29.8.2015

Lauantain mietteitä...Jaa-a. Lauantai ja viikonloppu. Luulin, että tänään elämä jo hymyilisi auringon lailla. Ei se taida mulle enää tänä syksynä hymyilläkään. Tässä lohnotan olohuoneen sohvalla IPadin kanssa. IPad kasvaa tällä menolla käteeni kiinni...


Ikkunasta näkyy syksyinen puutarha. Taimet ovat edelleen istuttamatta. Eilen satoi kaatamalla, joten äitini ei voinut niitä istuttaa. Tänään on taas mieheni kotona. Ehkäpä hän..?


Ja taas ruma varvasselfie! Ei tuo kolmas 'nakki' näytä mitään paranemisen merkkejä. Muuten jalka olisi jo parempi varvasta lukuunottamatta. No, on jalkapohjassakin vielä 'möykky'. Joudunkohan vielä kerran piikille? Ajatus ei innosta.

Keskiviikosta asti olen käytännössä vain istunut ja maannut. Alkaa muuten ottaa selän ja hermojen päälle... No niin. Tulipa taas ruikutettua! Onhan maaimassa suurempiakin murheita kuin meikäläisen varvas, mutta se sattuu olemaan nyt yllättävän hallitsevassa osassa elämääni tällä hetkellä. Siis varvas!


Jep, meikä piehtaroi täällä itsesäälissä! Jonkun se on meikäläistäkin säälittävä, vai mitä? Näillä mennään tämä lauantai! En olekaan ennen ottanut itkuselfietä!

82 kommenttia:

 1. Tsemppiä sinne! On sinulla kauniit näkymät.

  VastaaPoista
 2. Pienemmästäkin harmista itku tulee, osaa muuta sanoa kuin tsemppiä täältäkin!!! <3

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä sinne! Onneksi suunta on nyt kuitenkin hyvä, toivottavasti varvas ja jalkapohjamöykky sulavat pois ilman lisäpiikkiä.

  VastaaPoista
 4. Voi sinua, toimintakyvyn vievä kipu on koko elämää hallitsevaa. Myötätuntoisin ajatuksin toivon, että pääset vielä rakkaaseen puutarhaasi puuhastelemaan tänä syksynä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Cheri. Kyllä minä vielä vaikka konttaan siellä. Aikani kun itken, niin sisuunnun.

   Poista
 5. Tsemppiä!
  Kipeä pakkopysähtyminen ottaa aina koville. Ihan kuin jalkasi näyttäisi sentään jo vähän paremmalta? Nyt ei auta kuin käyttää aika tulevan suunnitteluun, kun tekemään ei pääse, <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Susanna. Näinhän se on. Mulla on jo pää pullollaan ideoita!

   Poista
 6. No hei, välillä ollaan pohjalla ja sitten taas noustaan harjalle! Tästä suunta on vain ylöspäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. No, oon kyllä ollut vielä paljon pohjemmallakin joskus. Kyllä se tästä taas.

   Poista
 7. Kovasti tsemppiä sinulle ja uskoa parempaan huomiseen! On kyllä kipeän näköinen varvas, auts! Toivotaan nyt kovasti, että varvas parantuisi ja pääsisit puutarhaasi puuhailemaan. Pikaista paranemista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On sen parannuttava. On vielä monta hommaa, jotka aion saada pulkkaan tänä syksynä.

   Poista
 8. Ymmärrän kyllä hyvin olosi. Puutarhaan pääsisi tänään kun on aurinkoa sateen jälkeen, mutta selkä ei anna vielä mitenkään periksi. Paranemista sinulle!

  VastaaPoista
 9. Voi sinua riepua, mutta kyllä kaikki vielä hyväksi muuttuu!! Flunssan kourissa täälläkin mennään, ei jaksa eikä pysty oikein mitään järkevää tekemään. Piehtaroidaan nyt oikein yhdessä itsesäälissä ;(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, piehtaroidaan! Paranemista sinulle, Johanna!

   Poista
 10. Pikaista paranemista ja voimia <3 Inhottavaa tuommoinen... :-(

  VastaaPoista
 11. Elokuun voimaa sinulle, toivon pikaista helpotusta, että pääset pihalle touhuamaan!
  Suloisia loppukesän tuulia ja poutapäiviä!

  VastaaPoista
 12. Nyt on vaan levättävä. Ei kai siinä sinun muukaan auta, vaikka hommat olisi kesken. Oma terveys on aina etusijalla. Pihatyöt kyllä odottavat. Koita jaksaa, vaikka varmasti tiukkaa tekee. Joskus vaan tulee pakkolepoja, tahtoi tai ei. Hyvää viikonloppua murheista huolimatta.

  VastaaPoista
 13. Voimia toipumisen odotteluun. Se on joskus kamalan tylsää ja puuduttavaa. Sitä ei muista aina terveenä, miten helppoa on esim. kantaa kasseja, kun könkkää sauvoilla eteenpäin. Kortisonissakin on ne rajat, kuinka paljon niitä voi saada, joten toivottavasti saat pian avun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, onhan tämä jalka jo parempi, muttei kunnossa. Masentaa, kun luulin jo parantuvan. Muuten kun olen ihan terve ja olisi energiaa tehdä juttuja ja yksi jalka estää kaiken.

   Poista
 14. Itsekin jalkavaivoista kärsivänä, tiedän miltä sinusta tuntuu. Monta kivaa juttua on täytynyt jättää tekemättä, kun ei ole voinut kävellä. Kyllä siinä pään kestävyyttä koetellaan.
  Oikein aurinkoista viikonloppua sinulle, kaikesta huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marketta. Kyllähän minä jo pystyn kävelemään, mutta jalka ei vaan kestä sitä. Pahenee heti.

   Poista
 15. Ymmärrän täysin, että nyt niin sanotusti RIEPOO. Voit kuitenkin suunnitella jo täyttä päätä tulevaa kasvukautta ja sitä mitä kaunista seuraavaksi hankit tai kasvatat puutarhaasi ajatellen. Suunnitellessa ja ideoidessa päässä tai paperilla on melkein tunne, kuin puuhastelisi itse puutarhassa. Paranemista.

  VastaaPoista
 16. Voi harmitus, toivottavasti pian helpottaa!
  Tsemppiä!!

  VastaaPoista
 17. Voih, tsemppiä sulle Satu ! Tunne on tuttu täälläkin, kivut hidastavat tahtia. Kauhulla jo kesällä ajattelin, että kauankohan pystyn koko puutarhaharrastusta jatkaa. Mutta onneksi aurinko paistaa aina välillä risukasaankin ;) Toivon, että tulehdus paranee pian.

  VastaaPoista
 18. Voi, että, voimahalaus täältä!

  VastaaPoista
 19. Onpa ikävä. Toivottavasti kohta jo helpottaa ja olo tulee paremmaksi. Oletko huomannut, että blogissani on arvonta (kaksi puutarhakirjaa)? Käyhän kurkkaamassa ja osallistu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anneli. Kävinpä katsomassa ja osallistuin. Ihana arvonta!

   Poista
 20. Voi että, voimia minultakin! Kyllä sitä joskus saa surkutellakin, kun onhan tuo inhottava tilanne, kyllä minäkin olisin ihan tuskissani.. Ikävän näköinen varvas ja jalkakin siitä punoittaa, kumpa ne jotain voisivat tehdä sille lääkärissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Eiköhän mulla ole taas lääkärireissu ensi viikolla.

   Poista
 21. Tsemppiä <3 ja ajattele, nyt on syksy, keväällä voisi harmittaa vielä enemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Katja. Totta.., tosin tämä alkoi jo toukokuussa...

   Poista
 22. Ikävää että varpaasi on noin kipeä ja tulehtunut! Toivottavasti paranee pian!

  VastaaPoista
 23. Pikaista paranemista harmaudesta huolimatta sinulle! Ps.samasta vaivasta kärsineenä sain jatkuvaan kipuun ja tykytykseen pienen helpotuksen kun laitoin kipeän ja terveen varpaan väliin ohuen lankarullan! Jostain syystä paine nivelessä helpottui ja olokin siinä samalla...näytti varmasti hurjalle ( ja kuullostaa myös) mutta minua se auttoi.Piikkien ja tulehduskipulääkkeiden ohella.

  VastaaPoista
 24. Tippa silimäs Sun jalakaa kattelen ja tiedän tunteen, kun mikään ei auta vaikka kuinka hakisi apua .
  Toivon paranemista jalallesi ja voimaannuttavaa viikonloppua ~♥~

  VastaaPoista
 25. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 26. I hope soon that you will have good news Satu - your foot looks very painful and tender - take care, hoping that you feel much better in the coming week.

  VastaaPoista
 27. Onneksi kipusi keskellä voit iloita ikkunastasi näkyvästä kauniista kukkaloistosta. Ja onneksi on apujoukkoja lähellä. Tosin eiväthän ne ikävää kipuasi poista, mutta ehkä vähän helpottavat tilannetta.

  Voimia ja kiitos blogistasi, jota on ilo lukea!

  VastaaPoista
 28. Toivon sinulle pikaista paranemista! Kipu ja harmitus ovat lamaannuttava yhdistelmä. Täälläkin kyynel pyrkii silmään jo pelkästään kun ajattelen tilannettasi. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 29. Voi kuinka ikävää, että jalkasi ei vielä voi paremmin. Pikaista paranemista, toivotaan, että lepo ja lääkkeet tepsivät!

  VastaaPoista
 30. Tsemppiä! Kipeän näköinen on varpaasi :( Toivottavasti pian helpottaa <3

  VastaaPoista
 31. Nyt olisi tietysti hyvää aikaa suunnitella seuraavaa puutarhakautta. Mutta ei sekään taida innostaa, jos mieli on maassa! Onneksi sinulla on niin hieno piha, että se varmasti ei ihan heti repsahda. Kaukoparannusta sinulle Satu ajatuksin siivin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mulla ideoita, mutta pitäisi päästä mönkimään niitä.

   Poista
 32. Tsemppiä sinulle! Onneksi sinulla on nuo kauniit näkymät ikkunastasi, niin saat ammennettua kukkavoimaa sieluusi!

  VastaaPoista
 33. Tsemppiä ❤︎
  Täältä tulee jättimäinen kaukopuhallus pipiin varpaaseen.
  Toivottavasti se paranee pian.

  VastaaPoista
 34. Voi itku, pahaltaa tuntuu siun puolesta. Iso halaus ja lohdutus täältäkin.

  VastaaPoista
 35. Voi surku sua Satu!! Toivottavasti saat apua vaivaasi. Liisa

  VastaaPoista
 36. O no, I can imagine how you feel, hope it will recover soon now.

  VastaaPoista
 37. Tsemppiä! Tiedän tuon levottoman tunteen, kun haluaisi jo toipua (vaikkapa sitten vain flunssasta).

  VastaaPoista
 38. Voi EI! Ei näytä kyllä varvas hyvältä... Paljon tsemppiä ja kärsivällisyyttä. Ite olen kaamean flunssan kourissa maannut sohvalla koko viikonlopun ja sekin jo tuntuu loputtoman pitkältä... Joten sympatiat täältä käsin! :(
  Buranaa, kortisonia, kylmää... Kyllä se lopulta antaa periksi. Jaksuja!!!

  VastaaPoista
 39. Saa ruikuttaa ja onhan tuo nyt niin viheliäinen homma. Zemppihalit! <3

  VastaaPoista
 40. voi ei, täs sitä nyt ollaan näiden terveydenhuollon säästöjen kans, ja sen arvaa kuka niistä eniten kärsii! kuinka hyvin jalka oliskaan parantunut kesän alussa ja sul olis ollut viel lomakin, joten saikulla ei olis tarvinnut lukukautta aloittaa. kun hoitoon ei pääse ajoissa kaikki pitkittyy jne
  itkuselfiesi on niin koskettava, et melkein itsekin alan parkumaan. jaksamisia Sinulle Satu!

  VastaaPoista
 41. Voi tsemppiä kovasti Satu ja paranemisia

  VastaaPoista
 42. Ihan tarkkaan en ole lukenut varvasepisodistasi, mutta mitä siitä on diagnosoitu?
  On kyllä tosi kurja juttu, mutta yritä ajatella että tälläkin on joku tarkoitus. Itse en ole mikään uskonnollinen ihminen, mutta olen alkanut ajattelemaan jälkikäteen monesta asiasta, että tälläkin oli joku tarkoitus. Tarkoitus pysähdyttää, hengähtää tai miettimisaikaa... sillä hetkellä sitä on vaikeaa ymmärtää, miksi asioita pitää tapahtua.
  Eikä tapahtumat ole mukavia, kun ne tulevat kivun kanssa.

  Auttaako kylmähoito jalkaasi? Jäin miettimään hoitoalan ihmisenä, että onkohan tuota diagnosoitu oikein?
  Ehkä itse tiedät sen parhaiten. ♥ Jaksuja sinulle kovasti!

  VastaaPoista
 43. Voi kun ne sun lääkäri-tohtori-hoitajat-summuut tietäis vaan lukea tätä sun blogia, niin tuntisivat varmasti piston sydämessään. Tällaisia pitäisi lukea kaikkien sote-päättäjien - työkykyiset on sitten saikulla, kun vaivaan ei reagoitu heti. Ja tällaista on paljon.
  Harmi, jaksuja.

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttavat. Kiitos vierailustasi blogissani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...