Desigualia, liljoja ja remppaa..

Desigualia, liljoja ja remppaa..

Heips! Meikä shoppaili. Netissä. Vaatteita ja vieläpä ensimmäistä kertaa. En löytänyt kaupoilta ja teini kysyi, mikset osta netistä. Niin.. Ajattelin, että se on hankalaa. Vallankin, jos joutuu palauttamaan. Ei ollut hankalaa ja en joutunut palauttamaan. Vaarana on, että shoppailen toistekin.

Pusero tuli parissa päivässä tilauksestani. Neule on Desigualin. Oikein mukavan tuntuinen. Kokokin on sopiva. Taidan olla hurahtamassa Desigualin tuotteisiin, sillä tämä on toinen, jonka ostan parin viikon sisällä. Aiemmin minulla ei ollut yhtään ko. merkin vaatetta.

Viikko sitten kuvailin puutarhassa liljoja. Suurin osa liljoista oli jo kukkinut. Heikosti. Moni nuppu mädäntyi jatkuvien kaatosateiden vuoksi.

Tänä iltana voisin aloittaa taas jonkin ompelujutun. Ajatuksissa on tehdä vedenvihreästä pellavasta jonkinlainen tunika. Pitää hakea inspiraatiota netistä. 

Makuuhuoneen wc:n remppa näyttää nyt tältä… Putkimiestä odotellaan kovasti. Sähkömiehenkin piti käydä tänään viimeistelemässä eiliset hommansa, vaan ei näkynyt.

Jep, ompelu taitaa kutsua… Mitä suunnitelmia sinulla on illaksi tai viikonlopuksi?

Mukavaa torstai-iltaa!

38 thoughts on “Desigualia, liljoja ja remppaa..

  1. Nettishoppailu on helppoa ja kivaa! Minulla on paita ja mekko tuolta merkiltä. Tykkään!

  2. Aika vähän tulee netistä osteltua vaatteita, tuo pusero näyttää hyvältä kyllä.

    Sukkien neulominen on nyt pinnalla…

  3. Ihania liljoja. Harmittaa varmasti vietävästi, kun kukinta jäänyt vähiin. Typerät sateet 🙁
    Hyvältä näyttää remontin tulos <3 Toivotaan, että saatte pian valmiiksi!

  4. Bloginlukemisen lomassa olen siivoillut kaava- ja ompelutarvikehyllyä. Eilen ostin taas parint palakankaat Marimekolta. Kankaita ja kaavoja hypistelmällä kerään inspiraatiota alkamaan erään pöytäkirjan kokoamista… ps. vasta nyt oman pihan ensimmäiset puuliljat ovat pullistaneet nuppunsa.

  5. Piti vielä lisätä, että Sinulla on kaunis profiilikuva!

  6. Ihania liljoja.
    Kauniilta näyttää tuo remontin tulos.
    Mukavaa elokuun loppua.

  7. Joo, yllättävän helppoa! Minäkin olen nyt tykästynyt Desigualiin.

  8. Oih, jaksaisinpa minäkin neuloa. Vielä yhden sukan neuloisin, mutta kun pitää tehdä kaksi samanlaista..

  9. Joo, ei meillä liljat sulostuttaneet. Nytkin kukkisi puutarhassa vaikka mitä, mutta kaikki roikkuu litimärkänä. Suoraan sanoen tympii. Kiitos!

  10. Meillä on vielä monta liljaa nupulla tuolla länsipihalla. Odotellaan toivossa..

  11. Kiitos. Valmistuisi vain tuo remontti viimein. Vielä on saunaremppa edessä.

  12. Kauniita liljoja. Omieni kukintaa en nähnyt mökkilomalla olon vuoksi.

  13. Ihania on liljankukat ,miekin tykkään niistä ,mulla on kans erivärejä.Sinulle sopii tosi hyvin tuo pusero .Onko miten hinnakkaita nää Desigualin vaateet yleensä?No,viikonlopun ohjelmassa Masin isä Noa tulee meille huomenna isäntänsä ja emäntänsä kanssa viettämään iltaa.Mukavaa viikonloppua teille !

  14. Ihanat hihat tuossa paidassa. Netistä tilaaminen on kivaa!
    Liljat on niin kauniita, jostain syystä nimenomaan ruskolilja on vienyt sydämeni, varmaan jotain muistoja mökiltä mielessä.
    Vessan seinissä olevat kaakelit on täydelliset <3

  15. Kivannäköistä laattaa vessassa. Rentouttavaa katsella liljan kuvia juuri ennen nukkumaanmenoa.

  16. Ihanalta näyttää,sopii sinulle! Noita Desigualin vaatteita on tullut ostettua muutamia lomamatkoilla.. ne kaupat on kyllä sellaisia että sieltä voisi ottaa kaikki mukaansa:) Kauniita kuoseja ja ihania värejä? Kauniita on liljankukat!! Täällä viikonloppua meneekin työn touhussa..Mukavaa viikonjatkoa:)

  17. Desiqual tekee mielestäni tosi hauskoja, mukavia vaatteita. Itse omistan kuitenkin vain yhden paidan heiltä, koska niin monesti niissä on aina jokin yksityiskohta, josta en tykkää, vaikka vaate muuten puhuttelisi. Kun ne ovat kuitenkin suhteellisen hintavia, en halua laittaa niin paljon rahaa sellaiseen, joka ei iske ihan sataprosenttisesti. 😀

    viikarivartti.blogspot.fi

  18. Kaunis pusero! Itse en olekaan pitkään aikaan tilannut vaatteita netistä, vaikka se helppoa onkin. Tuntuu, että komerot on piukassa käyttämättömiä vaatteita 🙂
    Kauniit liljat. Eipä ollut pitkää iloa tämän vuoden liljankukista. Vanhat tiikerinliljat ovat vasta nupulla. Toivotaan, että ne edes jaksaisivat kukkia kunnolla. Nyt on vaan niin kylmää, että ihan hirvittää.
    Kaunista jälkeä syntyy rempasta!
    Marjoja olen keräillyt pensaista. Se homma taitaa jatkua vieläkin.
    Mukavaa viikonloppua!

  19. Kauniin puseron oot hankkinu. Mie en oo uskaltanu vielä netistä vuatteita tilata. Sie tarviit työskii puolesta vaihtovuatteita usseemmin. Kauniita liljoja, mie vuotan muutamoo kukkijoo lähipäiville! Pensasmustikoita ja herukoita ollaan kerätty.

  20. Kaunis pusero.
    Kauniita ovat liljatkin.
    Netistä tulee ostettua, se on niin helppoa ja täältä maalta kun pitäisi ensin lähteä kaupunkiin, jos shoppailla haluaisi. Liian monimutkaista. ;))

  21. sinulla on tosi mukavat "maniat" Satu. tykkäsin kovasti ompelemastasi pallotunikasta, sopii todella hyvin tyyliisi.
    mukavaa vikonloppua Sinulle, itse aion ulkoilla paljon, sieniretki, puuhastelua puutarhassa, kävelyretkiä jokirannassa Helmin kanssa. eka työviikko takana, sisällä vietetyn viikon jälkeen mukavaa olla taas paljon ulkona. viikolla sentään yhtenä iltana pelasin sulkkista kotona käymässä olleen tyttäreni kanssa:))

  22. Hienot liljat ja hyvät ostokset! Täällä viikonloppu kuluu puutarhahommissa, tänään käydään Kuopiossa Elonkorjuu-juhlassa ja Satoa-festivaalilla. Hauskaa viikonloppua! P.s. blogissani on puutarhakirja-arvonta:)

  23. Aivan ihana paita ja näytät Satu mielettömän upealta, wau vitsi olet kyllä niin timmissä kunnossa. <3 Kivaa viikkistä <3

  24. Kiitos. Meillä suurin osa liljojen nupuista märkäni jatkuvien sateitten vuoksi. Samoin kävi viime vuonna.

  25. Kiitos, Tuula. Satasen kieppeillä ovat puserot. Oi, teillä on kiva viikonloppu tiedossa. Mukavaa viikonloppua!

  26. Minustakin nuo hihat ovat se juttu. Nuo kaakelit ovat italialaiset. Tykkään niistä kovasti.

  27. Kiitos. Espanjassa tulee käytyä Desigualin liikkeissä. Ennen en oikein syttynyt noille, mutta tänä syksynä olen saanut herätyksen. Kivaa viikonloppua!

  28. Minua on Desigual on nyt puhutellut kahdesti. Saa nähdä, tuleeko kolmaskin kerta..

  29. Kiitos, Hanne. Tyhjensin juuri tänään komeroani entisistä. Nyt ei tanko ole ihan niin mutkalla.. Kylmää ja märkää on. Kivaa viikonloppua!

  30. Kiitos, Ulla. Joo, töissä on kiva olla eri vaatteissa, ettei lasten tarvitse katsella aina samoissa vaatteissa olevaa opea.

  31. Kiitos, Maarit. Aivan, netti on lähellä, jos asuu maalla.

  32. Hih, kiitos. Oi, sinulla on kivat viikonloppusuunnitelmat. Tykkäisin kulkea metsässä, mutta kintut eivät kestä sitä.

  33. Kuulostaa täydelliseltä viikonlopulta. Meillä sataa ja on kylmää, joten puutarha saa olla ihan rauhassa. Kivaa viikonloppua!

  34. Kiitos, Tiia. Kyllähän ne lähteneet 13 kiloa tietty näkyvät ja tuntuvat. Yhtään niitten perään en haikaile. Mukavaa viikonloppua!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: