Calvin Kleinia ja vähän muutakin..

Calvin Kleinia ja vähän muutakin..

Moi! Viikolla kävin kaupoilla ja en löytänyt itselleni mieleistä puseroa / tunikaa. Niinpä tein sellaisen itse.

Kaavaa minulla ei ollut. Käytin apunani sovitusnukkea ja omia vaatteitani. Ihan kohtuullinen tunika tuli. Ja yksi asia johti toiseen… Piti mennä tänään ostamaan valkoiset housut tunikalle. Löysin Calvin Kleinin valkoiset farkut puoleen hintaan. Siis CK:t! Halvalla sain. No, miksi ostin merkkifarkut? Koska olivat ainoat, jotka minulle kävivät. Ja kun halvalla sain, ostin kahdet muutkin housut. Heh. Kolmet housut reilulla satasella. Ei paha..

Kävin puutarhassakin tänään. Eilen en, koska jalka oli sökönä juhla-avokkaiden pidosta rapujuhlissa. Tänään turrutin kivut pillerillä, kun tympäännyin makaamaan sängyssä. Koska lähes koko viikoksi on luvattu sadetta, poimin surutta ruusuja maljakkoon. Nautin niistä sisällä.

Oletko sinä tehnyt edullisia vaatelöytöjä alesta? Ompeletko? Ruusuja viikkoosi!

42 thoughts on “Calvin Kleinia ja vähän muutakin..

  1. Hyvät ostokset tekevät iloiseksi. Kauniit vaatteet ovat palkintona siitä, että pidät linjasi kurissa. Minä olen selvittänyt neljä kiloa, mutta pudottamista riittää. Onneksi löytyy ompelija, kun haluaa omaa kaunista.

  2. Ompelen, mutta vain vähän vaatetta. Vaatelöytöjä olen tehnyt varsin runsaasti tänä kesänä. Tänään viimeksi ostin uuden paidan. Ompelemasi tunika on aivan ihana ja halvalla olet pöksyjä ostanut.
    Ihanaa sunnuntai-iltaa Satu <3

  3. Oi miten upea tunika, olet kyllä taitava kun loihdit jotain noin nättiä♥ Hienoja löytöjä olet tehnyt..täällä meidän teinit kiljuisivat riemusta jos tuollaisiin löytöihin törmäisivät:) Joskus sitä on ostoksillä oikeassa paikassa oikeaan aikaan:) Mukavaa alkavaa viikkoa sinne!

  4. Voi, kun osaisikin ommella noin hienoja ja istuvia vaatteita! Kauppojakin välttelen viimeiseen asti, sitten menen ja ostan useamman saman tien, ettei tarvii ihan heti mennä uudestaan – en siis ole shoppailuihminen! Mikähän tuo ihana persikan värinen ruusu on nimeltään, on niin kaunis! Muutenkin kimppusi ovat olleet ihania!

  5. Minulla karkasi kesällä mopo käsistä yhdessä Vanhan Rauman putiikissa. Ostin samantien 4 hametta. No nyt on lyhyttä mekoa, vähän juhlavampaa ja vielä musta pitkä iltapukuhame :). Kaunis pallotunika. Minulla on yksi hihaton froteinen pallotunika. Se on pirteä lemppari

  6. Kiva asukokonaisuus! Ostin alesta Riekerin sandaalit ja muutaman puseron. Eniten ilahduin eilen, kun ostin terassille uudet tuolit tosi edullisesti.

  7. Minulla ei taidot riitä vaatteiden ompeluun, jotain tein kun vanhimmat lapset olivat pieniä mutta sitten homma jäi. Juuri ostin alesta itselleni mekon, olen erittäin tyytyväinen siihen löytöön.

  8. Totta. Vaatteita katselen nyt ihan eri silmin kuin vuosi sitten. Nyt jokin vaate mahdollisesti saattaa sopiakin minulle. Olen myös huomannut löytäväni vaatteita paljon edullisemmin. Ja olo on sata kertaa parempi. Kaikki em. voittaa ne hetken herkkumaut suussa. Oma taitava ompelija olisikin ihana. Kun ei ole, on pakko opetella tekemään itse, jos haluaa mieleisiään.

  9. Kiitos, Outi. Jep, halvalla löysin! Mukavaa uutta viikkoa!

  10. Kiitos! En oikeastaan ole vaatealeissa käynytkään. Nyt tuli pakottava tarve löytää valkoiset farkut ja löysin sitten muutakin. Valikoimaa ei enää kamalasti ollut. Kivaa viikkoa!

