17.10.2013

Makuuhuoneen sisustaminen - Bedroom's decor

Tässä on makuuhuoneemme. Ehkä sen  voisi sisustaa jotenkin kodikkaammin, mutta en tykkää kerätä koriste-esineitä tms., koska ne keräävät pölyä. Toisaalta tuo sänky ja kattovalaisin ovat niin koristeelliset, ettei kovin paljon lisää voi huonetta koristella tai tulee koristeähky. Sängyn yläpuolella olevan taulun on maalannut edesmennyt anoppini. Makuuhuone remontoitiin pari vuotta sitten ja silloin ostettiin tuo sänkykin. Jälkeenpäin olen harmitellut, että valitsin vihreän. Valkoinen olisi ollut ehkä parempi...

Here's our bedroom. Maybe it could be decorated cozier, but I don't like to have a lot of decorative items, because I don't like dust. I want everything to be clean and in order. The painting above our bed has been painted by my mother in law. Our bedroom was renovated a couple of years ago.

Syysloma alkoi sateen merkeissä. No, samapa se. Kävin kampaajalla ja kaupoilla, joten säällä ei ollut niin väliä. Ostin taas muutaman sipulipussin...

Our autumn holidays began with rain. Well, it doesn't matter so much. I visited the hairdresser and was shopping. I bought some more bulbs...

52 kommenttia:

 1. Tuo vihreä on todella kaunis, se on kuin vanhaa kuparia.

  VastaaPoista
 2. Oih.. miten kaunista ja tyylikästä:)

  VastaaPoista
 3. What a lovely bedroom and such wonderful colors. Great painting.
  Have a wonderful day Satu.

  VastaaPoista
 4. Makuuhuoneesi sopii juuri sinun tyyliisi. Romanttinen!

  VastaaPoista
 5. Voithan aina suhautella spraymaalilla sängyn ja yöpöydät valkoiseksi, jos niikseen tulee :) Tunnelmallista syysiltaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tiina. En aio suhautella, sillä siinä on riski epäonnistua ja sänky oli kohtuullisen kallis...

   Poista
 6. Hienot värit ja upea maalaus. Minusta tuo vihreä on hyvä väri, valkoinen voisi olla pliisu. Hyvää syyslomaa !

  VastaaPoista
 7. kaunis tuo sänky vihreänäkin on, Ja kaikki sopii hyvin keskenään. koko huone on tyylikäs.

  VastaaPoista
 8. Sama tuli mieleen, kun Tiinalla, että spraymaalit vain kehiin. Voisit peittää kukkalehdykkeet jollakin, jos niiden värin haluaisit säilyttää. Kunpa itsekin innostuisin sisustamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ala sotkea spraylla. On riskinä pilata koko sänky, joka oli kohtuullisen kallis. On vain elettävä valinnan kanssa. Tuo vihreä on vaan aika haasteellinen väri ympäröivän sisustuksen suhteen...

   Poista
 9. Vihreä on todella hyvä väri makkariin, rauhoittava. Meillä on takaseinä vihreänä, joka muutenkin on lempparivärini. Pikkasen krumeluuria pitää olla, näyttää heti kodikkaalta. Nätti makkari!

  VastaaPoista
 10. Todella upea sänky, äläkkä vaan maalaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En maalaa. Itse maalaten ei tule yhtä siistiä kuin tehtaalla. Väri on valittu ja sen kanssa elellään..

   Poista
 11. Onpa kaunista! Oma makuuhuone kaipaisi ihan täydellisen putsauksen ja sisustuksen uudelleen :(

  VastaaPoista
 12. Kaunis on makuhuone minunkin lempi väri vihreä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta sänky sekä yöpöydät ja niiden vihreä sävy on kaunis kokonaisuus. Sävyt sopivat erittäin hyvin tauluun, jonka maalauksen ajattelin olevan sinun, ennenkuin luin. Verhot sointuu myös kaunisti, samoin kuin kattokruunukin. Arvaten saatan, että näet kauniita kukkaisunia tuossa vasemmalla puolella, joissa suloiset ruusut ovat vierelläsi.
   Oikein hyvää syyslomaa!

   Poista
 13. Tuohan on tosi kodikas :-) Itsekin yritän pitää tavaramäärän ainakin tuolla makuuhuoneen puolella mahdollisimman vähäisenä, tosin useinmiten hieman huonolla onnella, eli tavaraa jotenkin tuppaa kertymään... Ja pidä sänky vihreänä :-)

  VastaaPoista
 14. Kävin kahlaamassa vinon pinon postauksia läpi, pitkästä aikaa. Tuo teidän kasvihuone on kyllä ihan mahdottoman upea! Ja näyttää ihan kuin olisi ollut tuolla paikalla jo vuosikausia. Tosi upeasti istuu ympäristöönsä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sieltä kevätmessuilta se käytiin valkkaamassa.

   Poista
 15. Your bedroom is beautiful and elegant.
  Greetings.
  Lucia

  VastaaPoista
 16. Upea sänky, minusta se on kaunis juuri vihreänä. Väri sopii hyvin tyyliin ja kullan kanssa.

  VastaaPoista
 17. Anna nyt hyvä ihminen sen valkoisen olla! Vihreä on hyvä väri, ei kaiken pidä olla "väritöntä"! Ja etenkin, kun teillä on vaaleat seinät. Nostapa tuota taulua (joka on muuten erittäin hieno teos!) 15-20 cm ylöspäin, ettei se valu kokonaan sängynpäädyn taakse piiloon. Saat nähdä, että seinä muuttuu ilmavammaksi. ;-)

  T. Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taulu on samalla korkeudella kuin huoneen muut taulut. Pitää katsoa..

   Poista
 18. Ihanan viihtyisä makkari ja tuo sänky - äärettömän kaunis! ♥

  VastaaPoista
 19. Upea sänky ja kaunis makuuhuone! Minusta väri on ihana.

  Itse tuli innostuttua yhdessä vaiheessa kovasti valkoisesta. Onneksi en lähtenyt vanhoja huonekaluja muuttelemaan, sillä nyt olen tosi tyytyväinen, että kodista löytyy väriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sussi. Niinhän se on, että muoti ja mieli muuttuu. Itse en ikinä lähtisi antiikkihuonekaluja maalailemaan valkoisiksi, mutta aikanaan maalle hirsitaloon hankittuja mäntykalusteita on nyt maalattu. Mänty on minusta vähän mökki- tai maaseudun kalustemateriaali...

   Poista
 20. Hyvää nimpparipäivää!

  T. Sari

  VastaaPoista
 21. Tuo vihreä on kaunis ja sopii hyvin tyyliisi - ymmärrän hyvin mieltymyksesi:) Ja muutenkin viihtyisän ja kodikkaan näköiseksi olet makuuhuoneen sisustanut. Taulua nostaisin vain tuon kehyksen leveyden verran ylöspäin, että se jää silti "käymään vuoropuhelua" tuon sängyn päädyn kanssa eikä erotu omaksi fokuspisteekseen niin selkeästi. Virkistävää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Tuo taulu roikkuu muitten taulujen ja entisen sängyn mukaan. Pitää nostaa sitä vähän. Olen niin tottunut jo siihen, etten enää huomaa, että on vähän päällekkäin tuon sängynpäädyn kanssa...

   Poista
 22. Makuuhuoneesi on todella harmooninen ja kaunis tuollaisenaan!

  VastaaPoista
 23. Your bedroom looks so nice ,i like the colors!! Havea happy weekend
  Elisabeth

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttavat. Kiitos vierailustasi blogissani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...