26.3.2016

Kukkuu! Kuka siellä nukkuu? - En ainakaan minä!

Jahas. Kello on puoli neljä yöllä. Olen tässä jo valvonut pari tuntia. Mulla on nyt totaalinen ylikierros päässä. Kevätmessut. Niin ihana tapahtuma, meikäläisen vuoden "pamaus" ja meikä stressaa. Eipä yllätä!

Viime yönä unessani hävisi esitelmäni muistitikku ja sanat päästä. (Pidän esitelmän kahdesti messuilla.) Nyt stressaan, mahtuuko kaikki kauniisti kasvariin, jonka sisustan messuille ja unohdanko jotain. Huoks!

Eilen lamppu päässäni viimein syttyi ja sain ideasta kiinni, miten sisustan Blogikylän kasvarin. Nyt öiseen aikaan mietin, toimiiko kuvio. Anna mun kestää! Miksei ihminen vain voi ottaa lugnisti ja olla stressaamatta ja huolehtimatta kaikesta. Tää on niin meikäläistä!

Mietin, mahtuvatko kaikki mööpelit kasvariin ja terassille. Mille lopputulos näyttää? Onnistuvatko puheenvuoroni vai pyörrynkö lavalla? Muistanko ottaa kaiken huomioon ja mukaan messuille? Ja entäs meikä? Mitä pistän ylleni? Tykkäisin valtavasti jostain romanttisista pellavatunikoista tms., mutta ei täältä meidän kaupungista taida löytyä. Netistä ostaminen taas on vaivalloista, jos vaate ei sovikaan. Siis miten ihminen voikin miettiä kaikkea mahdollista ja yöllä kaikki saa ihan uudet ulottuvuudet!

Nyt on kuulkaa puutarhaterapia paikallaan!Ollapa Mikin hermot ja unenlahjat... Hyvää yötä, tai oikeammin huomenta!
48 kommenttia:

 1. Täällä toinen kukkuja, valvoja. Minne se uni katosi. No olipa hyvää aikaa nousta bloggaileen :)
  Ymmärrän sua ihan 100%. Olen ihan samanlainen stressaaja olipa asia mikä tahansa. Hienosti sulla kuule menee ja kaikki näyttää upealta <3
  Tsemppiä

  VastaaPoista
 2. Voi mahoton! Eläpä suotta stressaa, kyllä sinä siitä selviät!! Ja tokihan pientä ramppista pitääkin olla, sehän kuuluu asiaan. Uskon kyllä että jännää on!!!!

  VastaaPoista
 3. Voi sinua älä stressaa, hyvin kaikki varmasti menee, siehän puhut omasta rakkaasta harrastukssta/elämäntavasta.
  Oikein oikein iloista pääsiäistä siulle ja perheellesi

  VastaaPoista
 4. Hyvin se menöö! Usko pois! Puhut ja esiinnyt tyäkses. Kukaan ei varmasti hoksaa, jos joku piäni kämmi omasta miälestä tuloo. Sehän on elämää se.

  VastaaPoista
 5. Voi harmitus, tuo ei ole kivaa. Heräsin itsekin viime yönä kolmelta, enkä pystynyt enää nukahtamaan. Siinä sitten kukkuu ja kelaa kaikenlaista. Ja yöllä harvemmin tulee mitään järkeviä ratkaisuja keksittyä, kunhan vain kieriskelee ja ahdistuu.
  Tsemppiä messuvalmisteluihin! Kaikki kyllä selkiytyy ajallaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, yöllä kaikki saa ihan ylisuuret mittasuhteet.

   Poista
 6. Tsemppiä ja iloa <3 Minäkin olen huomannut että joskus öisin tulee ne parhaimmat ideat ;) Mukavaa pääsiästä <3

  VastaaPoista
 7. Tutulta kuulostava tilanne, nimimerkillä kokemusta on. Mutta kun alkuun pääsee, tuntuu, ettei malttaisi lopettaakaan, kun saa yleisön mukaaan. Ja jos jotain unohtaa sanoa, niin eihän sitä kukaan tiedä, että jotain jäi pois.

  Vaateongelmahan meillä naisilla on ikuinen. Pyöri nyt valmiiksi muutama tunti peilin edessä, ettei jää viime tinkaan.

  Peukkuja Sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pyörin eilen kaikki vaatekaupat läpi ja en löytänyt mitään. Kääk!

   Poista
 8. Hyvin se menee, olemalla vain oma itsesi ja puhumalla omasta rakkaasta harrastuksestasi. Kyllä sinä osaat...kuuntelisin korvathöröllä jos paikalla olisin, en itse tiedä puutarhan hoidosta juuri mitään ja ihailen tuota taitoa.

  VastaaPoista
 9. Yöllä kaikki asiat tuntuvat paljon pahemmilta, nimimerkki kokemusta on...
  Hyvin se menee, usko pois! Tottakai tuollainen jännittää, minä olisin ihan paniikissa, kun en halua missään esiintyä.

  VastaaPoista
 10. Hyvin se menee. Kummasti sitä yöllä tuleekin kaikenlaiset asiat mieleen, ja ne saa sitten mielessään ihan suhteettomiin mittasuhteisiin :)

  VastaaPoista
 11. Mitä sitä turhia stressaamaan. Ota lungisti vaan. (Jos vaan suinkin pystyt, ymmärrän hyvin jännityksesi) ; ) Upeita ja piristäviä kesäkuvia puutarhastasi.

  VastaaPoista
 12. Ymmärrän tuota stressausta täysin, olen itse samanlainen. Stressaan mitä pienimmistä asioista ja jos olisin tuossa sinun tilanteessa, en varmaan nukkuisi ollenkaan tai sitten näkisisin painajaisia. Ja todellakin, että ei sitten vaatekaapissa ole mitään kivaa päällepantavaakaan...
  Tsemppiä Satu!

  VastaaPoista
 13. Iloista Pääsiäistä sinne teille  ♥ ♥

  VastaaPoista
 14. Hyvin se menee. Ja onneksi messujen jälkeen voit nukkua univelkasi rauhassa pois. Voi olla, että pieni stressaaminen vain tsempppaa suoriutumaan tehtävästä paremmin.

  VastaaPoista
 15. Niin kuin moni on jo kirjoittanut, hyvin se menee, varsinkin jos olet oma itsesi. :)
  Hieman pitää jännitystä ollakin. Se kertoo siitä että ottaa asian tosissaan ja tekee parhaansa.
  Iloista pääsiäistä!

  VastaaPoista
 16. Hyvin se menee :) Itse jännitän mahalla, yöunet ei yleensä kärsi... Mutta tosiaan yöllä sitä saa asioille ihan eri mittasuhteet, aamulla naurattaa :D

  VastaaPoista
 17. Uskon kyllä, että kaikki menee hyvin. Innostuskin voi viedä yöunet. Toivottavasti stressi helpottaa pian, että saat nukuttua kunnolla ennen messuja.

  VastaaPoista
 18. Ymmärrän sinua.. Itsekin olen jännittäjä-tyyppiä, jos kyseessä on tärkeäksi kokemani asia ja varsinkin, jos itsensä täytyy panna likoon. Olet kyllä niin hyvin harkinnut ja suunnitellut, että uskon kaiken menevän hyvin. Jos jotain pientä kömmähdystä tulee, niin sitä ei huomaa kukaan muu kuin sinä itse. Muista, että yleisö haluaa sinulle hyvää ja on puolellasi. Onnea messuille! ja hyvää pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
 19. You have been very busy,, and your mind too!
  love
  tweedles

  VastaaPoista
 20. Hyvin ne messut sujuu, sinä olet kokenut esiintyjä jo työsi puolesta. Vaikka itse jännität, niin tuskin me yleisössä sitä huomaamme.

  VastaaPoista
 21. Juu, ihan ymmärrettävää! Asiat aina kummasti järjestyvät ja menevät ihan hyvin, kun etukäteen panikoi kaiken mahdollisen ;)

  VastaaPoista
 22. Ressaisi kuule minuakin! Ymmärrän hyvin ja kaikki tulee yleensä mieleen just yöllä tai ainakin herää miettimään kaikkea mahdollista. Uskon kuitenkin, että kaikki menee hyvin, sulla on kokemusta ja näkemystä vaikka muille jakaa. Tsemppiä!
  Ihana kuva Mikistä ruusuportin kanssa :)

  VastaaPoista
 23. Owww so sweet your helping dog....happy easter love Ria x

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttavat. Kiitos vierailustasi blogissani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...