Kukkia, Mikkiä…

Kukkia, Mikkiä…

Hei! Tämä päivä meni sadetta odotellessa ja siihen varautuessa. Tuin pioneja ja muita korkeampia kasveja. Kastelin kasvihuoneet ja kiikutin ruukut sateelta suojaan. Illalla myöhään alkoi sataa.

Kasvarin harjakoriste on näemmä kaatunut. Siinäpä miehellä korjailtavaa poutapäivänä..

Ja minulla haravoitavaa. Amerikanjalopähkinä alkoi heti pudottaa keltaisia lehtiä, kun oli muutama päivä kuivaa ja lämmintä.

Keltainen väri alkaa ottaa valtaa puutarhassa.

Köynnöshortensia kukkii komeasti aitaa vasten.

Tällainen päivä tänään. Huomisen touhut riippuvat kelistä. Mukavaa illanjatkoa, vaiko onko se jo yötä..

29 thoughts on “Kukkia, Mikkiä…

  1. Samanlaisii toimia ol tiälläkin illalla. Sai alako vasta uamuyöllä hissukseen ja on kyllä tarpeen.
    Köynnöshortenssia on komea kasvi, miullakin on vaan pienempi vielä, laitettiin se issuu kivvii vasten kasvamaan mehän reunaan, sepä kiäntykii valluu kohti ja meijän pit tänäkevväänä tehä sille tuki raudotusverkosta ja lämpökäsitellystä puusta! Mukavan näköstä siulla ja Mikki osovaa poseerata!

  2. Voi miten voikin olla kaunista♥ ihana olisi tuollaisessa puutarhassa istuskella ja ihan vain katsella luonnon kauneutta ympärillä..taivaallista!:) Suloinen on myös tuo Mikki♥ Kaunista päivää sinne teille!!

  3. Niin kaunista <3 Puutarha ummikkona kysyn, onko muuten puutarhassa kesällä jotain sellaista ajankohtaa tai päivää, että sitä voi vaan istahtaa ja katsella puutarhaa. Eli ei tarvitse kitkeä, kastella tai haravoida. Kovaa hommaa, mutta varmasti niin palkitsevaa, mutta saako puutarhaa pitävä koskaan olla jouten?

    Ihanaa kesän jatkoa ja terkkuja Mikille <3

  4. Huomasin, että sinulla on tarha-alpia. Oletko tyytyväinen siihen? Meillä se on muuttunut aika hankalaksi, leviää kauhealla voimalla.

  5. Upeasti kukkivat pionisi sointuen hienosti pikkusydämiin. Komea tuo köynnöshortensia. 🙂

  6. Miten tuo Mikki malttaakin aina poseerata kuvissa noin hienosti. 🙂 <3

  7. Kyllä osaakin olla kaunista. Täällä satoi eilen aivan kaatamalla. Vähän kärsi nuo takapihan kukkaset. Onneksi olin tomaatin tukenut jo aiemmin.

  8. On sinulla upeaa kukintaa… Minä suunnittelin, että olisin käynyt viemässä sateenvarjon pionien päälle, jotta eivät taipuisi. No, jäi tekemättä ja niin ovat pioninkukat alaspäin 🙁 Toivottavasti sinun tuentasi oli parempaa…

  9. Minä olen juuri töissä noin 40 km:n päässä kotoa. Täällä sataa ihan kaatamalla ja todella toivon, että kotona sade olisi ollut hellävaraisempaa. Monissa pioneissa on niin suuret kukat. Voi kuinka ihanat pikkusydänrivit sinulla on!

  10. No onpa komea hortensia! 🙂
    Teillä on varmaan jo sade loppunut. Se jumitti nyt tänne meidän päälle…

  11. Kiitos, Ulla. Mikillä on kohta viiden vuoden poseerauskokemus!

  12. Kiitos! Eipä tule kamalasti istuskeltua. Olen hyvä keksimään tekemistä. Kukkaisaa viikkoa!

  13. Olisihan niitä sellaisia päiviä, mutta kun en malta. Puuhailen aina jotain. Minusta se tekeminen on se juttu! Mikki kiittää! Kukkaisaa viikkoa, Tiia.

  14. Tykkään tarha-alpista kovasti. Kukkii lähes kuukauden päivät ja on aika napakka pysymään pystyssäkin. Minusta se pysyy aika mukavasti kuosissa. Ukonkello on paljon hankalampi.

  15. Kiitos, Puutarhamyyrä. Pionien kukat ovat vielä vähän pienet aiempiin vuosiin verrattuina. Mököttävät vielä kahden vuoden takaisesta mylläyksestä. Joutuivat siirtymään ja vähän jaoinkin niitä.

  16. Kyllä se yleensä malttaa. Kutsun luokse ja osoitan paikan, johon pitää käydä hymyilemään.

  17. Kiitos, Outi. Täällä satoi tänään kaatamalla. Pionit vähän taipuivat. Huomenna on jälkien siivouspäivä.

  18. Kiitos. Minäkin harkitsin, mutta en viitsinyt viritellä. Tuulikin siihen malliin, että luultavasti varjo olisi lähtenyt lentoon.

  19. Meillä satoi kaatamalla myös. Pionit ottivat vähän nokkiinsa. Pikkusydämet ovat ennätysreheviä tänä kesänä. Lähes pensaita.

  20. Kiitos, Sara. Sade loppui illalla. Johan tuota taas tulikin. Oli kyllä tarpeen.

  21. Kiitos, Kruunu Vuokko. Kukkii kyllä nätisti. On jo yli 10 vuotta kasvanut tuossa.

  22. Taas eri näköistä, kun ketaiset kukkasesi valloittavat värillään pihan! Upea köynnöshortensia, minulla kasvaa liian kuumassa, kuivassa ja aurinkoisessa paikassa, ei jaksa oikein kukkia…

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: