Odottelua..

Odottelua..

Heips! Niin se on, että odottavan aika on pitkä… ja jotain puuhaa on oltava, jotta aika menee joutuisammin. Ai, mitäkö odotan? No, sitä puutarhakautta! Saisi tulla jo kevät, tosin onhan se alkanut. On nääs maaliskuu! Tänään lauloi ompelukone. Ompelin olohuoneeseen verhot. Kankaan ostin eilen. Täällä Lappeenrannassa kangasta ei ollut saatavilla riittävästi, mutta onneksi Joensuu riensi apuun. Sieltä tulee kangasta lisää, jotta saan riittävän monta verhoa. Neljä on ommeltu ja neljä jää ensi viikkoon.

Vedenvihreät verhot. Ovat päivänvalossa kauniit, kun valo kuultaa ohuen kankaan läpi. Olohuoneeseen tuli ripaus välimerellistä tunnelmaa. Vielä pitäisi haalia oliivipuu ja kamelia.. Hih. H&M:stä löytyi pari sopivaa tyynynpäällistä ja kiva maljakko. Loppusilaus tuli vihreä-harmaa-valkoisilla pallovaloilla. Vihreä on lempivärini ja nyt, kun se on trendikäs sisustusväri, on eri vihreän sävyisiä kodintekstiilejä runsaasti tarjolla. Tykkään!

Toinen olohuoneen ikkuna jäi vielä ilman verhoja..

Kuten aiemmin jo kerroinkin, keittiö sai uudet raitaverhot viime viikonloppuna. Tykkään niistäkin. Hiihtoloma on mennyt aikalailla kotihommissa. Ikkunoita on pesty ja verhoja vaihdettu. Ompelukone on myös surrannut. Huomenna menen kampaajalle ja jokohan saisin ne toiset puutarhahaalarit ommeltua. Palat ovat viruneet huoliteltuina jo monta viikkoa. Pitäisi yhdistää ne. Joko sinä olet sisustanut kevättä? Vaihdatko kesäksi eri verhot ja tyynyt? Minä en hirveästi sisustele, mutta joka kevät ja syksy teen jotain pieniä muutoksia. Lähinnä vaihtelen tekstiilejä. Mukavaa torstai-iltaa!

36 thoughts on “Odottelua..

  1. Terve täältä räntäsateesta ja Pirkanmaalta. Puoliso mainitsi tänään odottavansa kevättä ja tomaatinkasvatusta!Kyllä minuakin jo kihelmöi päästä kasvihuoneisiin. Olen vaihtanut talvimatot vaaleisiin, samoin sohvanpäälliset. Keittiökin saa uudet matot ja kevätverhot ensi viikolla, nyt on niin paljon muuta kirjallista suoritettavaa, että koti saa taas odottaa.

  2. Sielläpä on jo ihanan keväiset puuhat! Ihailen, kun itsellä riippuu vielä joulun jäljiltä havukranssikin ulko-ovessa. Ehkä se kevätmieli sieltä tulee, kun tästä räntäsateesta päästään eroon. Aurinko tekee ihmeitä.

  3. Teillä on viihtyisä ja kaunis koti. Onkohan tämä hassusti sanottu, teillä kotona jatkuu kaunis puutarha tai onkohan se toisin – koti jatkuu kauniina puutarhana. Kaunista niin ulkona kuin sisälläkin. Ihastuttavat nuo olohuoneen verhot, heleät ja keväiiset.
    Ihanaa maaliskuuta, Satu <3

  4. Kauniit verhot. Minäkin tykkään vihreästä sisustusvärinä. En myöskään kovin paljon nykyisin harrasta sisustamista, mutta verhoja ja tyynynpäällisiä vaihdan vuodenaikojen mukaan. Olkkarin sohvatyynyt ovat jo keväisessä värissä. Samoin keittiön pöytäliina.

  5. Tiiätkö mitä, oot samanlainen kevät-/kesähörhö kuin minäkin. Pakko sisustaa kevättä sisälle, kun sitä ei millään näy ulkona.
    Ihanaa loppuviikkoa Satu, puutarhan ihmenainen <3

  6. Tyylikäs sisustus teillä!
    Keittiön klasihin tapaan vaihtaa keväällä verhot. En palio muita muutoksia tee. Voin pitää sujuvasti samoja ikkunaverhoja olohuanehes kymmenenki vuatta.
    Uus puutarhakausi vois jo alakaa 🙂

  7. Kevät mielessä täälläkin. Verhoja tosin ei vaihdeta sen paremmin keväällä kuin syksylläkään, kun tykkään valkoisista, ohuista verhoista, jotka ovat melkeinpä huomaamattomia. Mieluiten olisin kokonaan ilman verhoja, mutta tiloista tulisi niin kaikuvat, ettei ilman verhoja voi olla. Nuo tekemäsi verhot näyttävät aika saman tapaisilta kuin meidän olohuoneen, väri vaan on toinen. Tuo väri sopiikin sinulle, puutarhaihmiselle hienosti!
    Kivaa viikonloppua sinulle! Ollaan taas yhtä viikkoa lähempänä kevättä ja kesää.

  8. Ihanan vihreää! Olen pruukannut vaihdella verhoja ja tyynyjä ja vaikka mitä..ihan itteekin harmittaa kun alkaa paukut olla loppu..kortisoonia sain kuule aivometareihin..ne on uusia..silti ootan kesää tukka 🙂 jota ei ole 🙂 putkella jos saisi sen kasvun ihmeen nähä!! Ihanaa parturia ja viikonloppua sinne!!

  9. Niin kaunista ja tyylikästä kauniit vihreät verhot. Hyvää viikonloppua:)

  10. Onpas kaunis vihreän sävy verhoissa, ihanan keväinen! Nyt taitaa muutenkin olla pastellisävyt, tai puuterinsävyt muodissa. Kaunista teillä on muutenkin, niin sisällä kuin ulkonakin:)

  11. Kyllä se vaan on kevät tulossa kun kotona alkaa tapahtumaan : )
    Aurinkoista viikonloppua!

  12. Kyllä, allekirjoirtan tuon ensimmäisen kappaleen täysin. Kevät saa tulla ja mitä pikimmin sen parempi 😀
    Kauniit verhot ompelitkin, tuommoinen hempeänvihreä läpikuultava väri on ihana keväinen tuulahdus olohuoneessa. Minulla on samantyyppiset kevyet vihreät verhot monta vuotta olleet olohuoneessa, varmaan pääsiäiseksi vaihdan ne. Ja sitten sohvatyynyt ja torkkupeitot myös.
    Mukavaa viikonloppua sinne!

  13. Kauniin väriset verhot, ihanan keväiset! Täälläkin kevättä odotellaan jo malttamattomana. Hauskaa viikonloppua!

  14. Kyllä verhot ja tyynynpäälliset tulee vaihdettua kesäksi.
    Kauniin laskeutuvat verhot.

  15. Vedenvihreä on kaunis väri. Minä sisustan, kun sille päälle satun eli välttämättä innostuksen puuska ei osu tiettyyn vuodenaikaan.

  16. Hienot verhot!!! Olet ollut todella ahkera lomalla… Itsekin tykkään vihreästä, joten ihanaa että se on muotiväri, joten sitä myös saa kaupoista 🙂

  17. On mullakin vielä syksyllä tekemäni kranssit ovissa. Vaihtuvat sitten pääsiäisenä. Aurinko on ihana!

  18. Kiitos, Tuula! Kauniisti sanottu. Mukavaa viikonloppua!

  19. Sulla onkin ihana pöytäliina! Tyynyt ja verhot saavat jo paljon muutosta aikaan.

  20. Niinpä. Jossain sen kevään on näyttävä, jollei ulkona vielä näy. Aurinkoa viikonloppuusi, Outi!

  21. Kiitos! No, kohta se alkaa. Huilitaan vielä hetki..

  22. Meilläkin oli olohuoneessa valkoiset, läpikuultavat verhot pitkään. Nyt halusin vaihtelua. Mukavaa viikonloppua!

  23. Kiitos, ihana! Toivottavasti tuo kortisoni auttaa ja saat nauttia kesästä ja kukkasista! Tsemppihali!

  24. Kiitos, Tuulikki. Vihreä on aina ollut lempivärini. Nyt sitä on hyvin saatavilla kaupoissa.

  25. Kiitos, Tiiu. Juu, saisi kevät tulla jo. Mukavaa viikonloppua!

  26. Kiitos, marliska. Tekstiilien vaihto tuo helposti uutta ilmettä.

  27. Mulla tuo innostus tulee keväisin ja syksyisin. Kesällä ei ehdi olla edes sisällä.

  28. Kiitos. Monet puutarhaihmiset tuntuvat tykkäävän vihreästä…

  29. Kiva, kun jaksat sisustaa! Valkoinen onkin kuulemma väistymässä vaaleiden pastellisävyjen tieltä.. hassua, kun me haluamme sisustaa kotimme niin valkoiseksi ja sitten kesän ilakoida puutarhassa värien keskellä. Vai onko se juuri sitä harmoniaa? Niin tai näin, sinun kevääsi on jo pitkällä, ikkunatkin pesty, vau!

  30. On todella kauniit verhot! Ihanan väriset. Ne tuo raikkautta kotiin kivasti. On teillä myös todella kaunis olohuone! 🙂

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: