Siemensunnuntai! – Seeds!

Siemensunnuntai! – Seeds!

Hellurei! Hiihtoloma vetelee viimeisiään. Aurinko paistaa ja on ihan huikean kaunis KEVÄTpäivä!

Kauniin päivän kunniaksi ajattelin fiilistellä siemenkylvöillä ja tein tubevideon Siemensunnuntai. Videolla kylvän kaikenlaista heliotroopista tuntokasvien kautta aina tomaatteihin. Katso video ja fiilistele kanssani!

Kukkaiselämää-kanavallani on nyt 98 tilaajaa. Kiitos kaunis teille kaikille kanavani tilanneille! Jahka pyöreä luku 100 täyttyy, ajattelin pitää tuben puolella juhla-arvonnan! Intouduin tekemään tubekanavalleni uuden esittelyvideon. Minusta on ihan tekijänsä näköinen ;O)

Loman tavoitehommana oli ommella toiset puutarhahaalarit valmiiksi. Nyt on sekin savotta tehty. Nämä ovat vähän paksumpaa kangasta kuin ne aiemmin ompelemani. Viileämmille keleille..

Joko sinä olet pitänyt talviloman? Oletko tehnyt paljon kylvöjä? Kylvätkö enemmän hyöty- vai koristekasveja? Aurinkoista sunnuntaita!

32 thoughts on “Siemensunnuntai! – Seeds!

  1. Sinä se ehdit kaikkea 😀 Toi tubettaminen voisi olla hauskaa. Jännittikö sua aloittaa? 😀

  2. Hauskaa on! Eka video jännitti vähän. Toisaalta tuo muille höpöttely on mun ammatti, joten aika tuttua hommaa sikäli.

  3. Hauska idea tuo tubettaminen, kiva kun ryhdyit siihen. Ehkä saat meitä muitakin innostumaan tubettamisesta. Kiva oli katsoa. – Mukavaa talvilomaa!

  4. Minulla ei ole talvilomaa ollenkaan, pidän sitten kesällä pidemmän loman.
    Toivottavasti istutukset onnistuvat.

  5. Itse aloittelen talviloman huomenna:) Tänään kylvin tomaatit sekä krassikanankaalta eli maakrassia. Jälkimmäinen on ihan uusi tuttavuus, mutta ajattelin kokeilla kun siemeniä kerran oli.

  6. Mulla on loma juuri alkamassa 🙂 En voisi olla tyytyväisempi.Ihana aurinkoinen sää ja aikaa omille puuhille. Kylvöpuuhat mullakin mielessä. Näin aluksi ehkä vaan hyötykasveja. Chilitkin olen jo kylvänyt.

  7. Videot on kivoja! Vähän kuin persoonallisia minipuutarhaohjelmia =) Lomat on täälläkin jo pidetty, mutta kylvöjen kanssa vielä odottelen, saa nähdä kuinka kauan. Mukavaa maaliskuuta ja paluuta arkeen!

  8. Kivat tubet sulla, ja haalarit. Minulla on tekeillä samasta ruusukankaasta mutta vaaleammasta ulkoilutakki farkkujen kanssa. Nyt on kasvamassa chilit, paprikat, basilika ja osa tomaateista.

  9. Aivan ihania kuvia ja videoita!
    En ole kylvänyt tosissaan vielä mitään, vain ihan kokeilumielessä esim. vanhoja vesimelonin siemeniä. Pian on aika kylvää kukkia ja kokeilen joitakin puitakin.
    Oletko ajatellut noiden haalarien ompelemista myös myyntiin? Minä haluaisin tilata puutarhaesiliinan, sellaisen jossa on paljon taskuja. 🙂
    Aurinkoista päivää!

  10. IIk! ihanaa<3 Täytyy katsoa nuo videot ja nautiskella. Eilen sain myös minä laitettua siemeniä ja tilasin myös lisää… Hain lauantaina pelargonian taimia, ne vasta ovat sööttejä:)

  11. Hieno video!! Enpä paljoa esikasvata sisällä, kun ei ole oikein tiloja. Laitan sitten kasvariin suoraan harson alle, kun ilmat sen sallii. Hienot haalarit olet taas loihtinut. Mukavaa alkanutta viikkoa tv Liisa

  12. Onpa makiat pökät!:) Täällä ei ole kylvetty mitään. Eikä vietetty talvilomaakaan. Minähän olen lomalla koko ajan. 😀 Vielä 2kk. Mutta, kovasti odottelen kaikkia kivoja pihaideoita.

  13. Sinullahan on esikasvatukset hyvässä vauhdissa. Toivotan hyviä itämisiä ja kasvamisia. 🙂

  14. Upea haalari!!! Täällä on talvilomat pidetty ja pääsiäistä odotellaan 🙂 Kylvöjen kanssa olen hiukka jälkijunassa tänä vuonna, tomaatit laitoin vasta tänään itämään…

  15. Kiitos, Sara. Enpä ole. Sanotaanko niin, että siihen vaivaan ja työhön nähden, mikä tällaisella harrastelijalla menee ompeluun, ei kannata. Aurinkoista viikonloppua!

  16. Juu, pikkuiset pelakat on söpöjä. Niitäkin tuli tubessa esiteltyä muutama viikko sitten..

  17. Kohtahan se pääsiäinen on. Sitten onkin jo pian vappu.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: