Jee! Mun ekat! – My first ones!

Jee! Mun ekat! – My first ones!

Nyt on meikä kuulkaas ihan hurmaantunut! Olen ihaillut ja kuolannut GreenGaten astioiden perään vuosikausia raaskimatta tilata niitä itselleni. Viime aikoina ketutuksen määrä (jalan vuoksi) on ollut kuitenkin niin suuri, että päätin ilahduttaa itseäni. Olen ansainnut nämä! Ja nämä astiat ovat luonnossa vielä kymmenen kertaa kauniimmat kuin olisin osannut kuvitella kuvien perusteella. Sieluni on myyty GreenGatelle! Lähiaikoina tulee vielä toiset kaksi lattemukia ja leipälautasta. Siinä on sitten GreenGate-kokoelmani alku. Tällä viikolla pitäisi tulla se tilaamani Ikean lautashyllykin. Arvatkaapa vain, mitkä astiat sitä komistavat… Kyllä kauneus ympärillä lohduttaa pahintakin mielipahaa. I love these GreenGate dishes I bought. These are my first GreenGates. Beautiful!

Ja mikäs mato tämä on? Uusin liesikuvun päällä olevan ruusuköynnöksen. Vaihdoin sammalet vihreämpiin. Pihalla olikin materiaalia, sillä naakat ovat paiskoneet pihan sammalia ympäriinsä. Sammaleeseen pistelin uudet kuivatut ruusut entisten tilalle. I made a new ”rose vine”. I used moss and dried roses.

Siinä se nyt on. Uusi ruusuköynnös. Meillä on elo ruusuista myös joulun lähestyessä…

Samoilla sotkuilla uusin myös ulko-ovien kranssit. I also made new moss wreaths.

Etuoven kranssiin laitoin ledit tuomaan valoa pimeyteen.

Tämä toinen pääsi takaovelle. On täällä taas ommeltukin, mutta siitä kertoilen myöhemmin. Mukavaa tiistaita! Happy Tuesday!

70 thoughts on “Jee! Mun ekat! – My first ones!

  1. Ooh ihanaa ja Greengaten astiat vaan ovat jotain aivan mieletöntä! Meikäläisellä jokin kannuhulluus, enkä uskalla laskea kuinka monta Greengaten kannua on. Mutta hyvä, että auttaa pahaan mieleen ja kivaa, että tulee lautashylly, josta näet ihanuudet koko ajan. <3

    Zemppiä ja iloisia hetkiä uusien ihanien astioiden kanssa. <3

  2. Sinun tiistaipäiväsi onkin käynnistynyt hyvin Satu. Kauniita kuvia ja niihin liittyen mukavia asioita. Ihanat ovat nuo GreenGate-astiat. Ja tuosta ruusuköynnöksestä pidän todella. Mukavaa viikon jatkoa!

  3. Kauniita ovat GG:n astiat <3 Minäkin olen vasta hiljattain "palkinnut" itseäni noilla ihanilla astioilla. Yhden mukin löysin kirpparilta ja se oli menoa sen myötä! 🙂

    Kaunis ruusuköynnös ja nuo kranssit – miten ihania!

    Mukavaa viikkoa sinne 🙂

  4. Todella kauniita kaikki!

    Linnuilla on tapana etsiä hyönteisiä ym. sammaleen alta, siksi ne saavat aikaan sotkun. Minulla oli tapana laittaa sammalta ruukkuihin aina syksyllä talvikoristeeksi, mutta linnut pöllyttivät ne aina pois ruukuista .

  5. Supersuloiset nuo Greengaten astiat <3 Ripaus maalaisromantiikkaa tekee kahvihetkestä ihan täydellisen.
    Kauniita ovat myös kranssisi, olet sinä näppärä käsistäsi.

  6. Olisin voinut vannoa, että jos jollain on nimenomaan Greengaten astioita, niin se olet sinä :). Ja nythän se jo pitää paikkansakin..

    Ihanan simppeli (ja vihreä) tuo ovikranssi. Tai siis kranssit. Tollasesta tykkäisin minäkin. Mitä laitoit sinne sammalten alle, että pysyy noin hyvin muodossa?

  7. Onpa kaunis postaus!
    Suloisia astioita, ihanat ruusuköynnös ja kranssi… ja tuo teidän liesikupunnekin on niin hieno. 🙂

  8. Kaikki keinot kivun ja ketutuksen lievittämiseksi ovat sallittuja 🙂
    Toivottavasti auttaa.

  9. Ihania ovat greengaten astiat, mutta vielä toistaiseksi haaveena.
    Kauniita sammaltöitä olet tehnyt.
    Olen samaa mieltä siitä, että mieltä saa kivasti kohennettua kaikella kauniilla ympärillään!
    Tsemppiä!

  10. Kauniita ja kukkaistyyliisi sopivia astioita. Minäkin tilasin tai mieheni tilasi meille jouluksi Saksasta Villeroy and Bochin keitto- ja ruokalautasia. Ihastuin niihin Pariisissa käydessämme kyseisessä liikkeessä. Suomesta niitä ei tietenkään vielä saanut, joten ei muuta kuin tilaamaan ne netistä.
    Suloinen ruusuköynnös ja sammalkranssi.

  11. Tosi ihania minustakin nuo GreenGaten astiat, aina niitä tulee vaan hypisteltyä kaupassa, ja hinnakkaita kun ovat, olen ostanut vain muutaman pikkuliinan. Mutta vielä joskus minäkin..
    Kaunis tuo kranssi ja nuo suloiset punatulkut siinä <3

  12. Kauniit nuo astiat, aivan ihanat! Ja paljon kaikkea kaunista olet askerrellut.

  13. Hienoa, erityisen ihana tuo oven sammalkranssi.
    Mahtaa se uusi tuleva lautashylly olla yksinään – epäilen, että astiat ovat tiuhaan käytössä 🙂

  14. Suloisia astioita:) Ja nuo sammaltyötkin ovat hienoja. Varsinkin tykkään noista kransseista!

  15. Syystä tai ilman, niin aina kannataa ilahduttaa itseään. Kerranhan täällä vaan eletään, niin eikös olekin mukavampi siemailla kaffet kauniista kupeista!

  16. Olen ihastellut Greengatea vain kuvissa.
    Kranssien ja köynnösten tekeminen on terapeuttista, kauniit.

  17. No GG:t on niin ihania, vaikka en itse yhtään omistakaan, kun ei ole tilaa kaapeissa. Ihana tuo sinun ruusuköynnöksesi. Liisa

  18. GreenGaten astiat ovat suloisia, siitähän ei pääse mihinkään! Ruusuköynnös on hieno, muutenkin olet laittanut kodin nätiksi.

  19. Meidän pitäisi muistaa palkita itseämme aina välillä jollakin mieluisella asialla, olemme tosiaan kaikki sen ansainneet. Mukava kun löysit itselle mieluisia astioita. Komeita sammalkransseja.

  20. Itsekin ihastelin joku vuosi sitten noita hempeitä astioita mutta nyt tuntuu että haluaa tosi yksinkertaista, niin astioissa kuin kaikessa muussakin sisustuksessa. Kauniita ne silti edelleen on.

  21. Hurmaavia GreenGate – astioita ! En ole nähnyt aikaisemmin.
    Siinä näyttää olevan kuosit sekä arkeen että juhlaan.

    Silmiäähivelevän ihanaa sammalta. Nuo ovat varmaan kasvaneet
    noin muhkeiksi vuosikymmeniä.

  22. Ihana sammalkranssi!
    Niinpä, on totta että kauneus ympärillä lievittää mielipahaa. Tsemppiä sinulla!

  23. Kyllä onkin kauniit astiat ja toivottavasti tuovat tullessaan toivotun helpotuksen. Köynnökset ja kranssit ovat mukava piristys paikkaan kuin paikkaan.

  24. Ihania ovat nuo astiat; mutta niin ovat myös tekemäsi köynös ja kranssi. Köynös koristaa upeasti kaunista keittiötänne.

  25. G-Geet silmiä hivelevän kauniita ja kauniita on Sinun kranssit ☺

  26. Ihania astioita ❤️Siitä tuo astiavillitys lähtee ❤️ Voi miten kaunis ruusuköynnös ja nuo kranssit ❤️

  27. Tosi hieno ruusuköynnös, myös kranssit ovat ihanan tuoreen vihreitä.

  28. I can see why you love these dishes, they are as beautiful as paintings! And your rose and moss runner is wonderful. You have given me ideas to decorate with now, thank you 🙂

  29. Miten sä tuon sammalkranssin teit? Mikä sulla oli pohjana? Kivoja ideoita 🙂

  30. en lainkaan ihmettele, et olet innoissasi astioista, kauniita ovat. mul on mennyt ihan ohi nuo GreenGate jutut, ilmeisesti siksi kun huusholliimme ei ole vuosiin ostettu astian astiaa!
    iki ihanat sammalkranssit. itse suunnittelin tekeväni kransseja ensi viikonloppuna, saas nähdä miten käy

  31. Kiitos, Väkertäjä. Enpä tiedä, raaskinko käyttää noita ihanuuksia..

  32. Kiitos, Liisa. Minunkin kaapit ovat täynnä, joten piti ostaa lautashylly.

  33. Joo, maku vaihtuu vuosien myötä. Nuorena meillä oli mustaa, punaista ja valkoista sekä kromia ja lasia. Nyt en voisi enää kuvitellakaan…

  34. Pohjana oli valmis kranssipohja. Sammalet kieputin rautalangalla siihen pohjaan. Helppo ja nopea homma.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: