Tulipa käytyä…

Tulipa käytyä…

Heips! Eilinen meni mukavasti äidin kanssa Kevätmessuilla Helsingissä. Oli ihan kiva päivä. Parasta messuilla olivat mukavat kohtaamiset tuttujen kanssa. Kuvat otin kännykällä, sillä en jaksanut raahata mukanani painavaa kameraa…

Tapasin Versoja Vaahteramäeltä -blogin herttaisen Riinan. Riina oli Kevätmessuilla Willab Gardenin osastolla kertomassa kasvihuone-elämästä ja edustamassa blogiaan. Käy Riinan blogista katsomassa, millaisia ihanuuksia osastolla olikaan.

Kohtasin myös Kanelia ja kardemummaa -blogin Marian ja 100% outdoor -blogin Katin. Maria ja Kati olivat esittelemässä upeaa Juhlapuutarha -kirjaansa. Postailen kirjasta ensi viikolla. Katin kanssa -blogin Katrin kanssa näimme myös.

Vastaan tulivat myös Kotonasi-blogin Annukka ja Satulinnan Tuija. Olipa tosi mukava tavata teitä kaikkia! Sitten näkymiä Kevätpuutarha-messujen Ideapuutarhasta. Teemana oli Liisa Ihmemaassa. Ideapuutarhan olivat suunnitelleet Puutarhaetsivät.

Kävitkö Kevätmessuilla? Mitäs pidit messuannista?

30 thoughts on “Tulipa käytyä…

  1. Ihastuin tämän vuoden messuihin todenteolla. Upeasti toteutettu ja täynnä kaikkea kaunista ❤️❤️

  2. Pyörähdin pikaisesti messuilla, mutta en taida olla messuihminen.. Mukavia yksityiskohtia siellä kuitenkin oli, ja keväistä tunnelmaa!

  3. Oli kiva nähdä 🙂 Me vain olemme Annukan kanssa vähän omanlaisiamme, eikä valokuvissa poseeraaminen oikein nappaa 😀

  4. Ihanat messut tänä vuonna ja harmi ettei meidän messuilut osuneet samalle päivälle eikä nähty! En onnistunut näkemään myöskään Riinaa vaikka hänen kasvihuoneessa vierailinkin.
    Aurinkoista uutta viikkoa❤

  5. Nyt en messuille päässytkään, näitä postaajien virtuaalimatkoja olen tehnyt jo monta ja niistä kovin nauttinut. Lahteen koitan taas päästä keppien kanssa.

    Ihanaista messuantia on tuttujen tapaaminen ilman muuta! Toki kaikkea kivaa muutakin löytyy, vaikka nykyään standipaikkojen hinnat ovat taivaissa, ettei sinne ihan pienet tarhurit sitten raski tullakaan ja se on harmi.

  6. Onpa värikästä ja kekseliästä nähtävää. Huumoriakin mukana.
    Hyvää alkanutta viikkoa.

  7. Blogiystävät ovat ihan parhautta! <3
    Ja messuilla on niin ihana käydä, kun törmää ihaniin puutarhaystäviin, joita ei muuten oikeastaan näe.

    Minä en ehtinyt itse paljoakaan kiertelemään. Mutta näin nopealla vilaisulla näytti, ettei kasvimyyjiä paljon ollut. Harmi! Olisi kiva, että puutarhamessut olisivat puutarhamessut. Mutta en toisaalta ihmettele. Komppaan Sailaa, messupaikat ovat liian kovia monille pienille yrittäjille. Ja myös palkkakustannukset tuplaantuvat, kun henkilökuntaa täyty olla myymälässä, että messuilla samaan aikaan. Vaikea yhtälö…
    Minusta olisi myös mukava, että puutarhavaatteita ja -työkaluja olisi tarjolla enemmän.

    Aurinkoista viikkoa! <3

  8. Kyllä messuilla tuli käytyä lauantaina . Meillä on tapana käydä myös katselemassa ennakkoon asioita mitä on tarkoitus toteuttaa mökille lähivuosina.

  9. Messut on jäänyt väliin. Paikallisetkin, oli tämä mikälie hinkuyskä pahimmillaan päällä. Enkä muutenkaan ole messuihminen, väenpaljous ja hälinä ei oikein nappaa. Kiitos kuvakierroksesta !

  10. Kotona ukkelille selitin, kuinka kivaa näillä messuilla oli törmätä sinuun ja muihin blogin kautta tuttuihin, kun kaikki on niin "normaaleja" tyyppejä, eikä tarvi pelätä, että kukaan katsoo pitkin nenänvartta, kun käy nykäisemässä siitä kuuluisasta hihasta ja moikkaamassa (Niinkin mulle on käynyt parissakin eri tilaisuudessa, jossa olen viattoman innostuneesti mennyt esittäytymään henkilöille, jotka olen tunnistanut ja joiden kanssa ollaan blogin lukijoita puolin ja toisin. Ei ole tullut kuin paha mieli, kun on saanut osakseen kylmäkiskoisen väkinäisen hymyn ja sellasen "ylenkatseen". Mutta opin kerrasta, enkä enää aio harrastaa moista ellen ole ihan varma, että kohtaaminen on molemminpuolin kiva juttu)

    Mun suosikkiosasto oli se, missä sut Tuijan kanssa bongattiinkin eli Kekkilän ja Asun-lehden yhteinen. Sopivan rauhallinen ja yksivärinen mulle 🙂

    Iloista meininkiä opiskelijalle oikein sydämen kera <3

  11. Mukava on messuilla käyvä. Nyt ei Helsinkiin asti mäntykään. On vähän turhan paljon kaikkii hilipetöörii ja teko juttuja miun makkuun. Ei oo ennee maatallousnäyttelytkään semmoset kun vanhaan hyvvään aikaan!

  12. Tuli käytyä, olin keskimmäisen pojan kanssa viettämässä laatuaikaa kahdestaan. Onneksi oli hyvää seuraa niin oli mukavaa. Kovin samanoloiset messut kuin viime vuonna.

  13. Voi miten kiva messupostaus, näitä on hauska lukea:) Mukavia kohtaamisia muiden bloggaajien kanssa..kivoja tuollaiset♥ Leppoisaa alkanutta viikkoa???

  14. Olisipa ollut mukava tavata. Riinan löysin pitkällisen etsinnän jälkeen. Mukavaa viikkoa, Marjo!

  15. Lahteen olisi minullakin liput, mutta saa nähdä, raaskinko uhrata toisen lauantain peräkkäin messuiluun. Puutarhaa pitäisi siivota…

  16. Oli siellä kaikenmoista. Kiitos, Unelma. Mukavaa viikkoa!

  17. Samaa mieltä, Riina! Harmi tosiaan, että kaikella muulla kuin puutarhalla on niin iso osa messuilla. Kaunista viikkoa!

  18. Lauantai on vilkkain messupäivä ja kuvaaminen oli välillä todella haasteellista.

  19. Voi ei. Toivottavasti paranet pian! Eipä kestä. Mukavaa viikkoa!

  20. Hih, minulla löi hetken tyhjää, kun tupsahditte. Oli tosi mukava tavata! Onpas outoa käytöstä joltain…Se oli tyylikäs osasto, mutta itse tykkään vähän runsaammasta. Kiitos, ihana. Aurinkoista viikkoa, Annukka!

  21. Olen kanssasi ihan samaa mieltä. Vähemmän sälää ja enemmän puutarhaa.

  22. Viime vuonna en tuolla käynytkään. Olin siellä Tukholmassa. Liekö se vaikuttanut, että olin aika kriittisin mielin nyt. Liian vähän oli itse asiaa, eli puutarhaa.

  23. Kiitos, Päivikki. Kiva oli tavata tuttuja. Mukavaa viikkoa!

  24. Mukavia kohtaamisia ja kauniita kuvia 🙂
    Ihanaa iltaa <3

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: