Tulipa vähän shoppailtua!

simple....and so lovely:
Lainattu Pinterestista

Hei! On se näin puolikuntoisena tuo netti ihan taivaasta. Saa niin ajan kuin rahatkin menemään. Näppärää! Eksyin bongailemaan ensi kevään muotia (edellinen postaus) vahingossa, kun etsin Pinterestistäromanttisia vaatteita tulevaa ajatellen. Minullahan elää voimakkaana haave oppia ompelemaan itselleni vaatteita. Pinterestistä sitä inspiraatiota löytyy oikein roppakaupalla. Rakastan tuollaisia vähän ryppypisiä, rentoja, kerroksellisia vaatteita! Siinäpä onkin haastetta oppia tekemään tuollaisia. Mahdankohan haukata liian ison palan? Suuruudenhulluus on yksi vahvoista ominaisuuksistani. ;O)

Love this look- lots o' layers!:
Lainattu Pinterestista
L'atelier Des Ours - a little shop in the south of France.  ♥:
Lainattu Pinterestista
DSC_0427:
Lainattu Pinterestista

Niin… ja mihin ne rahat sitten netissä meni? Ajattelin (kaverini innostamana) panostaa välineisiin ja tilasin uuden ompelukoneen, Bernina 330:n. Tuosta koneesta löytyy vaikka mitä herkkuja, kun oppii niitä käyttämään. Mm. käsittääkseni sillä voi ommella käynnistys-/pysäytyspainiketta ja nopeudensäätöä käyttäen, jolloin ei tarvitse käyttää poljinta. Siinäpä säästyisi mukavasti jalkani… Tavoitteita siis on, jahka täältä tulehdusten syövereistä noustaan. Tänään on ollut taas aika väsynyt olo. Päikkärit maistui. Otin eilen sen ensimmäisen Metoject-pistokseni. Ei siitä huono olo tullut, mutta lähinnä tuntuu kuin rekka olisi mennyt ylitseni. Varmaan ensi viikolla jo helpottaa, kun otan toisen pistoksen. Sanotaan, että ensimmäisen pistoksen jälkeen on eniten ”oireilua” lääkkeestä. Toivossa siis elellään ja haaveita on. Pakko olla, tai voipi alkaa masentaa.. Mukavaa torstaita!

52 thoughts on “Tulipa vähän shoppailtua!

  1. Voisin vähän vinkkailla jos olisit lähempänä.Mulla kun on ollut hääpukuompelimo aikoinaan niin on tullut näprättyä muutamat helmat ja rynkytykset. ? Kivoja kolttuja olet nytkin saanut tehtyä ja nälkähän kasvaa syödessä. Pian teet ihan mitä tahdot. ❤ -piia

  2. Toivottavasti nyt lääke tehoaa, eikä aiheuta pahoinvointia.
    Ihania vaatteita olet bongaillut <3
    Mukavaa joulukuun ekaa Satu <3

  3. Onnittelut uudesta koneesta! Hyvän valinnan olet tehnyt. Terveisiä kahden Berninan omistajalta, koneillä on ikäeroa 28 v ja kumpikin toimii loistavasti 😀

  4. Ensin teet vähemmän kerroksia ja rypytystä, taitojen kasvaessa enemmän. Kyllä se siitä lähtee ja noin hienolla koneella vielä helpommin.

  5. Ihanaa kerrolsellisuutta, varmasti opit ompelemaan vaikka minkälaista frillaa:-)

  6. Tykkään kanssa kerroksellisuudesta, mutta ehkä hiukan vähemmän tuosta romanttisesta puolesta. Voisithan laittaa useampia mekkoja päällekkäin tuon kerroksellisuuden saavuttamiseksi ja sitten kun uusi koneesi on tullut sinulle tutuksi, voit ryhtyä ompelemaan noita kerroksia 🙂
    Pirteämpää joulunalusaikaa sinulle <3

  7. Ihania vaatteita! Minulla on tuo ompeluhaave ollut kanssa aina mutta olen välttynyt koneen ostolta 🙂 Pidän peukkuja lääkkeen teholle!

  8. Onnea uudesta koneesta ihania vaatteita. Kaikkea hyvää toivotan sinulle mukavaa joulukuuta:)

  9. Onnea uuden ompelukoneen johdosta! Aivan ihania vaatteita olet löytänyt. Mukavaa alkanutta joulukuuta!

  10. On tosi kivoja nuo vaatteet. Helmat vaan kastuis tuolla lumihangessa. Eli kunhan pääsee kaupunkimaiseen asumiseen niin sitten kivoja.
    Sinä kyllä opit noita tekemään, ja hyvin sopii sinulle. Tsemppiä!

  11. Siis niin ihania vaatteita, noista minäkin tykkään ihan mahdottomasti! Onnea yhteiselolle uuden ompelukoneesi kanssa! Allekirjoitan tuon ajatuksen nettishoppailusta, sitä täälläkin on harrastettu ja 'harrasteluaikaa' jatkettiin juuri eilen kahdella viikolla! Jaksamista! Mukavaa alkanutta joulukuuta Sinulle!

  12. Kyllä hyvillä välineillä on ilo työskennellä, tsemppiä ompeluksiin 🙂 Toivotaan että olosi kohenee pian, jaksuja sinne!

  13. Onnittelut uudesta ompelukoneesta.
    Voin aivan kuvitella tuon viimeisessä kuvassa olevan asun sun päälle.

  14. Voi, olisitpa tosiaan lähempänä! Toivon oppivani -ainakin jotain..

  15. Kiitos, Outi. Tuolta Pinterestistä löytyy vaikka mitä! Kivaa viikkoa!

  16. Sen mukaan mitä olen lukenut, vaikuttaisi tuo Bernins olevan huipputuote.

  17. Ihania vaatteita!
    Hyvä ompelukone on ehdoton edellytys käsitöiden tekemiselle. Surkealla vehkeellä tulee vain kiukkuiseksi ja aika kuluu ongelmien setvimiseen. Bernina on erinomainen laatumerkki.

  18. Noissa kuvissa on sitten hauskoja, ja vähän villejäkin idiksiä
    kerrospukeutumiseen. Onnea ompeluun ! ( Itse olen tumpelo 🙂

  19. Kunnon työvälineet on kaikessa tekemisessä aa ja oo! Kyllä tuolla koneella onnistuu, sehän melkein ompelee itsestään 🙂 Ihailen hirmuisesti juuri tuollaisia romanttisia rimpsuja ja pitsihörhellyksiä, mutta en osaa sellaisia päälleni pukea….
    Toivottavasti uusi lääke tepsii ilman kovin kurjia sivuvaikutuksia!

  20. Tuo ruusumekkohan on sinulle kuin tehty 🙂 Hyvä ompelukone on kyllä ehdoton edellytys, mikäli oikein innostuu ompelemaan. Liisa

  21. Upea ompelukone, kyllä sillä luulisi rimpsut ja rypytykset onnistuvan!

  22. Joo, ja en ehkä ihan noin paljon rimpsuja tee, mutta noissa asuissa on inspiraatiota. Jotain tuohon suuntaan yritän.

  23. Toivottavasti. Jollen opi omin neuvoin, pitää ottaa netti avuksi. Jollei sekään riitä, menen jollekin kurssille.

  24. En oikein osaa kerrospukeutua. Romanttista pitää olla, mutta osassa noissa sitä rimpsua on vähän liikaakin. Muunnellen…

  25. Kiitos! Toivottavasti tehoaa. Sain muuten oikein kunnon oireet influessarokotteesta, jonka otin reilu viikko sitten. Äänikin on häviämässä, vaikken ole pahimmin puhunut.

  26. Kesäksi ajattelin noita mekkoja ommella. Kiitos, Emilie.

  27. Ou, no shoppaillaan kimpassa! Tsemppiä myös sinulle, Saila! Mukavaa viikkoa!

  28. Kiitos, Johanna. No, nyt ei ole homma koneesta kiinni. Mukavaa viikkoa!

  29. Kiitos, Piia. Tuo viimeinen on tosi kiva. Sininen ei ole mun väri, mutta vihreä tai vaaleanpunainen ruutukangas…

  30. Joo, tuota Berninaa on ompeluryhmässä hehkutettu Facebookissa, joten uskalsin valita sen.

  31. Kiitos, kaima. En tiedä, osaanko minäkään pitää noin romanttisia vaatteita. Se selviää, jos saan jotain ommeltua.

  32. Hyvillä työvälineillä on helppo päästellä menemään =) Odotan innolla, millaisia kankaita löydät ja mitä saat niistä aikaiseksi. Ulkomaisissa nettikaupoissa on aivan taivaalliset valikoimat upeita kankaita…

  33. Toivotaan, että seuraava pistos ei enää tee samanlaista oloa.
    Aika hieno ostos.

  34. Oi miten kauniita, kyllä sinä osaat aivan varmasti ommella tuollaisia. Äitini ompeli aikoinaan meille lapsille melkein kaikki vaatteet, vielä teininäkin minä suunnittelin ja äiti toteutti. Parasta, että joitakin malleja hyödynnettiin edellisessä työssäni ja ne menivät vähän isompaan tuotantoon. 😀 Mun pukeutuminen on hyvin yksinkertaista, ihailen kyllä kerroksellisuutta, mutta en osaa pukeutua niin. Mukavaa lauantai-iltaa Satu. <3

  35. loisto valinta ompelukoneeksi!
    mukavaa kun osaat nauttia "vapaasta", harvoin opella on tähän aikaan lukukaudesta liiemmin aikaa omiin harrastuksiin eli koetan löytää edes jotain myönteistä tilanteestasi, se kuulostaa niin harmilliselta

  36. Mitä hyviä ulkomaisia nettikangaskauppoja on? En ole vielä löytänyt. Koneesta ei nyt homma ole kiinni.

  37. Hassua kyllä, minäkin pukeudun hyvin klassiseen tyyliin. Ehkä siksi nuo asut innostavatkin.

  38. No, en kyllä nauti. Olisin hyvin mieluusti töissä mussukoitten luona. Jalka ei vaan kestä ja pitkäaikainen tulehdus ja kipu ovat vieneet mehut. En muista, milloin olisin ollut näin väsynyt. Tänään oli pakko taas nukkua päiväunet. Lopun aikaa lähinnä istun tai makaan.

  39. Toivotaan että saat ittes parempaan kuntoon. Mulla ei oo ikinä edes ollu ompelukonetta, verhot ehkä osaisin ommella mut siinä se 😉 muuten kyllä allekirjoitan tuon netin kätevyyden, sieltä tilalilen lähinnä kaikki vaatteet, lapsille ja itelle. Täältä maalta kun ei pääse shoppailemaan ihan niin vaan, netti on kyllä pelastus siinäki.

  40. Ihania mekko ideoita olet löytänyt.
    Odotahan vain kun koneen salat tulevat tutuiksi, siinä syntyy rimpsumekko jos toinenkin!
    Toivotan hyviä vointeja ja tnnelmallista Joulun odotusta!❤

  41. Heippa, olen tätä sinun blogiasi aiemminkin seurannut ehkä facebookissa?mutta nyt liityin lukijaksi, on kiva blogi sinulla. Itse olen vasta hiljattain perustanut blogini, käy vilkaisemassa jos et ole vielä käynyt, voisitko laittaa linkin blogiini sivuillesi ja käydä kanssa liittymässä lukijaksi?olen vasta aloittelija tässä blogiasiassa mutta eiköhän se siitä:)

  42. Minä en ole tilannut yhtään vaatetta netistä. Vaivaa se, kun niitä ei voi sovittaa ennen tilausta ja palautus on hankalaa.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: