Juhlia ja kukkia

Juhlia ja kukkia

Hei! Poimin eilen puutarhasta kukkia viikonlopun kunniaksi. Keittiöön oikein värikkäitä..

Olohuone sai pastellisävyisen ruusukimpun.

Viikonloppu alkoi rapujuhlilla. Tosin en voi rapuja syödä, mutta ei se juhliin menoani estänyt. Olen ravuille allerginen ja muutenkaan ajatus elävältä keitettyjen syömisestä ei houkuttele.

Juhlat pidettiin Lappeenrannan Upseerikerholla. Alkupalaksi sain kasvislautasen. Sikäli huono tuuri, etten mahakatarrini vuoksi voi syödä kaalia enkä raakaa porkkanaa, tai saan kunnon mahakivut. No, söin kurkkua ja paahtoleipää. Reumani vuoksi yritän olla suht gluteeniton, mutta leipää nyt söin jotain syödäkseni.

Viiniäkin otin, vaikka siitä olen aikalailla luopunut. Snapsit yms. jätin suosiolla muille. Pääruokana söin kuhaa muiden nauttiessa pihviä. Tuli vähän ”erilainen” olo pöperöineni. No, minkäs teet. Ihan kivaa oli ja selvisin illasta ilman vatsakipuja. Ja aamullakin oli ihan freesi olo. Onko sinulla tiedossa rapujuhlia?

28 thoughts on “Juhlia ja kukkia

  1. Onneksi sait sentään jotakin sopivaa, olisi todella kurjaa viettää ilta ja seuraava päivä kipujen ja pöhnän kourissa. Eihän tuolle mitään voi, ja hyvä se on, että pidät terveydestäsi huolen.
    Täällä oli naapureilla rapukestit viikko sitten, onneksi se myräkkä ei osunut tänne lounaaseen. Istuttiin pihateltassa kahdeksan tuntia, kun oli niin paljon ohjelmaa ja syötävää. Mukava päivä.

  2. Ihanat kukkakimput,Rapujuhlat on ihan kivoja ,..harmi vaan ,kun ravuissa on niin vähän syömistä ,että niitä pitää syödä monta,monta.Ja viiniä päälle ja snapsit tietty. =) Mukavaa viikonloppua!
    Mikille halit.

  3. Rapujuhlissa en ole koskaan ollut enkä osaisi rapuja syödäkään. Joskus pelkään että jossain juhlissa tarjotaan rapuja ja sitten saisin tuntea itseni täydeksi tomppeliksi kun en osaisi niitä syödä. Tästä voisi nyt saada sen käsityksen etten uskalla maistella mitään oudompia ruokia, mutta se ei kuitenkaan pidä paikkaansa, vaan matkoillakin oikein odotan uusia makuelämyksiä, vaan kun tiedän että miten niitä kuuluu syödä.
    Sinulla kävi vähän huono tuuri ruokien kanssa tuolla juhlissa, mutta onneksi vältyit sentään mahakivuilta ja kuha oli varmaan hyvää!

  4. Voi miten kauniita kukkia/kimppuja♥ Teidän puutarha tuo iloa niin ulkona kuin sisälläkin:) Harmi kun ei kaikkea pysty syömään,vaikka haluaisikin:( Leppoisaa elokuun jatkoa?

  5. Keltaista ja oranssia elokuun kimpussa, kaunista ! Rakastan kultapalloja, meilläkin niitä puutarhassa.

    Hyvä että selviydyit syömisistä. Ei se mitään vaikka ei voisikaan syödä elävältä keitettyjä otuksia.
    Kerroin kerran isoäidilleni että olin menossa rapujuhliin. Hän siihen vitsailemaan että "kai muistat
    mennä sinne takaperin" ?

  6. En ole oikein rapujen ystävä. Ihania, runsaita kimppuja olet tehnyt.

  7. Kukkakimput ovat suloisia. Ei ole rapujuhlia nyt eikä ole koskaan ennenkään ollut. Kuha toisi hymyn huulille minullakin.

  8. Ihanan värikäs kimppu! Koskaan en ole ollut rapujuhlissa mikä ei ole menetys sillä en kuitenkaan söisi rapuja. Kuha taas olisi kelvannut erinomaisen hyvin.

  9. Olette niin tyylikäs pari. Minähän olen myös aina vähän "erilainen" ruokarajoitteineni, joten ymmärrän sun fiiliksen. Tärkeintä on kuitenkin seura ja se, että vähän saa jotain murua rinnan alle 🙂

  10. Ihanat kukkakimput! Teillä on pihassa kasvamassa niin montaa sorttia, että saa upeita ja näyttäviä kukkakimppuja.
    Samoja fiiliksiä minullakin juhlissa, kun olen kasvissyöjä.

  11. Kauniit kukkakimput en ole rapujen ystävä kivahan on seurassa olla:)

  12. Kauniita kimppuja olet taas tehnyt! Ei edes juhlissa kannata tehdä olostaan kivuliasta, kun kerran tietää, mitä väärästä syömisestä seuraa. Tyylikäs pari!

  13. Ihania kimppuja! ❤ mun kultapallot on vielä tiukasti nupullaan, siitä oon keränny aina maljakkoon kun alkaa kukkia. Minäkään en saata syyä rapuja, ajatuskin etoo. ?

  14. Rapuallergisena olen ollut tilaisuudessa, jossa bufeepöydän ruuista yli puoleen oli saatu katkarapuja tungettua. Oli kai pitopalveluyrittäjällä menossa iso erä rapuja vanhaksi. Viher- ja kaalisaalaatilla sekä leivällä mentiin.

  15. Juu, kuha oli hyvää. Oih, teillä on ollut kivat kekkerit!

  16. Enemmän niissä ravuissa on askartelua kuin syötävää.. Kiitos, Tuula. Mukavaa uutta viikkoa!

  17. Kuha oli oikein hyvää. Ennemmin sitä vähän kärvistelee vähemmillä eväillä, kuin kärsii sitten seuraavana päivänä.

  18. Kiitos. No, eipä tuo haittaa, että ravut jäivät syömättä. Niitä on hankala syödä. Mukavaa uutta viikkoa!

  19. Kiitos. Olen rapujen valkuaisella allerginen. Muutaman voisin syödä, mutta isommasta määrästä tulen todella sairaaksi. En viitsi riskeerata.

  20. Kiitos, Katja. On niissä rapujuhlissa ihan hauskaa, vaikkei rapuja syökään. Kuha oli hyvää.

  21. Kiitos, Outi. Niinpä. Se ruoka tuli siinä sivussa. Tosin olihan siitä maksettu, joten ihan kiva oli syödäkin.

  22. Kiitos, Irene. Joo, aina pitää odotella omaa annostaan, kun ei syö lihaa.

  23. Kiitos. Enimmäkseen meilläkin ovat vielä nupussa. Minä ihan tykkäisin ravuista, mutten voi niitä syödä.

  24. Oho. Olipa katkoja kerrakseen. Heh, tuli kevyet eväät sitten.. Joskus käy noin.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: