day (1) nimipäivä (1) nimittely (1) noodles (1) Nordiska Trädgårdar (3) nujerrettu (1) nuoret (1) nuoruus (1) nuput (3) nuudelit (1) nähen (1) näyttely (1) oat bisquits (1) ohje (1) oilpainting (1) oireilu (1) oksasilppuri (2) old toys (1) olohuone (18) Oma piha -messut (2) Omapiha-messut (4) omena (1) omenankerääjä (1) omenapannari (1) omenapiiras (1) omenapuiden leikkuu (1) omenapuitten kukinta (1) omenapuu (1) omenapuut (1) omenasato (1) omenasämpylä (1) omenat (1) ompelu (51) ompeluhaave (1) ONE LOVELY BLOG AWARD (1) Open gardens (1) Open gardens 2013 (2) opettele (1) opettelu (11) opetussuunnitelma (1) opinnot (1) opiskelu (9) opportunismi (1) ops (1) optikko (1) orava (1) orkidearavinne (1) orvokit (1) orvokki (2) ostokset (1) ovikranssi (5) oxalikset (1) oxalis (1) p-ska viikko (1) paella (1) paha mieli (1) pain (1) painepesuri (1) painonhallinta (10) pakkanen (1) pakkasaamu (1) palavarakkaus (1) palkinto (1) pallerolaukka (1) pallotuija (2) palmusunnuntai. pääsiäinen (1) paniikki (1) Panos (1) paralleeli asetelma (1) Paratiisin Taimitarha (1) Parhaat Kotiblogit -lehti (1) park (1) Park Güel (1) path (12) path project (1) Paula Ritanen-Närhi (1) pavilion (1) paviljonki (1) paw bear (1) peilipiironki (1) pelargoni (1) pelargonia (2) pelargoniat (2) pelargonit (2) pellava (1) Peltolan Piha (2) penkkarit (1) pensasangervot (2) pentu (2) pentukoira (1) peonies (1) peony (1) perannat (1) perenna (6) perennakylvöt (1) Perennalapio (1) perennapenkki (1) perennat (4) perennial (6) perennial bed (1) perennials (2) perhe (3) pernisiöösi anemia (1) peruminen (1) peruna (1) perunan viljely (1) perunat (2) Peugeot (1) peuranpaisti (1) PG (1) phlox (2) Pientalo ja piha -lehti (1) piha (242) pihaelämä (1) pihaesittely (1) pihakierros (1) pihakirppis (2) pihakävely (3) pihamaja (3) pihan rakentaminen (1) pihanteko (2) pihapolku (5) pihapolut (2) pihaprojekti (1) pihapuuhat (1) pihatyökalut (1) Pihatyöt (3) piironkivanhus (1) pillows (2) Pinterest (15) pioni (1) pionit (3) pistokkaat (2) pizza (3) PK-lannoite (1) plan (4) plans (2) Plantagen (2) Plantinavia (3) planting (6) plantings (1) plants (1) plum (1) Pohjois-Savon Martat (1) Pohjoisranta (1) Poldark (1) polku (15) polkuprojekti (3) polttopuut (1) polut (4) pompöösi (2) pop up-joulutori (1) poppies and cranesbills (1) poppy (2) Poppy Cottage Garden (1) Port Isaac (1) Port Wenn (1) porttikukat (1) potatoes (1) potkut (1) PowerGear Raivaussakset (1) pressure washer (1) primula (1) primulas (2) Prinsessa Armaada (1) project (9) projekti (15) Provado Care (1) puisto (3) pukeutuminen (1) pukuhuone (1) pullokoriste (1) pumpkin (5) punaherukka (2) punakärsämö (1) Puolivilli Puuhamaa (1) Puolustusvoimat 100 vuotta Kesäkiertue (1) pupu (16) pupuarvonta (2) puput (18) pusero (2) puu (1) puunkaato (1) puutarh (1) puutarha (528) puutarha-apulainen (3) Puutarhablogien top 10 - 2015 (1) Puutarhablogien top 10 - 2017 (1) puutarhablogit (1) puutarhahaalarit (2) puutarhakanava (1) puutarhakirja (1) puutarhakohde (1) puutarhakulkuri (1) puutarhamaja (9) puutarhamatka (2) puutarhamatkailu (11) puutarhamessut (4) puutarhamyymälä (1) Puutarhan KESÄ (1) puutarhan rakentaminen (1) Puutarhan syksy (1) puutarhanhoito (1) puutarhapolku (4) puutarhaprojekti (2) puutarhapäivä (1) puutarharetki (1) puutarhaseura (1) Puutarhasi elämään (3) Puutarhasi elämään 2017 (1) puutarhasuosikit (1) puutarhasuunnitelma (1) puutarhatubetus (1) puutarhatyökalut (1) Puutarhatyöt (3) puutarhaunelmia (1) puutarhauni (2) Puutarhavuosi 2012 (1) puutarhuriksi (1) puutarhuriopinnot (17) puutrha (1) Pyhäinpäivä (1) pyoderma gangrenosum (1) pyöräily (1) päänsärky (1) päärynäsato (1) pääsiäinen (6) pääsiäiskoristelut (1) pääsiäiskukat (1) päätös (1) pöytä (1) pöytäasetelma (2) QuickFit Istutuslapio (1) QuickFit vaihtovarsi (1) Raatihuone (1) rabbit steak (1) rain (8) rakas (3) Rakas puolivilli puutarha (1) rakennuslupa (1) rakentaminen (9) raking (6) rannelämmikkeet (1) ranteiden lämmittimet (1) raparperi (1) rapujuhlat (1) rauniomuuri (8) Rautjärvi (1) Ravijoki (1) ravinneneste (1) ravinnepuikot (2) ravitsemusterapeutti (2) Red Spangle (1) Red Spangles (1) redcurrant (2) rehevää (1) reliefi (2) remontti (2) remonttisuunnitelmat (1) renovation (1) resepti (1) Reserviläisten liitto (1) retki (1) reuma (3) reumapoli (1) revonhäntä (1) Rhododendrons (1) rhodot (3) rhubarb (1) riittämättömyys (2) rikkakasvien torjunta (1) rikkaruohonpoistaja (3) risteily (1) ritarinkukka (2) Ritva Falla (1) robot vacuum cleaner (1) robotti-imuri (1) Rodolannoite (1) rodot (1) romance (1) romantic (5) romantiikka (2) romanttinen (5) romanttiset vaatteet (1) Rome (1) romuttuminen (1) roof (1) Room32 (1) Rooma (3) Roope (3) Rootgrow-mykorritsa (1) Rosa poppius (1) rose (5) roses (14) roskaposti (1) rottweiler (8) ruoanlaitto (2) ruohonleikkurirobotti (1) ruohonleikkuu (2) ruoka (3) ruokapäiväkirja (1) ruokaremontti (1) ruokaremppa (2) ruokavalio (4) Ruotsi (5) ruotsin kieli (1) ruska (4) ruuanlaitto (3) ruusu (4) ruusukaari (1) ruusukoriste (1) ruusuköynnös (1) ruusula (5) Ruusulannoite (1) ruusuprojekti (1) ruusut (30) ruuvinväännin (1) ryhmäruusu (1) rönsyansikka (1) saarni (2) sade (12) sadepäivä (1) sadevesiastiat (1) sadevesien keruu (1) sadevesitynnyrit (1) Saimaa (5) sairasloma (3) sairastaminen (1) sairastelu (1) sakset (1) sale shopping (1) salkoruusu (1) salmon (1) salusiinit (2) sammal (3) sammalkranssi (2) sammalleimut (2) sammalpallot (1) Sammonlahden koulu (2) Sampo (8) satama (1) sato (15) satokatsaus (1) Saturday (2) saumuri (1) savi (4) savityö (3) savityöt (1) savustus (1) sawing (1) Schetelig (18) Schonbrunn (1) school (2) Schönbrunn (1) scissors (1) seed (2) seedlings (11) seeds (11) selfie (2) selfiekehys (1) selkärankareuma (22) sementti (1) sementtilaatta (1) September (1) sewing (14) sheshed (9) shoppailu (5) shopping (1) shrimps (1) Shrove Tuesday (1) siemen (1) siemenarvonta (2) siemenet (32) siemenkasvatit (1) siemenkylvöt (4) siemenluettelo (1) siementilaus (1) sieni (2) sienimetsä (1) sienipiiras (1) sigma 105 mm (2) sign (1) siili (1) siisti piha (1) siivous (2) siivouspäivä (1) Silakkamarkkinat (1) silmälasit (1) sinipallo-ohdake (1) siperiankurjenmiekat (1) sipuliale (1) sipulikukat (3) sipulit (1) sipulitalkoot (1) Sirkku (1) Sisustajan Onni (1) sisustus (39) sisustusliike (1) Sisustusliike Dreams (1) sisustusmyymälä (1) sisustuspuoti (1) Sitges (1) six summer pictures (1) skootteri (1) slider (180) smoke (1) snails (1) snapchat (1) snow (2) snowman (2) SnowXpert (2) snäppäily (1) some (1) sommittelu (1) sormivaleangervot (1) sormustinkukka (1) Sperli (3) spiraali (6) spiraalikimppu (1) spiraalit (1) spring (41) squirrel (1) St. Thomas Christmas Market (1) Stachys grandiflora (1) Stala (1) star (1) Stockholm (3) stone path (5) stressi (2) StyleRoom (4) suikeroalpi (1) suklaakosmos (1) summer (7) summer 2013 (1) summerflower (1) sumu (1) sun (2) sunnuntai (1) sunset (2) Sunshine (1) Suomen 40+ blogit (1) Suomen kaunein piha -ohjelma (2) Suomen kaunein piha 2015 (2) Suomi100 (1) suosikkikuva (1) suosikkiperenna (1) superba (1) Superbas (1) suppilovahvero (2) suru (1) surulaite (2) surusidonta (2) Susanne Hatwood (4) Suttons-Siemen (1) suunnitelma (4) suunnitelmat (2) suunnittelu (7) suutin (1) suviruusu (1) swan (1) sydän särkyi (1) syende (1) syksy (59) synttäriarvonta (1) synttärit (2) syntymäpäivä (9) syntymäpäivät (1) syreeni (1) syysasteri (1) syysistutus (3) syyskaunosilmä (1) syyskimppu (1) syyskranssi (3) syyskuu (6) syyslannoite (1) syyslannoitus (2) syysleimu (2) syysleimut (1) syysloma (10) syyspuuhat (1) syyssyrikkä (1) syystyöt (1) syöpä (1) säleikköpuu (1) sänky (1) särky (1) söpöläinen (2) söpöyspakkaus (1) table (1) taimet (13) taimet - spring (1) taimiale (1) Taimimoisio (1) taimiostoksilla (1) taimitilaus (1) takapiha (7) Tallinna (1) talventähti (3) talvetus (2) talvi (10) talvikuvia (3) talviloma (2) talvimuistoja (1) talvisuojaus (1) talvivalkosipuli (1) tapetit (1) tarha-alpi (1) Tarha-Tuote (2) tarhajuoru (2) tassunalle (1) tatti (1) tavoitteet (1) tenttitulos (1) terassi (3) terrace (1) TerraCottem (2) Terva ja Höyhen (1) terveys (2) testaus (1) The Blue Carrot (2) The Botanical Garden (3) The Lost Gardens of Heligan (1) The Queen Mary's Garden (1) the Sun (1) The Traditional Christmas Market in the Old Student House (1) thujas (1) thunder (1) tienviitta (1) tilaongelma (1) tilaus (2) tilauspuput (4) tillandsiat (1) timanttituija (1) timanttituijat (1) tiput (1) Tirilä (1) Tirilän Puutarha (3) Tirliän puutarha (1) toilet (1) toipuminen (1) toive (1) tomaaatti (1) tomaatti (5) tomatoe (4) tonttu (1) tools (1) top-blogit (1) Torres (1) tosca (1) toukokuu (3) tour (1) toy (1) traktorilla ajon opettelu (2) travelling (1) Trebah (1) tree (1) tree felling (1) Tregony (1) Tregrehan (1) trendit (1) trimmaus (2) trimmeri (1) trug (1) Truro (1) trädgård (2) ttt-lehti (1) tubekanava (1) tubetus (15) tuija (1) tuijat (6) Tukholma (8) Tukholman messut (1) tulehdus (4) tulip (1) tulips (10) tulppaani (1) Tulppaanien lumo (2) Tulppaanien lumo -näyttely (1) tulppaaniloisto (1) tulppaanit (31) tunika (4) tunnel (1) tuntokasvi (1) Tuomaan markkinat (1) turistina (1) tuuletus (1) tuuli (1) tuuliviiri (2) tuunaus (3) tv-ohjelma (3) Tykki (1) tylsää (2) tyynyt (7) työhuone (3) työkalut (3) työpöytä (1) työssäoppiminen (1) tähkäkimikki (1) tähti (1) täytetyt paprikat (1) täyttä (1) törmäkukka (1) ukkonen (1) Ukonhattu (1) ukonkello (1) ulkoilu (1) unelma (3) unelmat (2) unelmointi (1) unikko (2) upseerikerho (2) utility room (1) utitility room (1) uudenvuodenvastaanotto (1) uudistukset (2) uudistus (1) uurna (2) uurnakoriste (1) uusi kamera (1) Uusi vuosi (2) uusivuosi (4) uutuudet (1) v-tutus (1) vaatteet (2) vaihtelu (1) vaihto (1) vaijerihissi (1) Valaam rose (1) valamonruusu (1) Valentine's (1) Valentine's Day (1) valeriana (1) valkoherukka (1) valkoinen kirves (1) valkoiset kukat (1) valkopyökki (1) valkosipuli (1) valmistelut (2) valokuvaus (8) valokuvauskurssi (1) valumuotti (1) vanhakaupunki (1) Vanhan perinteiset joulumyyjäiset (1) vanhat (1) vanhoja leluja (1) vanhojenpäivä (1) vanhojentanssit (1) vappu (8) vappukukat (1) vappulounas (1) Vartti (3) varvas (1) varvastulehdus (1) vastavärit (1) vegaanihaaste (2) vegetable plot (3) vegetatiivinen asetelma (1) veggie casserole (1) veggieplot (1) veneily (3) verhot (3) Verijauho (1) vetohiihto (1) video (14) Vienna (2) vierasmaja (2) view (1) viherhuone (4) viherkatto (3) Viherpeukalot (1) Viherpiha (1) viidakko (1) viidakkotunnelma (1) viikonloppu (2) viimeinen lomapäivä (1) viimeinen päivä (1) viinitila (1) viktoriaaniset kasvihuoneet (1) viljelykate (1) vine (2) violet (1) Violet Queen (2) virginiantädyke (1) virkkaus (2) VitaGro (1) vlog (27) vloggaus (4) vlogi (1) voittaja (24) voittajat (11) voitto (1) Volkgarten (1) vuohenkello (1) vuokko (1) vuosi 2013 (1) vuosi 2014 (1) vuosi 2018 (1) vuosikertomus (1) Väinö (1) Välimeren kasvillisuus (1) Välimeren risteily (1) väsymys (2) wallpapers (1) Wanha Weräjä (1) wardrobe (1) Waterwheel (1) wc (1) weather vane (1) wedding designer (1) weed (1) weekend (1) weigh control (2) weigh watching (1) weight control (2) White Axe (1) whitecurrant (1) wieght control (1) Wien (2) wine (1) winter (4) winter holidays (3) winter memories (1) winter pictures (3) Winter Star (1) women's day (1) Wood Rack (1) work room (1) work space (1) working table (1) wreath (15) wreath instructions (1) www.puutarhasielamaan.fi (3) yard (3) yarrow (1) year 2013 (1) year 2014 (1) yellow stem (1) yellow stems (1) ykkönen (1) yllätyksiä (1) yläkoulu (1) Yläkuu (1) ympäristö (1) You Tube (3) youth (1) YouTube (34) yritystä (1) Yrtti- ja Taimilannoite (1) Yrttilannos (2) Yrttimaa (1) yrttipuutarha (1) ystävyys (1) ystävä (1) Ystävänpäivä (3) yöpaitasosiaalisuus (1) yöpakkanen (1) Zetas (3) Åhlens (1) äitienpäivä (4) äyriäiset (1) äänestys (1) öljyvärimaalaus (1) Österreich (1)