Jouluarvonta – Christmas lottery

Jouluarvonta – Christmas lottery

Ajattelin pitää yllätysarvonnan näin joulun ajan kunniaksi! Palkintona on Pentikin jouluteetä, teesiivilä, teepurkki ja kaksi joulukaramellitankoa. Arvontaan voit osallistua 15.12.2013 klo 18.00 asti. Alla arvonnan säännöt:

1 arpa kommentoimalla tätä postausta 2 arpaa kommentoimalla ja olemalla / liittymällä lukijakseni 3 arpaa kommentoimalla, olemalla / liittymällä lukijakseni ja tykkäämällä Facebook-sivusta 4 arpaa kommentoimalla, olemalla / liittymällä lukijakseni, tykkäämällä Facebook-sivusta ja linkittämällä arvonnan blogiisi / Facebook-sivuusi Ilmoita kommentissasi, monellako arvalla osallistut. Jos olet anonyymi kommentoija tai sinulla ei ole omaa blogia, jätä yhteystietosi, johon voin ilmoittaa, mikäli onni suosii sinua arvonnassa. Onnea arvontaan! I’ll arrange a surprise lottery! The prize is Pentik’s Christmas tea, tea strainer, tea can and two Christmassy candies. You can take part in the lottery till the 15th of December 2013, at 18.00 o’clock. Here are the rules: 1 lots, when comment on this post 2 lots, if you comment and you’re already my blog follower or begin to follow this blog 3 lots, if you comment, are my reader (or become) and like my Facebook-side 4 lots, if you comment, are my reader (or become), like my Facebook-side and link this lottery on your blog or Facebook-side When you leave your comment, let me know, how many lots you have. If you’re an anonymous reader or don’t have a blog, please leave me your contact information, so I can let you know, if you win. Good luck!

Olohuoneemme on saanut jouluisen punaisen värin. Punaisia sohvia korostamaan olen laittanut harmaat matot ja tyynyt. Alkuun minulla oli vain yksi harmaa matto, mutta nyt on kaksi viime viikon kauppareissun jälkeen… Tänään Pentikiltä tarttui mukaani kaksi harmaata, silkkistä Pioni-tyynyä. Ensi viikolla postin pitäisi tuoda minulle muutama harmaa tähtityyny ja torkkupeitto. Sitten alkaa olla jo kohtuullista. Se on jännä juttu, että kun vaihdoin valkoiset sohvanpäälliset punaisiksi, meni koko muu rekvisiitta ihan uusiksi. Entiset matot ja tyynyt eivät sopineet punaisiin sohviin. Our living room has now Christmassy, red colors. I’ve added some grey to ”underline” the red color. I bought another grey carpet and two Pentik’s silky cushions. I’ll get by mail some grey star cushions and a blanket next week.

Tällaiset launtaihöpinät tällä kertaa. Mukavaa iltaa!

Have a nice Saturday evening!

88 thoughts on “Jouluarvonta – Christmas lottery

  1. Ihanan jouluista teillä. Meillä on kaikki vielä ihan alkutekijöissään, mutta tästä sain taas inspiraatiota. Arvalla mukana 🙂

  2. Ihana olohuone! Punaiset sohvat tuovat kivasti ryhtiä huoneeseen olemalla niin massiiviset ja yhtenäisen väriset.
    Ihana on myös arvonta! Osallistun kahdella arvalla.

  3. Wauw…you have a verry cozy christmas livingroom….verry nice.
    I wish you a verry good weekend.

    Greetings,
    Inge, my choice

  4. Niin kaunista, voi kun saisi itsestäänkin sen pienen sisustajan vielä joskus esiin;) Minä se vaan kunnostelen vanhoja ikkunan pokia ja saan aikaan lasten kanssa yhtä mojovan sotkun huusholliin;)) Kahdella arvalla mukana!

  5. Ihanat nuo Pentikin tyynyt, sopivat hienosti punaisiin sohviin.
    Olen mukana arvonnassa neljällä arvalla.

  6. Punainen on aika vaativa väri. Hopean harmaa sopiikin siihen mainiosti. Kahdella arvalla mukana keikutaan.

  7. Kaunis jouluinen olohuone:)
    Se on jännä, että muutokset alkaa yleensä pienestä jutusta. Tai sitten me naiset ollaan niin tarkkoja, että jos ei oo oikea väri, niin sitten menee vaihtoon;)
    Kahdella arvalla mukana!

  8. Ihanan jouluista! Neljällä arvalla mukana arvonnassa.

  9. Kolmella mukana…
    hyvä kun tulee tarkistettua onko liittynyt lukijaksi. Varsinkin joskus ei tuo juttu toimi. Niin voi unohtua <3

  10. Kahdella arvalla kokeilen jos olis onnea 🙂
    Kyllä se tuo punainen on piristävä jouluinen, kaunis väri.

  11. Mää niin kyllä tykkään teidän olohuoneesta, nuo punaiset sohvanpäälliset ovat ihanat ja harmaasävyt sopii niin hyvin <3
    Olen sitten 3 arvalla mukana, kommentoin, kuuluun vakiolukijoihin ja linkitän blogiini heti huomenissa 🙂 Ompas muuten kiva palkinto tarjolla!

  12. Suloinen palkinto, kelpaisi kaltaiselleni teenjuojalle 🙂 Yksi arpa!
    -Shiva-
    suddenconnection(at)hotmail.com

  13. Ihania jouluisia palkintoja. Ilman muuta mukana, kolmella arvalla!

  14. Kiva jouluarvonta ja kahdella arvalla mukana. Punainen ja harmaa " kättelevätkin" hyvin toisiaan olohuoneessanne. Itse pidän kovasti harmaan eri sävyistä matoissa ja muuallakin sisustuksessa. Oman kotini olkkarista löytyy myös tummanharmaat matot, samoin kuin eteisaulasta.

  15. Neljällä arvalla mukana 🙂
    Oikein pirtsakka ilme,kun olet vaihatanut sohvien peitteet punaisiksi. Tykkään!

  16. Yhdellä mukana.
    Löysin juuri blogisi ja lueskelen vanhempia
    postauksia.

  17. Punainen ja harmaa ovat hyvä jouluinen yhdistelmä. Osallistun kahdella arvalla kivaan arvontaan.

  18. Kolmella arvalla mukaan. Laitan linkin blogiini 🙂
    Punainen ja harmaa sopivat hyvin olkkarin muihin väreihin, kaunista !!

  19. Jee! Meilläkin on punaiset joulusohvanpäälliset Ektorpissa. Paitsi ettei ole vielä, mutta myöhemmin. (En oo enää moneen vuoteen vaihtanut verhoja olkkariin, vaan just noi sohvanpäälliset. Jotenkin paljon kivempi).

    Ja kahdella arvalla mieluusti mukana Pentik-paketin arvonnassa.

    Mukavaa lauantai-iltaa 🙂

  20. Haluaisin olla yhdellä arvalla mukana arvonnassa 🙂 mukavaa joulun odotusta sinulle !

  21. You really do have such a lovely, beautiful home with such warmth that's perfect for the holidays! 🙂

  22. Kauniit amarylliksenväriset päälliset…Ja pirtsakkapa on palakintokin, lähen mukkaan kolmella arvalla kun ei mulla sitä fasepuukia 🙂

  23. Christmas tea sounds very interesting – I shall look forward to seeing what colour your amaryllis is when it opens – I am guessing white as a contrast to the lovely red chairs.

  24. Oi että on kaunista teidän olohuoneessa! Silmä lepää noissa väreissä!
    4 mukaan arvontaan!

  25. Kahdella arvalla mukana arvonnassa. Ihanaa tunnelmaa kuvissasi <3

  26. Hei, osallistun kahdella arvalla arvontaan. Punainen väri sohvassa tosiaan on kiva, mutta aika vaativa väri. Oletko ajatellut punaisen ja harmaan rinnalle jotain kolmatta väriä? Tuo kukkaruukku, jossa on ranskankielistä kirjoitusta ja vaaleanpunainen ruusu, on aivan ihana.

  27. Joo, on todella vaativa. Jotain tuohon vielä pitää keksiä rauhoittamaan…. Ehkä jotain valkoista tyynyä tms. vielä. Pitää tuumitella. Kaksi arpaa sinulle!

  28. Tervetuloa virallisesti joukkoon, Ainosofia. Kolmella siis mukana!

  29. Joo, punainen on kaunis, mutta on kyllä aika vaikea väri… Vieläkään en ole ihan tyytyväinen tuohon olkkariin. Jotain pitää keksiä.. Kaksi arpaa varattu.

  30. Harmaa on kaunis. Tuo punainen on kyllä melko räväkkä, etten sanoisi, mutta pitää yrittä jotenkin häivytellä sitä. Vaikea väri, etten sanoisi.. Kaksi arpaa sinulle, Kruunuvuokko.

  31. Kiva, kun löysit. Käy toki toistekin! Yksi arpa sinulle!

  32. Voi mikä arvonta, kahdella ollaan mukana, Kaunis jouluinen olohuone siellä, se on kyllä niin totta, että kun jotain vaihtaa esim. juuri päällisiä huoneeseen, niin kaikki muukin menee uusiksi!!! Mukavaa 2. adventtia !

  33. Mukana myöskin yhdellä arvalla. 🙂 heidifyhrqvist (a) wippies.com

  34. Voi miten ihanan jouluinen tunnelma kuvissa ja ihana palkinto. Yhdellä arvalla mukan. annelaukkanen09[at]hotmail.com

  35. Arvonntaan mukaan minäkin! Siis kahdella kun kommentoin ja olen lukijasi! 😀

  36. OI, kun on kaunista ja siistiä 🙂 Osallistun myös arpajaisiin, kahdella olen mukana 😉

  37. Ihanan jouluista hemmottelua, tulen mieluusti arvontaan yhdellä mahdollisuudella mukaan…
    flight(at)luukku(piste)com

  38. Kahdella arvalla mukana! 🙂 Tykkään Pentikin jutuista todella paljon. Jos vain olisi varaa, niin ostelisin Pentikistä yhtä ja toista meille kotiin. Onneksi esimerkiksi Pentikin tekstiilit on suhteellisen edullisia ja ainakin laadukkaita.

  39. Voi kauhistus, en ole muistanut kommentoida, onneksi vielä kerkesin =D Kahdella mukana =)
    Punainen ja harmaa on minustakin juuri ne joulun värit. Kaunista, niin kaunista on teillä ♥

  40. Ihania kuvia kauniista kodistasi, pihastasi ja tietty Mikki-koiruudesta. Mie osallistun neljällä arvalla jos onnistuu kun ihan ensimmäistä kertaa elämässäni kommentoin blogia. 🙂

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: