Snäppäillään!

Snäppäillään!

Heips! Meillä ukkostaa ja sataa. Niinpä poimin lisää kukkia sisälle. Ruusutarha maljakoissa…

Suoraan sanoen tällä erää ei tee edes mieli mennä puutarhaan. Näky oli sen verran kurja tänä aamuna, kun kävin postilaatikolla. Kaikki on sateen runtelemaa. Parempi oli sulkea silmät ja lompsia kiireesti sisälle.

Vielä muutama kuva eilen poimituista kukista..

Intouduin tänään tylsyyksissäni opettelemaan uusia juttuja kännykällä. Blogini löytyy nyt myös snäpistä @skukkaiselamaa -nimellä. Nähdäänkö sielläkin?

Nyt on lähdettävä syömään jotain. Olen vielä aamupalalla ja kahvilla ja kello on jo yli neljä iltapäivällä. Aurinkokin alkoi paistaa.. Vieläköhän tänään rohkenisin mennä pihalle? Mukavaa viikonloppua!

52 thoughts on “Snäppäillään!

  1. Lisäsin sinut jo 🙂 minut löytää nimellä outi-krimou
    Mukavaa lauantaita Satu!

  2. Onpa kauniita kimppuja. Niin viehättäviä värejä. Meillä on satanut lähes kaatamalla, äsken oli parin tunnin tauko ja nyt taas sade jatkuu. Tuntuu että kasvit mätänevät penkeissä. – Mukavaa viikonlopun jatkoa sateesta huolimatta!

  3. Ihastuttavia kimppuja! Sinun ei todellakaan tarvitse leikkokukkakauppaan lähteä.
    Täällä ei ole ukkostanut, mutta rankkasadekuuroja on tullut tasaiseen tahtiin. Monet kukat rötköttävät pitkin pituuttaan ja nurmikko suorastaan pihisee askelten alla. Lämmintä sentään on.

  4. Ihanat kimput olet kerännyt. Sulla onkin kukkia, mistä ottaa:) Itse en oikein raski kerätä yhtään kukkaa pihalta. Syreeneitä ja juhannusruusuja lukuunottamatta.
    Taidan skipata tuon snäpin :).Hyvä kun kerkeen joskus bogia päivittämään ja muiden postauksia lukemaan.

  5. Aivan ihania kimppuja. Sisälle siis, jos ulkona sade runtelee.

  6. Aivan ihania kukkakimppuja, noita katsoessa tulee mieleen yksi sana; maalaisromantiikka. Kivaa loppukesää 🙂

  7. Vihdoin ja viimeinmeilläkin on satanut täällä lounaassa. Ihania kukkakimppuja.

  8. Nuo kimput ovat kyllä niin kauniita♥ Loppuisi tosiaan tuo iänikuinen sade,aina se vaan jaksaa sataa:) Toivottavasti se sade ei ihan runtele siellä puutarhaa:( Leppoisaa lauantai-iltaa!

  9. Ihanaa…joku muukin on aamupalalla puolen päivän jälkeen 😀 Huippua…täällä menen pyjamassa parhaimmillaan sinne iltapäivään, ainakin siihen kun pitää lähteä johonkin tai joku on tulossa käymään…
    Ja todellakin, puutarhaan meno ihan masentaa…kaikki kauniit kukat ihan plääääh 🙁

    Niinja nuo kimput…huoh…niin ihania <3
    Mukavaa viikonlopun loppua!

  10. Ihania kimppuja sait sateelta pelastetuksi. Täällä on ollut tosi tuulista jo monta päivää ja unikot ovat taipuneet maata kohti vaikka tuetkin olen niille laittanut.

  11. Kauniit kimput!!!
    Niin, vettä on tullut tänä kesänä kyllä ihan riittävästi…voi kun syksy olisi kuivempi.

  12. Niin upeat kimput! Taituri olet! Myös niiden kuvaamisessa. Ihanat.

  13. Suloisia kimppuja. Meillä ei ole nyt ukkostanut, mutta parhaillaan sataa kuin saavista. Siksi koneella istunkin. Sade tosiaankin piiskaa kukat ikävän näköisiksi.

  14. Suloiset kimput. Pitäisi joskus liittyä snäppiin, että pysyisin perheen esikoisenkin jutuissa mukana, mutta laiskuus on iskenyt.

  15. Upeita kimppuja ja herkullisia väriyhdistelmiä. Toivottavasti pian poutaantuu.
    Terkuin Katja paleredrose.blogspot.fi

  16. No aivan mielettömän ihania kimppuja. 🙂 Onneksi ehdit pelastaa nämä kaunokaiset turvaan.
    Täällä satoi viime yönä niin kovasti, että tuntui että katto varmaan kohta hajoaa. 🙂
    Minä en ole snäpissä. Pidän nykyään Instagramista, mutta sekin vie liian paljon aikaa.
    Mukavaa sunnuntaita!

  17. Runsaita kimppuja. Parsa on kaunis kimpuissa. Täällä sataa myöskin viidentoista minuutin välein. Eilen kun olin mökkipuutarhassa alkoi satamaan, mutta ennenkuin kerkesin sisään se loppui. Mutta näköjään kurjuutta tasapuolisesti.

  18. Ihana kukkakimppu, onneksi sadepäivinä kukista voi nauttia tällä tavoin myös sisällä. Toivotan aurinkoisempaa uutta viikkoa!

  19. Sataa sataa ropisee! Katselen Sadun kauniita kimppuja ja muidenkin ihania blogeja. Kivaa åuuhaa sekin!

  20. Onpa kauniita ruusuja ja riittää maljakkoon asti. Mukava kun saa edes maljakossa ihailla kun ulkona vaan sataa ja lotisee. Minun ruusuni ovat vasta taimia mutta pionja minäkin aina pelastan sateelta suojaan sisälle ja ihailtavaksi. Toivottavasti aurinko kohta paistaa puutarhaasi.

  21. No niin, nyt on blogin nimellä kirjauduttu. En vaan tietenkään tajunnut tehdä blogia blogshotin kautta, jotta olisi päässyt suoraan nimeä klikkaamalla blogiin. Nooh, pikku vikoja. Eli tervetuloa kuitenkin vierailemaan Maatiaiskanasen elämää-blogiin 🙂

    Tuo sade kyllä on aivan mahdotonta. Koko kulunut vuosi on puutarhan kannalta ollut jotenkin surkea. Mutta ehkä ensi vuosi on sitten parempi… Kuvia täytyy nyt napsia ahkerasti, kun sade kyllä äkkiä kaiken pilaa.

    Nuo sinun tekemät kimput on kyllä I-HA-NI-A! Tosi kauniita. Inspiroi vähän kokeilemaan 😉 Yleensä en vaan pysty katkomaan kukkia maljakkoon, kun tiedän, kuinka paljon pitempään kestäävät ulkona. Mutta eipä olisi sitäkään murheen aihetta tänä kesänä 😀 😀 😀

    terkuin Hillevi Joutjärvi 🙂

  22. Kauniita kukkakimppuja!
    Onneksi kukkia voi tuoda sisätiloihin ihailtavaksi, jos sää ei ole ulkoiluun sopiva;)

  23. Kiitos. Hieno juttu, Outi. Olen vielä vähän pihalla tuolla snäpissa, mutta teinit opettavat viikolla. Kivaa sunnuntai-iltaa!

  24. Kiitos, Anneli. Meillä sataa kaatamalla myös. Kesäkukat ovat jo mädäntyneet laatikoihin. Vaikka ovat katon alla seinustoilla, sade yltää niihin. Mukavaa uutta viikkoa!

  25. Kiitos. Meillä sataa myös. Oli muutaman tunnin satamatta. Meillä ovat kaatuilleet kasvit myös ja ruusuja on mädäntynyt yms. Tympii.

  26. Kiitos, Leena. Minä menin snäppiin ihan uteliaisuuttani ja oppiakseni uutta. Teinit ovat siellä kaiken aikaa.

  27. Kiitos. Niinpä. Pakko tuoda kukat sisälle, kun ulkona ei voi niitä ihailla.

  28. Tasan ei mene sateet. Meillä sataa joka päivä. Kiitos.

  29. Kiitos. Kyllä tuo on jo valitettavasti runnellut. Mukavaa sunnuntai-iltaa.

  30. Hih, me ollaan sielunsiskot. Olen yöpaidassa kotona ihan aina, jollei ole vieraita. Kun tulen töistä, pesen meikit pois, otan korut ja pistän yöpaidan. Ai, että on hyvä olla. Kiitos! Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  31. Kiitos! Meillä kaatuu kaikki sateen ja tuulen voimasta.

  32. Kiitos, Pirjo. Minun puolesta voi sataa vaikka tammikuulle. On nääs nyt mennyt jo hermot tähän. Kaikki nurin ja mädäntyy.

  33. Kiitos, Ninnu! Harjoittelen tuota kuvaamista välillä vähän eri tyylillä.

  34. Kiitos! Toivottavasti juu.. En oikein jaksa enää uskoa.

  35. Kiitos, Sara. Meillä sataa päivisin. Mukavaa sunnuntai-iltaa.

  36. Todellakin sataa. Jatkuvalla syötöllä. Mukavaa sunnuntai-iltaa, Ansu.

  37. Kiitos, Paula. Aurinkoa tässä on odoteltu koko kesä. Montaa kertaa ei ole näyttäytynyt. Harmi. Mukavaa sunnuntai-iltaa.

  38. Onnea uudesta blogista. Pitääpä tulla katsomaan! Kiitos. Näillä keleillä olen raaskinut leikata jopa ruusuja maljakkoon. Kaatosade on kaiken aikaa ja kukat menevät ihan piloille. Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  39. Ihan kuin kukkakaupassa… ihania kimppuja! Sinulla siellä onkin materiaalia, ja tuo karmea sade pilaakin kauniit kukat ulkona, joten paras napsia kimppuihin vaan!

  40. Kauniita kimppuja. Piti eilen vähän kuvailla pihalla, mutta ukonkellotkin olivat jo "ränsistyneet"…syksy tulee!

  41. Itse tykkään enemmän Instagramin instavideoista, kuin Snäpistä. Sieltä on jo moni siirtynyt instagramiin, joten itselläkin jäänyt vähemmälle. Silloin tällöin Instaan laitan videoita. Instassahan olen nimellä "marinpuutarhassa".

  42. Juu, surutta olen kukkia poiminut sisälle. Saanpa edes siten nauttia niistä.

  43. Meillä ukonkellot ränsistyivät jo aikaa sitten. Muistot on jäljellä..

  44. Instassa olen ollut jo pitkään. Snäppiä kokeilen ihan teinien vuoksi. Ovat siellä kaiket ajat.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: