Troijan Helena ;O)

Troijan Helena ;O)

Heips! Loma vetelee viimeisiään. Ja, kas, siemenet ovat vieläkin kylvämättä. Pelargonien mullanvaihdonkin oikaisin, lisäämällä ruukkujen päälle uutta multaa ja ravinnepuikkoja. (Puikkoja on sinullekin tarjolla arvonnan muodossa täällä.) Näppärää! Laiskan naisen toimintaa.. Pelakat saavat sinnitellä noine hyvineen kesään ja, että pääsen vaihtamaan mullat ulkona. Viime vuonna olin näemmä reippaampi. Tein reippaudesta oikein videonkin. Viikolla kävin sentään Imatralla blogiyhteistyökumppanillani Kukkakauppa Haakanassa kukkaopissa. Kerroinkin reissusta täällä. Haakanassa on niin kaunista ja ihanaa. Napsin sieltä muutamia kuvia.

Ihania tulppaaneja oli tarjolla…

Upeita Troijan Helena -ruusuja

Yksi ”Hellu” pääsi kotiin ilahduttamaan. Kuva ei tee oikeutta. On ruusu kuin karamelli!

Kauniita asetelmia viherkasveista

Ilmakasveja

Keväistä väriä…

Hauskoja ”autoja”

Suklaakortteja

osuvilla teksteillä…

Ja nuo sumutinpullot… Ah.

Jep. Loma alkaa olla taputeltu. Oli hyvä ja rento loma. Jaksaa ensi viikolla opiskella kukkakimppujen  saloja virkavapaalla.. Olitko sinä tämän viikon lomilla vai onko loma vielä edessä? Mukavaa lauantai-iltaa!

30 thoughts on “Troijan Helena ;O)

  1. Talviloman pidin jo joulukuussa joten töitä vain 😀
    Ihana kukkakauppa – tuli ihan keväinen fiilis.
    Kivaa viikonloppua Satu!

  2. Kauniit kuvat, ihana kauppa ja onpas upea tuo Troijan Helena! Täällä onkin jo loma pidetty aiemmin:) Ainoastaan kuopus lomailee nyt.Tänään käväistiin Helsingissä shoppailemassa ja kyllähän sieltä kaikkea kivaa mukaan lähtikin:) Leppoisaa viikonloppua❤

  3. Oiva nimi ruusulle: "Troijan hevonen", se sopii moneen muuhunkimn asiaan:)

  4. Lukihäiriö, lukihäiriö! Se olikin Troijan Helena se ruusu, mutta näyttänee saman salaisuuden kuin Troijan muinainen hevonen!

  5. Täälläkin viimeinen lomapäivä ja mikäs sen mukavempaa kun selailla blogeja ja puutarhalehtiä viltin alla kun muut nukkuu vielä. Pitääkin tänään laittaa siemeniä idätykseen. Oon vähän yrittäny himmailla etten taas kerran oo pulassa noitten taimien kanssa 😉
    Pitääkin laittaa kalenteriin ylös lahden puutarhamessut ja avoimet puutarhat myös. Ettei tänäkin vuonna mene ohi ku sattumalta aina on ollu muuta ohjelmaa. Yleensä työt sotkee pahasti muuta elämää. Kiva seurata siun blogia. Huikee muutos pihassa muutamassa vuodessa. Ootte ollu kyllä super ahkeria. Toivoa on siis täälläkin. Voi miun mies parkaa. Hää varmaan kuvittelee et mein piha joku kaunispäivä on valmis. Aina löytyy uusia ideoita. Aurinkoista lepposaa sunnuntaita.

  6. Troijan Hellu, hellurei ?Sitä voisi vaikka lannoittaa Troijan hevosen "hevosvoimalla".

    Kannatan tuota suklaansyöntiperiaatetta ❤️

  7. Upea valikoima kauniita kukkia ja kaikkea ihanaa näkyy tuolla kukkakaupassa!
    Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  8. Näitä kuvia katselee ihan mielikseen. Pääsiäisloma edessä ❤️
    Meillä on joka toinen kuukausi karkiton kuukausi.

  9. Kuulostaa ihanan rennolta lomalta. Täällä on loma vielä edessä ja se tullaan todennäköisesti viettämään remontin merkeissä.

  10. Fantastisen näköistä, kukkakaupoissa on ihan oma tunnelmansa ja voisin viihtyä siellä tuntitolkulla itsekin. Vaikka en pihaa kynnä, niin nautin kyllä kukkaloistosta. <3

    Sydämellistä sunnuntaita Satu <3

  11. Kiitos, Marjo. Haakana on kaunis kauppa. Ilolla siellä käyn. Mukavaa sunnuntaita!

  12. Tuo Hellu on ruusu kuin karkki. Helsingissä on kiva shoppailla. Mukavaa viikonloppua, Päivikki!

  13. Sirpa, olet ihana! Kiitos kauniista sanoistasi! Jep, joutuu mies koville meilläkin. Joka kesä jotain uutta olen keksinyt.. Nyt kyllä alkaa maa-ala tulla vastaan. Ehkä siirrymme laajentamaan pystysuuntaan… Hmm.

    Saapi nähdä, ehdinkö messuilemaan ensinkään. On kaikenlaista kukkajuttua tiedossa. Tulevana kesänä emme otakaan osaa avoimiin.

    Kivaa sunnuntaita!

  14. Niin minäkin. Suklaa on parasta. Mukavaa sunnuntaita!

  15. Haakana on ihana kauppa. Auinkoista sunnuntaita, Susanne!

  16. Oho, tiukka linja! No, en minäkään oikeastaan karkkia syö kuin jouluna. Muita herkkuja menee nykyisin satunnaisesti. Mukavaa sunnuntaita!

  17. Jep, rentoa meininkiä on ollut. Oi, sinulla on vielä koko ihanuus edessä. Remppa on rankkaa, mutta kiitos on lopputuloksessa.

  18. Kukkakaupat ovat ihania keitaita. Tulee kevätfiilis hetkessä. Haakana on erityisen ihana. Kukkaloisto on parhautta. Aurinkoista sunnuntaita, Tiia!

  19. Ihanat kuvat/kukat ja hauskat nuo suklaat! 🙂
    Tervetuloa uudistuneeseen blogiini kuvakehraaja.blogspot.fi/

  20. Tuo kukkakauppa on kyllä niin paljon enemmän kuin kukkakauppa…upeaa!
    Ihanaa sunnuntaita Satu!

  21. Kukkakauppa työskentelymiljöönä on aivan ihana, sinulla onkin kiva viikko tiedossa, kukkasten parissa!

  22. Taatusti on inspiroiva ympäristö. Jep, tulossa mitä parhain viikko!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: