Ja eiku autoilemaan!

Ja eiku autoilemaan!

Hei! Seuraavana aamuna majapaikkamme emäntä vei meidät Newquayn lentokentälle, jossa oli autovuokraamo. Ei siinä auttanut kuin auto vuokrata, vaikka vasemmanpuoleinen liikenne hirvitti. Manuaalivaihteilla vieläpä piti ottaa auto, sillä valinnanvaraa ei ollut.

Oli siinä miehelleni haastetta. Ajella viikko pitkin Cornwallin laneja vaihtaen vaihteita vasemmalla kädellä ja apuna kartturi, joka voi helposti pahoin ja karttaohjelmienkin luku on vähän niin ja näin. Onneksi minun ajokorttini oli Suomessa, joten ei ollut vaihtoehto, että olisin joutunut auton rattiin. Alla esimerkkejä Cornwallin maanteistä…

Ensimmäisenä päivänä autoilimme Falmouthiin, jossa vierailimme parissa puutarhassa ja söimme pubissa. Pubissa olikin kiihkeät tunnelmat, kun Englanti pelasi MM-jalkapalloa jotain muuta maata vastaan.

Seuraavassa postauksessa kuvia Falmouthin puutarhoista.

Mukavaa sunnuntaita!

19 thoughts on “Ja eiku autoilemaan!

  1. If you are not used to narrow country roads in Finland then I am sure that you found the Cornish roads quite a challenge. There are many narrow bendy country roads where I live too, but I am familiar with them. However, even for me it can be difficult should you meet another car coming towards you on a narrow country road.

  2. Ei näytä tiet kovin leveiltä. Pääsitte reissuun kuitenkin.

  3. Tuonne haluaisin itsekin matkustaa. Ihailen noita maisemia ja teitä aina brittiläisissä tv-sarjoissa. Mutta vasemman puoleinen liikenne olisi kyllä kauhistus jos kuskiksi joutuisin!

  4. Hienot kuvat ja on kyllä kapoisia nuo tiet..huh:) Kyllä se vasemmanpuoleinenliikenne olisi haastellinen itsellekkin, muutenkin ulkomailla liikennettä seuratessa tulee aina mieleen että onpa hyvä ettei tarvitse itse ajaa;) Teillä on ollut ihana reissu, noita puutarhakuvia jo innolla odotetaan:) Leppoisaa kesäpäivää♥

  5. Voi taivas mitä teitä! Mahtoo olla monta jännää kohtaamista.

  6. No johan oli melkoisen kapoisia ja pusikkoisia tiet! Olivatko nuo kaksisuuntaisia katuja? Mitä sitten, jos joku tulee vastaan…

    Minua ahdistaisi sellainen keskellä ei mitään -oleva paikka niin paljon, että pitäisi varmaan lähteä kotiin. 😀 Tai sitten vuokrata auto. 😉

  7. Mahtavat maisemat 🙂

    Vasemmalla kädellä vaihteiden vaihtaminen ei kuulosta ollenkaan kutsuvalta 😉

  8. Kyllä olisi minunkin ajokorttini jäänyt visusti kotiin ?

  9. Yes, those roads were very challenging!The local people drove fast and the lanes were so narrow.. And it's hard to remember to drive on the left side.

  10. Upeat maisemat tuolla on. Oli tuo liikenne melkoisen haasteellista.

  11. Kapeita ovat. Ihana reissu oli ja näimme paljon kauniita paikkoja. Mukavaa uutta viikkoa!

  12. Niinpä! Paikalliset ajavat vauhdikkaasti. Ei noilla teillä aina mahtunut ohittamaan ja sitten oli jommankumman peruutettava.

  13. Kapeita olivat. Kaksisuuntaisia hyvinkin, mutta yhden kaisten levyisiä ja mutkaisia. Niin, ei auttanut kuin toisen peruuttaa. No, kun auto saatiin alle söimme majapaikassa aamupalan ja kävimme nukkumassa, vaikka ihana majoitus olikin.

  14. Ei näyttänyt helpolta. Minulla olisi jäänyt vaihtamatta…

  15. Upea paikka Cornwall on. Ehdottomasti käymisen arvoinen!

  16. Itsekin joskus vuokrasin auton Australiassa ja sielläkin on vasemmanpuoleinen liikenne. Kyllä se alussa hirvitti, mutta siihen tottui aika nopeaan. Ja kun Suomeen tuli, piti hetki miettiä kummalla puolella ajetaan.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: