5.8.2015

Puutarhamme on auki sunnuntaina 9.8.2015 vierailijoille!

Kiitos teille kaikille ihanista, hyvistä vinkeistä ja ajatuksista! Innostuin nyt tekemään "koeajon". Pidämme tulevana sunnuntaina 9.8. puutarhamme auki vierailijoille klo 12.00 - 16.00. Tervetuloa vierailulle, jos liikut Lappeenrannassa! Täältä löydät tarkemmat osoitetiedot.


Luvassa on pienimuotoista taimimyyntiä, mahdollisesti pientä tarjoilua. Vapaaehtoinen vierailumaksu. Kultainennoutaja Mikkikin on paikalla. TERVETULOA!

40 kommenttia:

 1. Kiva! Löysin tämän blogin!!! Facessa näin ilmoituksen aukeamisesta, mutta asutaan kesä Espoossa. Ollaan ulkosuomalaisena Kiinassa, jossa on myös mielettömiä puistoja ja puutarhoja . Osa löytyy blogistani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin vastavierailulla. Mukavaa, kun löysit ja löysin!

   Poista
 2. Voi miten ihana ajatus! Harmi, en taaskaan pääse, mutta jonakin kertana ihan takuulla teen tikusta asiaa, jotta pääsen sille suunnalle kun teidän piha on auki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääset toki vierailemaan milloin vain, jos liikut täällä päin.

   Poista
 3. Minusta on hienoa, että pidät avointen ovien päivän. Hyvä! Harmi ettei minulla ole mitään asiaa sille suunnalle, olen kyllä jo harkinnut, että jaksaisinki ajella Helsingistä teille ja takaisin.

  VastaaPoista
 4. Nyt olisi mahdollisuus omin silmin nähdä kauniin puutarhasi. En kylläkäään ole sillä suunnalla, joten käynti jää nyt väliin. Toivottavasti tulee kaunis ilma!

  VastaaPoista
 5. Toivon kaunista ilmaa ja muutenkin onnistunutta avointen porttien päivää!

  VastaaPoista
 6. Kyllä sinun upeaa puutarhaasi kehtaa näyttää! Toivottavasti sää on suosiollinen.

  VastaaPoista
 7. Mukavaa ja antoisaa puutarhapäivää sinulle ja vieraillesi, puolin ja toisin.

  VastaaPoista
 8. Hyvää omaa avoin puutarha päivää sinulle Satu ja perheellesi! Toivotaan, että aurinko paistaa ja vierailijoita riittää :).

  VastaaPoista
 9. Mukavaa avointen porttien päivää. Toivottavasti sää suosii suunnitelmiasi. Seuraan blogin välityksellä tilannetta. Katseltavaa ja ihasteltavaa ainakin riittää.

  VastaaPoista
 10. Toivottavasti sunnuntaina on kaunis ja lämmin kesäpäivä.Toivottelen oikein mukavaa ja antoisaa puutarhapäivää, kyllä varmasti vieraat saavat sylin täydeltä kaunista katseltavaa ja Mikki pitää seuraa eläinystäville.

  VastaaPoista
 11. Hyvää puutarhapäivää sunnuntaille:))

  VastaaPoista
 12. Congratulations on your garden viewings! You will delight many people by sharing your special garden with them. Wishing you sunshine!

  VastaaPoista
 13. Voi, kunpa asuisin lähempänä

  VastaaPoista
 14. Vasta juuri Lappeenrannassa vierailimme...

  VastaaPoista
 15. Voi ei..!!! Olisin niin tahtonut tulla ihastelemaan... Mutta toivotan kuitenkin onnistunutta päivää ja toivon että sää olisi suosiollinen!

  VastaaPoista
 16. Ihanaa ja hyvää päivää Lappeenrantaan! Hieno idea. Mikkille rapsutuksia <3.

  VastaaPoista
 17. Wau mieletöntä että avaat puutarhan ovet vieraille. <3 Upeaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 18. Olisipa mukava käydä, mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 19. Kävin taas suorittamassa blogissaan oikein maratonlukutuokion. En saa edelleenkään postauksistasi ilmoitusta listaan, enkä keksi, miten se onnistuisi. Vaan käyhän se näinkin.
  On sinulla mahtava puutarha, niin rehevää ja kukkaisaa. Olisipa puutarhasi lähempänä, tulisin vierailulle. Ehkä ensi kesänä. Toivottavasti olet tänään saanut paljon kivoja uusia puutarhatuttavuuksia.

  VastaaPoista
 20. Mahtavat kuvat kerrassaan. Ihana virtuaaliretki.

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttavat. Kiitos vierailustasi blogissani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...