  11. Minä olisin oikea vaatehamsteri, jos rahaa riittäisi. Olen aina rakastanut kauniita vaatteita. Arvaa, harmittaako, kun en tiedä ruusun nimeä. Ei mitään hajua. Luulin Asridiksi, muttei ole. Kiitos, Sirkku!

  12. Oho. Aika monta ostit! Mutta silloin kun löytää, kannattaa ostaa. Aina ei löydy. Kiitos, Maria.

  13. Riekerin kengät ovat hyviä. Joskus tekee edullisia löytöjä.

  14. Eikös lasten vaatteiden ompelu ole vaikeaa? Onnea on hyvät alelöydöt.

  15. Onpa nätti tunika, olet kyllä taitava! 🙂 Minä tein nuorempana vaatteita itselleni, mutta enää ei ole aikaa siihen. 🙂

  16. Nykyään en ompele vaatteita, mutta teininä ompelin paljonkin. Ihan yksinkertaisia malleja, sillä minun ompelutaidoilla ja hermoilla ei tehdä mitään vaativaa 😉
    Pari toppia olen alesta löytänyt ja yhdet kengät. Jotenkin tänä kesänä ei ole tehnyt mieli uusia kesävaatteita.

  17. Olisipa onni osata ommella tuollaisia. Itse inhoan vaateostoksia yli kaiken, mutta välillä on pakko jotain ostaa kun vanhat hajoavat päälle.

  18. Kaunis asu, niinkuin myös kukkasi ☺
    Mukavaa alkanutta viikkoa Sinulle Satu ♥

  19. Ihana tunika, kun itse tekee saa sellaisen kuin haluaa. Olet tosi taitava. Hyviä alelöytöjä, syksyllä on kiva taas ryhtyä ajattelemaan pukeutumista. Vaikka tänä kesänä en tuonut hellevaatteita edes esille varastosta 🙂

  20. Kaunis tunika. Tarpeeseen tulevat alelöydöt tuntuvat erityisen hyviltä.
    Harvemmin tulee ommeltua nykyään.

  21. Kiva asu, hyvä taito, kun osaa ommella. Kukat on kauniit.
    Ostin Zalandosta neuletakin, en nyt muista minkä merkkinen se oli.
    Maksoi kuitenkin 29,95. Voin laittaa joskus blogiin kuvan.

  22. Mahtavat kukat ja tosi kiva pusero. Pitäisi itsellekin löytää farkut, huoh sitä sovitusta.

  23. Sie olet kyllä taitava ompelija! Kaunis tunika <3 Ja jälleen ihania kimppuja!

  24. Kiitos, Hanna. Minä opettelin ompelemaan vaatteita viime talvena.

  25. Vasta nyt minäkin katsoin kesävaatteita. Ei ole ollut aiemmin kesäkelejä.

  26. Minä tykkään ostaa vaatteita, jos on kauniita tarjolla.

  27. Kiitos, Cheri. Kesällä ei vaatteilla ole niin väliä tuolla takapihalla, mutta töissä olisi kiva pitää jotain nättiä ja mukavaa päällä.

  28. Kiitos, Maarit. Kiva, että edes joskus löytää jotain edullisesti.

  29. Kiitos, Hilla. No, vaatteiden sovitus voi olla joskus vähemmän kivaa hommaa.

  30. Upea tunika ja tosi hyvät ale-löydöt! Itse ompelen harvakseltaan, vaatteita kuitenkin tosi vähän, lähinnä lapsille trikoosta pipoja tms. Mukavaa alkanutta viikkoa!

  31. Beautiful tunic. When I was young I sewed my clothing myself and sometimes bought something expensive. I like wearing dresses and skirts instead of trousers, but I mostly wear jeans in the garden. I have not too many pieces of clothing, because I hate shopping.
    Your romantic flower bouquet is lovely.

  32. Olen ommellut joskus kaikki jopa takit itselle mutta en enää viimevuosina. Nykyään se jää verhojen ompeluun ja korjaus puolelle. Mutta ihanaa että joku viitsii ja kerkiää. Mutta Ihanat kukkakimput.

  33. Kiitos, Tiiu. Minulla tämä ompelu on kausittaista. Mukavaa viikkoa!

  34. Thank you, Janneke. I love shopping clothes, but it's not sensible, because I already have lots of clothes… Well, I sew that I'd learn to sew better. Happy week, Janneke!

  35. Oho. Takkien ompelu on varmasti vaikeaa. Korjausompelu on ikävää puuhaa. Mukavaa viikkoa!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: