5.10.2013

Viimeiset munakoisot - The last aubergines


Viimeiset munakoisot on nyt poimittu. Pitäisi kehitellä niistä jotain ruokaa tänään...

The last aubergines have been harvested... We (read: my husband ;O) should cook something of them...


Mukavaa viikonloppua ja eläintenviikkoa!

Happy weekend and animals' week!

31 kommenttia:

  1. Satokausi on ohi, aletaan valmistautua tulevaan talveen, kellarit ja laarit täynnä oman maan tuotosta.
    Ihanaa viikonloppus siullekkin

    VastaaPoista
  2. Satu, I love your aubergines, such big and colorful! We call them egg-plants and this year I haven't planted but will do the next year, looking at yours!:))
    Micki looks adult 'young man', very serious!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I was surprised to have so many aubergines. I think this summer was ideal to grow them.

      Poista
  3. Happy weekend to you too, Satu! Your kitchen is gorgeous, really, I think you will have a wonderful time there, I would feel very happy with a kitchen like this! For your last aubergines you may have a look in some Mediterranean recipes... They are really tasty!
    Hugs!
    Olympia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you, Olympia. I must admit that I love the new kitchen!

      Poista
  4. Hyvän näköisiä koisoja.Kiitos samoin mukavaa viikonloppua.♥

    VastaaPoista
  5. You should make a love Greek Moussaka with them - recipes are on the internet.

    VastaaPoista
  6. Munakoisoja!
    Oletko saanut ne kasvatettua avomaallavai kasvihuoneessa?
    itselläni ei ole munakoisoista kasvatuskokemusta.
    Italialaiset ovat taitavia valmistamaan munakoisoruokia. Muistelen syöneeni sellaista uuniruokaa, jossa oli vuorotellen munakoisoviipaleita ja motsarellaa ja ne keot olivat uunipellillä jonkinnäköisessä tomaattikastikkeeessa. Sillä ruoalla on ihan virallinenkin nimi, mutta en muista sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, Irene. Kasvatin munakoisot siemenistä. Olivat ruukuissa. Alkukesän ulkona ja isomman kasvarin valmistuttua kasvihuoneessa.

      Poista
  7. Hienoja munakoisoja olet saanut kasvatettua. Maistuvat varmasti sata kertaa paremmilta kuin kaupasta ostetut :-)
    Marinoidut munakoisot on hyviä, esim Meze tyyliin (Lähi-Idän vastine tapakselle). Toinen loistava on kevyesti grillatut siivut ja niiden päällä esim vuohenjuustoa, nam :-)

    VastaaPoista
  8. Herkullisen näköisiä koisoja.. mukavaa viikonloppua sinulle ja krapsutuksia Mikille:)

    VastaaPoista
  9. Kauniita koisoja ja taustalla häämöttää ihana puuhellasi<3

    VastaaPoista
  10. Vähän mä karehrin noita koisoja ;) Blogisi ulkoasu on kaunis. Pitäisiköhän itsekin muuttaa värikkäiden kuvien taustat rauhallisempiin väreihin. Taustaa on vain niin hauska muutella tämän tästä. Kivat viikonloput !

    VastaaPoista
  11. I love the taste of aubergines.I;m sure your husband wil cook somthing good. Mikki is adorable
    Good weekend,Elisabeth

    VastaaPoista
  12. Mahtavia koisoja olet saanut kasvatettua. minulla ei ole kokemusta ollenkaan niitten kasvamisista,onko
    helppoa niitä kasvattaa ,jos ensi kevänä kokeilisi. Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koisot olivat helppoja kasvattaa. Kesä oli varmasti hyvä niille.

      Poista
  13. Oi, teillä on kodikas olkkari: Pitäisköhän meidänkin tapetoida valkoiset kiviseinämme myös olohuoneessa....

    Kokeileppa tätä mun munakoisojuttua, jopa Jael, jolla on ruokablogi on sitä ylistänyt ja halunnut joka kerran meillä käydessään http://leenalumi.blogspot.fi/2010/04/munakoisorullat.html

    Mikki♥

    VastaaPoista
  14. Komeat munakoisot. Ihanat kuvat Mikkistä. Hyvää ja toivottavasti aurinkoista viikonlopun jatkoa.

    VastaaPoista
  15. Upeita munakoisoja! Mikki on jo iso poika:)

    VastaaPoista
  16. Munakoisoista saa kaikkea hyvää!

    Kunpa meilläkin mies intoutuisi kokkaamaan...

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttavat. Kiitos vierailustasi blogissani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...