17.7.2017

Touhuviikko

Hei!

Puuhakas viikko on edessä...Meillä alkaa makuuhuoneen yhteydessä olevan kylpyhuoneen ja saunan pesuhuoneen remontti. Alkaa makuuhuoneen kylppärillä. Loppuviikosta alkanee entisen purku. Sitten remonttimiehet tekevät pohjatyöt. Laatat tilataan Italiasta, joten pohjatöille on hyvin aikaa laattoja odotellessa.

Makuuhuoneen kylpyhuoneen laatat olemme jo valinneet.


Seiniin tulee valkoinen kuviolaatta ja lattiaan myös valkoinen.


Meillä on keittiössä ja pikkuwc:ssä saman valmistajan laatat ja tykkäämme kovasti.
Lauantaina meille tulee Pohjois-Karjalan Puutarhayhdistyksestä puutarhavieraita. Samana iltana saamme myös vieraan viikoksi, sillä meille tulee vaihto-oppilas Iso-Britanniasta. Mukavaa ohjelmaa siis tiedossa.
Alkuun tänne kaakkoon luvattiin päiväkausiksi hyvää ja aurinkoista säätä. Nyt näyttäisi luvattavan jälleen sateita. Tällä hetkellä sataa. Taitaakin olla kolmas sadekesä putkeen. Huoks.Koska näitä kukkia nyt on jonkin verran ;O), poimin tänään pioneja ym. maljakkoon. Samapa se on ihailla niitä sisällä, kerran sataa - ilmeisesti monena päivänä.Nyt otetaan elo Mikin kanssa levon kannalta.

Onko sinulla suunnitelmia tälle viikolle? Kivaa viikkoa!

28 kommenttia:

 1. Anteeksi että edes kysyn mutta: oletko laskenut montaako eri lajia perennoita kukkamaallasi on:) Minulla on alle sata. Ja se on vähän...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, enpä ole kehdannut laskea. Ei aavistustakaan...

   Poista
 2. Ihanaa, että sataa... oma puutarhani on kerrankin vehreä ;o) Todella kaunista kukkaloistoa sielläkin! Ihana idea ottaa pioninkukat turvaan sateelta ja ihailtavaksi sisälle. Toivottavasti on kumminkin hyvät säät, kun vieras tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on satanut ihan riittämiin ja vähän enemmänkin. Toivotaan hyviä kelejä!

   Poista
 3. Ihana, kamala kylppäriremppa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan innoissani, että saadaan remppa. Tuskin maltan odottaa lopputulosta!

   Poista
 4. Täällä suunniteltiin tälle viikolla matonpesua, mutta saapa nähdä, miten siinä käy. Saisihan ne pestyä sateellakin, mutta kuivuminen onkin sitten jo toinen juttu. Mukavaa viikkoa! Teillä on aika paljon kaikenlaista tiedossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä mies pesi pari mattoa terassilla. Kuivuminen on haaste, sillä joka päivä sataa. Kivaa viikkoa!

   Poista
 5. Tarmokkaita olette! Ohjelmaa riittää teillä, niin että hitaampaa heikottaa :). Mitä kellokukkaa tuossa sisäänkäynnin ympärillä on? Sopis aika hyvin mun perennapenkin aukkoihin.
  Iloa ja intoa touhukkaaseen viikkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ukonkelloa. Kova leviämään. Joudun sitä syksyllä kurittamaan. Kivaa viikkoa!

   Poista
 6. Sulla riittää kukkia poimittavaksi ihanalta pihaltasi!

  VastaaPoista
 7. Hyvin riittää kaakonkulmalla ohjelmaa :) niin täälläkin, loppuviikoksi lähden siskon avuksi rippijuhlien valmisteluun, mies saa jäädä kotiin hoitamaan kissat ja pihan. Kylppäriremontti voi olla tuskastuttavaa mutta lopussa palkitaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä sen tuskan kestää, kun odottaa lopputulosta.

   Poista
 8. Ihan käy kateeksi, miten teette vaikka mitä. Minulla menee tämä viikko sopimusoikeuden tehtäviä viimeistellessä. Kaikki muut hommat on ihan rempallaan...

  VastaaPoista
 9. Mukavasti ohjelmaa teillä riittää. Upealta näyttää puutarhassanne. Voi olla, että itse puutarhamaasta kotoisin oleva vieras voi sitä arvostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luultavasti tapaan muita kukkahöperöitä. Hyvä niin!

   Poista
 10. No onpas touhua tosiaan tiedossa. Remppa on aina työteliästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan siinä touhua, mutta ihanaa sitten, kun on kaunista.

   Poista
 11. Wow puuhaa riittää ja niin kauniit nuo seinälaatat, kestää aikaa ja ikiklassikot <3 Ihania päiviä sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tiia. Ei viitsi ihan muodin mukana mennä. Kylppäriremppa on sen verran kallista, että noita kaakeleita katsellaan pitkään.

   Poista
 12. Remontti on aina tylsä ja työteliäs, mutta onneksi lopputulos palkitsee. Ei mikään ihme, että puutarhasi kiinnostaa. On ilo silmille!
  Mukavaa aikaa vaihto-oppilaan kanssa!

  Haikein mielin katselen Mikkiä. Tänään on kolme viikkoa siitä, kun rakas Havannan koiramme nukutettiin ikiuneen. Ikävä on suuri. Onneksi saamme huomenna poikani perheen kolmevuotiaan havannalaisen hoitoon viikoksi. Yritämme olla hemmottelematta liikaa Elliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, lemmikin menetys on kova paikka. Me on luovuttu vuosien saatossa kolmesta rottweilerista. Iso oli suru jokaisesta. Hienoa, että saatta hauvelin hoitoon.

   Poista
 13. Ihanat laatat! Minä tässä juuri mietin, että mitähän sitä tekisi. Sinun puutarhasi on niin priimassa kunnossa, että ei hätää vaikka sataa. Kaunista on ja viihtyisää. Täällä villissä viidakossa pitäisi tosiaan tehdä jotain, kunhan punainen lanka löytyisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hommaa riittää. Huomenissa pitäisi hakea pollenlantaa kesäkukille tuolta talleilta. Alkaa joittenkin kukinta jo hyytyä. Olisi tuolla leikeltävää. Kukkineet kukat pois. Osan siemenkodat maahan, osan pois.

   Poista
 14. Huh rempatessa aika menee siivillä. Upeat laatat olette valinneet.
  Ihanaa viikkoa sinulle Satu <3

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttavat. Kiitos vierailustasi blogissani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...