Kevättä kohti

Hei!

Hiihtoloma oli ja meni. Kotona olin ja ohjelmassa oli Morttia ja haavahoitajan luona käyntiä.


Ei sääreni haava ole parantunut. Päinvastoin. Jalkaan on noussut toinen kyhmy ja aiempi puhkaistu ja sen haava vain pahenee. Onneksi olen päässyt ihopoliklinikalle hyvään hoitoon. Tänään otettiin molemmista kyhmyistä koepalat. Epäillään, että olen sairastunut taas uuteen autoimmuunitautiin. Kaikki veriarvot ovat hyvät, samoin keuhkoröntgen.

Ajattelinpa kertoa tämän, jos joku on ihmetellyt, minne olemme Mortin kanssa kadonneet. Mieli on ollut lievästi sanoen apea. Syöpää ei onneksi epäillä, mutta PG, haavainen ihotulehdus, jota epäillään ei ole helppo juttu sekään. Toivottavasti kyseessä olisi vain kyhmyruusu, tosin ei ilmeisesti ole. Jos on PG, joutunen syömään pitkän tovin kortisonia. Mitä se sitten taas tekee mahakatarrilleni?

Kyllä tämä surulliseksi vetää. Aina, kun luulen, että terveyspuolella menee paremmin, tapahtuu jotain tällaista. Tämä vaiva pamahti yhdessä yössä. Näillä eväillä mennään, minkäs teet.



Ensi keskiviikkona on seuraava ihopoliaika. Nopeuttivat koepalatulosten saantia ja ilmeisesti kuulen tuomioni ensi viikolla.

Nyt olen sairaslomalla, sillä molempia kyhmyjä ”puukotettiin” näytteiden saamiseksi. Tikattiin myös.  Virkavapaani Harjun opintoja varten muuttui palkattomiksi sairaspäiviksi. Huomenna on taas haavahoitajaa vuorossa.

Enpä tiennyt 30 vuotta sitten, kun sairastuin selkärankareumaan, mitä kaikkea se tuo mukanaan. Jos minulla on tuo PG, on se neljäs autoimmuunisairauteni.

Kaikki kylvöt on tekemättä ja olin jo pistämässä tämän bloginikin naftaliiniin. Ehkä elämä kuitenkin vielä voittaa. Kevättä kohti.



81 kommenttia

 1. No voi sentään. Eipä ole kiva juttu. Onneksi olet asiantuntijoiden hoidossa. Juuri eilen ajattelinkin että ei ole aikoihin kuulunut mitään teistä.
  Tsemppiä ja jaksamista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kristiina. Tää on tätä. Meikäläisen ei pidä iloita, että menee hyvin, sillä aina vaanii uusi tauti nurkan takana.

   Poista
 2. Jaksamista ja voimia sinulle. Älä murehdi blogia. Onneksi koiruudet ovat mitä parhaimpia seuralaisia, Mortti selkeästi erityisen ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Yritän olla murehtimatta. Mortti on hyvä hoitaja.

   Poista
 3. Jaksamista ja paljon voimia.! <3 Onneksi olet hyvässä hoidossa ja ihana Mortti tuo paljon piristystä päivään.! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, Mortti tuo ainakin toimintaa ilon lisäksi. Kiitos, Nicola.

   Poista
 4. Tsemppiä, kevättä kohti ollaan onneksi menossa. Tilanteesi on kyllä aikamoinen, onneksi siellä on pehmoinen Mortti, juuri sopivana kainaloon tuomassa piristystä päiviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Katja. Kevät on kaksipiipppuinen juttu. Puutarhakausi on ovella ja iso avohaava sääressä ja toinenkin viillettiin polven viereen. Jos on tuo PG, voi pareneminen viedä todella pitkään, kuukausia. Onneksi on apua ja lohtuna Mortti. Olen sitä mieltä, että tämä tauti tuli stressin seurauksena. Töissä oli ikävä tapahtumasarja ja kotonakin murheita. Vastoinkäymiset alkoivat Mikin kuolemasta ja niitä on riittänyt.

   Poista
 5. Voi ei, olipa ikävä kuulla, että haava ei ole parantunut. :( Paljon jaksamista ja voimia ja toivottavasti se nyt saataisiin hyvässä hoidossa kuntoon. <3

  VastaaPoista
 6. No, voi sinua! Ymmärrän, jos masentaa. Onneksi sinulla on tuo suloinen lohduttaja seuranasi. Pidetään peukkuja, että selviät hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Vilma. Toivotaan. Tuntuu, että elän oravanpyörässä, jossa käyn tämän saman rumban läpi uudelleen ja uudelleen. Milloin otetaan koepalaa kielestä, milloin mahasta. Tällä kertaa säärestä. Epätietoisuus ja pelko ovat luonani usein.

   Poista
 7. Voimia sinulle tuon kaiken kestämiseen! Toivon, että pien taas saat jatkaa kevään odottamista terveenä, sen mitä nyt vaan voit. Mortti tuo paljon iloa päiviisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sitä minäkin toivon. Kyllä tämä taas vähän lannistaa.

   Poista
 8. Onpa ikävää kuultavaa :( Onneksi elämässäsi on tuo veikeiä Mortti joka tuo pahaankin päivään iloa. Voimia ja toivotaan parasta <3

  VastaaPoista
 9. Toivotan sinulle paranemista ja kaikkea hyvää. Yleensä asiat kyllä järjestyy :-)

  VastaaPoista
 10. Onpa kurjaa, mutta paistaa se aurinko risukasaankin, kuten äitini joskus sanoi. Pikaista paranemista Mortin seurassa.

  VastaaPoista
 11. Veljeni sairasti vaikeaa selkärankareumaa, joten tiedän läheltä tiedän, millaista se on. Oikein sydämestä toivon sinulle paremman, mahdollisimman oireettoman vaiheen alkamista!

  VastaaPoista
 12. Reuma on tuttu sairaus, valitettava kaveri, josta ei eroon pääse. Ikäviä kaikki autoimmuunisairaudet! Toivottavasti saat pian selvyyden ja hyvän hoidon. Uskon että harmittaa, onneksi Mortti lohduttaa! Kevättä kohden mennään, lämmin halaus täältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, 30 vuotta tuota kaveruutta on minulla ollut. Toivottavasti löytävät lääkkeen. Pelkään, että antavat isot lastit kortisonia. Kiitos, Saila.

   Poista
 13. Toivottavasti hoirot tehuaa. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 14. Voi sentään, alakuloa ilmassa ja ulkonakin täällä harmaata ja sateen tihkua.
  Anna Satu aikaa itsellesi, jätä murheet kylvöistä ja kaikesta tavallaan ylimääräisestä mitä puuhakkaana olet innolla toteuttanut. Nyt tärkein olet sinä ja oman kuntosi, nyt on sen aika.
  Tulee se kevät ja kaunis pihasi puhkeaa kasvuun ja kukoistukseen ja vielä on aikaa myös kylvöille.
  Mortti on ihana tukilemmikki ja jos siltä tuntuu kirjoittele blogiasi ihan omaan tahtiisi, me/minä täällä odotamme ja olet yksi odotetuin blogin kirjoittaja. Tsemppiä Satu ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annanhan minä. Ei tässä muukaan auta. Mortti on ihana, mutta koko ajan on varottava, ettei kolhi tuota haavaani. Innokkaana touhuaa jaloissa nääs.. Kiitos, sanoitpa kauniisti. Mukavaa sunnuntai-iltaa, Molley.

   Poista
 15. Tsemppiä ja halauksia! Kylvöistä ym ei huolta kannata kantaa. Niitä kylvöjä sitten kesällä suorakylvänä tai ensi keväänä. Terveys nyt ensisijalle. Kiva kun olet kuitenkin tänne jaksanut ja ehtinyt päivittää kuulumisia. Itsekin harvakseltaan ehdin mitään postaamaan, mutta sellaista tämä elämä on, oikea elämä vie mennessään. Hyvää naistenpäivää ja viikonloppua<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kati. Toin sieltä Cornwallista ihania siemeniä, mutta tuolla nyt laatikoissa pölyttyvät. Toivottavasti eivät vanhene. Mukavaa sunnuntaita.

   Poista
 16. Saat varmasti hyvää hoitoa. Olen seurannut sivusta sukulaisellani samaa vaivaa. Erittäin kivulias ihotulehdus, jonka hoito on hyvin tarkkaa.
  Oman sairauteni aikana olen yrittänyt olla itselleni armollinen ja laittanut asioita tärkeysjärjestykseen. Olen myös koittanut tehdä joka päivä sitä mistä pidän ja jättänyt tekemättä ne mitkä eivät ole välttämättömiä. Sairauden alussa, kun voimat olivat vähissä saatoin järjestää jokin erityisen tärkeä asian ympärille ihan koko päiväni.
  Toivon sinulle malttia, pienin askelin kevättä kohti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivulias on. Pakko on priorisoida. Kiitos, Tarja. Kevättä kohti!

   Poista
 17. Voi ei, kuulostaa kurjalta :( Koita kuitenkin nauttia kotiajasta, rauhassa saat keräillä ajatuksia ja parempaa mieltä kasaan. Peukut pystyssä, jotta saisit hyviä uutisia lääkäriltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurjaa on. Eipä tässä kotiajasta nautiskella. Kinttua kirvelee, mutta sairaanhoitaja totesi, että teen niin kevyttä työtä, että töihin vain. Sinne siis. Täytyy kyllä sanoa, että keskittymiskykyni ei nyt ole ihan kympissä. Huoli painaa ja kinttu kirvelee. Toivotaan parannusta.

   Poista
 18. Elämä koettelee ja yleensä juuri silloin, kun sitä vähiten odottaa. Toivottavasti selviää nyt paina, epätietoisuus on pahinta. Tsemppiä parantumiseen ja hoitoihin ja mitä nyt tulekaan vastaan.
  Jos blogimaailma väsyttää, niin pidä taukoa, mutta älä nyt sentään naftaliiniin laita. Kyllä me täällä pysytään, vaikka välillä olisit poissakin.
  Mortille rapsuja ja sulle haleja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, koetteleehan tuo. Aika usein itse asiassa. Kiitos, Maatuska. Mukavaa uutta viikkoa.

   Poista
 19. So not fine to be sick...i hope you Will recover soon ..you have the best nurse ever Mortti 💕...love Ria 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, Ria. Yes, I have an excellent nurse. Happy new week!

   Poista
 20. Tsemppiä ja voimia! Ja maltilla puutarhan kimppuun... Voisiko joku puutarhatuttu auttaa esikasvatuksissa? Minulla on taatusti ylimääräisiä tomaatteja kun kevät tässä etenee, mutta kukkia ei ollenkaan. Kiinnostaako? 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Juu, eipä tuonne puutarhaan ole onneksi ihan heti asiaa. Lunta on metri. Äitini auttaa kyllä. Kelloköynnöksiä kasvattelee minulle. Kiitos, ihana. Tosi kauniisti ajateltu! Taidan sitten kesäkuun alussa ostaa valmiit taimet tuosta läheltä. Mukavaa uutta viikkoa!

   Poista
 21. Se on todella rasittavaa, kun yhdestä krempasta selvittyä tulee toinen tilalle jne. Tutkimusrumba voi olla raskas ja koetulosten odottelu käy mielen päälle. Tuttuja juttuja, valitettavasti. Toivon sinulle sitkeyttä, sisua ja voimia! Rapsutukset Mortille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita tauteja minulla tuntuu riittävän. Onneksi pyysivät tulokset nopeutettuina, joten saanen vastauksia keskiviikkona. Kiitos! Mukavaa sunnuntaita.

   Poista
 22. Voi surku ja tsemppiä kovasti, toivotaan että saat vain hyviä uutisia! Mortti on kyllä suloinen:) Leppoisaa naistenpäivän iltaa ja mukavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Päivikki. Juu, Mortti on söötti. Mukavaa sunnuntai-iltaa.

   Poista
 23. Voi tsemppiä kovasti! Sairauksien ja kipujen kanssa ei ole mukava elää. :/
  Toivottavasti et kuitenkaan pistä blogia naftaliiniin, häntä vaan pystyyn vaikka hakaneulalla! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Taina. Juu, vielä täältä toivottavasti noustaan. Keskiviikkona lienen viisaampi.

   Poista
 24. No voi hyvänen aika :( Toivottavasti olosi alkaa helpottua. Onneksi puutarhan ulkokauteen on vielä aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on. Lunta on vielä metri. Odotin kovasti tätä kesää, kun viime kesästä meni melkoinen siivu työssä oppimiseen.

   Poista
 25. Voi miten kurjaa kuulla voinnistasi! Toivottavasti saat hyvää hoitoa ja vointisi paranisi pian <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kurjaa on, mutta minkäs teet. Toivossa on hyvä elää.

   Poista
 26. Voi kun ikävää! Voimia hoitoihin ja paranemista. Toivottavasti Mortti osaa lohduttaa!

  VastaaPoista
 27. Todella harmillista. Onneksi saat hyvää hoitoa ja toivottavasti paranet pian. Rapsutuksia Mortille!

  VastaaPoista
 28. Voi, Satu, on sinulla kestämistä! Sinussa on niin paljon elinvoimaa ja positiivista energiaa, että nyt annat vaan itsellesi aikaa, vielä sinä sieltä nouset kukkaiselämään. Läheiset ja Mortti auttavat ja kukkaset nousevat keväällä tuomaan iloa ja voimaa. Blogia älä jätä, mutta sekin on vain yksi osa, jonka voi hetkeksi laittaa sivuun, jos voimat eivät siihen riitä. Me kaikki tunnemme sinut ja blogisi ja jaksamme odottaa. Voimia, tsemppiä ja paranemisia sinulle, Satu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tässä taas kerran. Kaipa tähän olisi jo pitänyt tottua. Jos luulen, että menee hyvin, ei taatusti mene. Kiitos, Sirkku.

   Poista
 29. Huhhuh Satu, ei kyllä yhtään kivoja juttuja täällä, paitsi Mortti ja kukat. Myös todella hurjaa, että neljäs autoimmuunisairaus. Tuli mieleen oma mummi, jolla on reuma ja ollut säärihaavoja, joille tehty vaikka mitä hoitoja, koska eivät vaan ole parantuneet millään. En tiedä onko sama asia, mutta erittäin viheliäistä teillä molemmilla.

  Iso voimahali täältä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei. Mortti on söpö ja kukat ihania. Meikä näemmä keräilee noita tauteja. Onneksi haava on sentään sääressä, jottei juurikaan haittaa kävelyä. Nyt tosin kiristää sen koepalojen oton jälkeen. Kiitos, ihana.

   Poista
 30. Voi kuinka ikäviä uutisia :( Paljon voimia sinulle! Onneksi mennään kevättä, valoa ja aurinkoa kohti ja ihana Mortti pitää huolen karvaterapeuttiosiosta. Ajatuksia ja paljon peukkuja että löydettäisiin oikea ja tehokas lääkitys sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on tätä. Kiitos! Toivottavasti en saa kovin musertavia uutisia keskiviikkona.

   Poista
 31. komppaan monia edellisiä kommentoijia. Satu, olet meille rakas blogiystävä ja jaksamme kyl odottaa pidempiäkin aikoja uusia postauksiasi. Luojan lykky, et Sinulla on nyt Mortti, ilman Häntä olisit varmaan viel syvemmällä murheen alhossa. onneksi viel metrinen hanki peittää puutarhaasi. toivon hartaasti, et haavasi paranevat kevään myötä ja kesällä voit turvallisesti möyriä taas mullassa.
  itselläni on kaksi autoimmuunitautia, toinen niistä suussa. välillä ne rassaa niin, ettei tahdo jaksaa mitään ylimääräistä kuten bloggaamista, mut sit taas tulee parempia jaksoja. kortisoni on kyl ihmelääke, vaik onhan sillä kyl kiusallisia sivuvaikutuksiakin.
  onneksi saat tulokset pian. halaukset Sinulle ja rapsutukset Mortille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana Ilona! Minullakin on punajäkälä suussa ja välillä kieleen koskee niin, että on hankala puhua ja puhun työkseni. No, minkäs teet? Huomenna olen taas paljon viisaampi, kun käyn lääkärissä. Mukavaa viikkoa!

   Poista
 32. No voi kyllä sinua nyt koetellaan .Ja ne naftaliini hommat saat kyllä unohtaa täysin . Ollaan tässä jo kaivattu.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Nila. Ehkä tässä piristytään, kun kevät koittaa kunnolla. Huomiset tulokset vaikuttavat paljon asiaan..

   Poista
 33. Olen pahoillani😔voimien mukaan on vaan edettävä. Onneksi on tosiaan Mortti-veijari😍

  VastaaPoista
 34. Kylläpä sinua koetellaan. Voimia ja valoa kevääseen! Toivoa on aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kaisa. No, voisi olla paljon huonomminkin. Kyllästyttää vain ainaiset vaivat ja uudet taudit.

   Poista
 35. Voi miten kurjia uutisia :(
  Kylvöt ja blogi voivat odottaa, keskity nyt vain itseesi ja paranemiseen. Toivon sinulle paljon voimia ja pikaista paranemista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Heidi. Juu, multasäkki ja sirkkalannoite odottavat tuolla meikäläisen heräämistä horroksesta. Pitää yrittää ryhdistäytyä. Kivaa viikkoa.

   Poista
 36. Voimia sairauden keskelle! Blogisi on niin ihana ja kukkasidontasi aivan upeita, mutta terveys ennenkaikkea. Kaikella on aikansa parempia päiviä sinulle T. puutarhurintytär

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toivottavasti tämä kaikki ei vaikuta kesän pihapuuhiin. Olen niin odottanut kesää ja kukkia. Mukavaa tiistaita.

   Poista
 37. Voi itku. Nyt tulee kyllä ihan liikaa kuraa samaan osoitteseen. Voimia sinulle, Satu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Satu. Vielä täältä noustaan. Näemmä mut pitää murjoa maanrakoon tietyin välein, etten liikaa pullistele.

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttavat. Kiitos vierailustasi blogissani!

KIITOS VIERAILUSTASI! TERVETULOA UUDELLEEN!

KIITOS VIERAILUSTASI! TERVETULOA UUDELLEEN!
THANK YOU FOR YOUR VISIT! TACK FÖR BESÖKET! VIELEN DANK FÜR IHREN BESUCH! MUCHAS GRACIAS POR SU VISITA!

TUNNISTEET

20-vuotishääpäivä (1) 2014 (1) 40+bloggaaja (25) 40+bloggaja (1) 40+blogi (6) 40+blogit (19) 50 vuotta (1) A Beautiful Blog -award (1) a new camera (1) aamiainen (1) aamu puutarhassa (1) aamuaurinko (1) Aconitum (1) Advent (4) Adventti (5) adventtikynttelikkö (1) Adventtikynttilät (1) afrikankukka (3) aikuistubettaja (2) aikuistubettajat (8) aitaprojekti (1) AKE 30 LI (1) Aku (17) Alan Titchmarsh (1) Alankomaat (1) alavire (1) ale (3) alelöytö (1) alennuskoodi (1) alkylaattibensiini (1) All Saints' Day (1) Allas (1) alpi (1) alppiruusu (2) alppiruusut (2) amaryllis (8) American Walnut (1) amerikan jalopähkinä (2) amerikanjalopähkinä (3) Amppelilannos (3) Amsterdam (2) anemone (1) anemonet (1) Anette von Einem (1) ankylosing spondylitis (1) Anna Utti (14) Annabelle (2) Anne-Mari (5) annual (1) Annukka (1) Ansku's room (1) Anskun huone (1) Antoni Gaudi (1) aphid (1) apple (1) apple pancake (1) apple roll (1) apple tree (1) apple trees (1) applepie (1) apulalinen (1) arat kasvit (1) Arava (1) arkkulaite (1) arovuokko (1) ART 26-18 LI (1) arvonnan voittaja. messuliput (1) arvonnan voittajat (1) arvonta (130) arvontamuistutus (1) arvontavoittaja (1) arvontavoitto (1) asetelma (3) asetelma sieneen (1) asetelmat (1) askartelu (5) Aspen (1) aster (1) astiat (1) asukuvat (1) aubergine (1) aubergine pie (1) auringonlasku (3) Auringonpaiste (1) aurinko (4) Austin-ruusut (2) Austria (1) autoilu (1) autoimmuunisairaus (6) autoimmuunitauti (1) autumn (25) autumn holidays (1) autumn vacation (1) avautuminen (4) avautuu (1) avoimet puutarha (1) Avoimet puutarhat (5) Avoimet puutarhat 2013 (3) Avoimet puutarhat 2014 (3) Avoimet puutarhat 2015 (2) Avoimet puutarhat 2017 (3) Avoimet Puutarhat 2020 (1) avoin puutarha (3) AXT 25 TC (2) back yard (2) bag (2) Baition (1) baking (2) balkaninvuokko (1) Baltic Herring Fair (1) Baltic Queen (1) Barcelona (9) Barcelonan (1) bathroom (1) Bayer (1) Bayer Garden (18) Beautiful Blogger Award (1) bedroom (6) bellflower (1) Berner (1) Bernese Mountain dog (1) Bernin paimenkoira (1) Bernina (1) Bernina 330 (1) betonipatsas (2) betonityö (1) betonivalu (1) Biocin F (1) Biolan (28) Biolan Puutarhan Talvisuoja (1) Biolan Syksyn PK-lannoite (1) birdhouse (1) birthday (5) blackcurrant (1) blog (43) bloggaaja (1) bloggaajapassi (1) bloggaajatapaaminen (2) bloggaaminen (1) bloggailu (1) bloggaminen (1) bloggari (1) bloggaritapaaminen (2) bloggaus (1) Blogger (1) blogi (66) blogiarvonta (2) Blogikylä (11) blogikylän asukas (1) blogilistaus (3) blogiyhteistyö (118) blogiykkönen (1) blomster (4) bloomers (2) blooms (1) blue stone (1) boat (1) boating (1) boheemi (2) Bon Bon (1) bone (1) books (1) boring (1) Bosch (9) Bosch AHS 54-20 LI pensasleikkuri (1) Bosch AXT 25 TC -oksasilppuri (1) Bosch IXO (1) bouquets (4) breakfast (1) broad bean (1) built (1) bulb (1) bulbs (5) bulbs.se (1) bunnies (6) bunny (4) bureau (1) cage (1) callunas (1) Calvin Klein (1) cambridge (1) Campanula carpatica (1) candle (1) candles (2) Carl Larsson (1) cement (1) cement tile (1) cep (1) ceramics (5) challenge (3) challenges (1) chandelier (1) change (4) Charlestown (1) cherry (1) chick (1) childhood memories (1) chokeberry (1) Christmas (22) Christmas card (1) Christmas cards (1) Christmas flowers (2) Christmas Star (1) Christmas traditions (1) Christmas tree (1) Christmas wreath (1) Chritsmas tree (1) Cision (4) citylife (1) Classic Kanttausrauta (2) Classic Perennalapio (2) clay (4) clay works (1) cleaning (1) clematis (1) coceo (1) Color Me Floral (1) Colosseum (1) combisystem (1) cooking (1) Coreopsis verticillata (1) Cornwall (12) Costa Serena (1) creeping Jenny (1) crop (5) cucumber (4) currant (2) curtains (1) cushions (5) cutting nails (1) cycling (1) daalia (1) daaliat (5) daaliatilaus (1) daffodils (1) dahlia (1) dahliat (1) David Austin -ruusut (4) decor (36) decoration (2) deer steak (1) Desigual (2) dishes (1) divaani (1) DIY (74) Doc Martin (1) dog park (2) Donald (1) dotted loosestrife (1) dreaming (4) dreams (1) dressing room (1) dysplasia (1) Easter (1) Eastern Finland (2) Echinops bannaticus (1) Edenpont (1) EKSOTE (2) elf (1) elokuu (11) eläinten viikko (1) elämänmuutos (1) ensilumi (1) ensimmäinen (1) enterovirus (1) epäonnistuminen (1) epäreilu kohtelu (1) epätoivo (2) Erigeon specious and Oenothera tetragona (1) Erigeron speciosus (1) esikko (1) esikot (2) espanjalaiset (1) Etelä-Saimaa (1) etupiha (5) Eulalia (1) Eurobulb (1) evening dress (1) fabrics (1) face (1) facebook (1) fair (1) Falmouth (2) fashion (1) Father's Day (1) favorite perennial (2) favorite picture (1) favourite pics (1) Fazer (1) fi-verkkotunnus (1) fiilistely (2) filosofointi (1) Finera (1) first of May (1) first snow (1) Fiskar (1) Fiskars (32) Fiskars Inspiration Lucy (1) Fiskars Xact Pistolapio (1) flea market (1) fleamarket (1) floral course (1) florist (1) floristeria (1) floristi (1) floristiikka (1) floristiikkakirja (1) floristimestari (12) flower beds (1) flower bouquet (2) flower collage (2) flower pots (1) flowerbouquet (1) flowerpower (1) flowers (21) flue (1) flunssa (1) fog (1) forest (2) foxglove (1) Frassino (1) Frida Steiner (1) frost (1) fruit set-up (1) frump (1) funiculur (1) G-Force (3) G-Force Tools (1) garden (180) garden book (1) Garden fair (2) garden favorites (1) garden life (1) garden path (2) garden plans (1) garden Plantinavia (1) Gardena (2) gardenassistant (1) gardening (18) gardening dreams (1) garlic (1) gate (1) Gaudi (1) geranium (2) germinate (1) giant bellflower (1) golden retriever (1) Golden Retriever (10) goldenretriever (29) gooseberry (3) GreenCare (2) Greengate (8) greenhouse (31) grillaus (1) growing boxes (3) haastattelu (1) haaste (3) haasteita (1) haave (1) haaveet (4) haaveet murskana (1) haaveilu (13) Hakaniemen halli (1) Hakaniemi (1) hake (1) haketin (1) Halloween (4) halot (1) hame (1) Hamina (1) hampaanpesu (1) hamstraus (2) hana (1) hanhet (1) Happy Easter (1) haravointi (7) harjakoriste (1) harjaus (1) harjoittelu (18) Harju (11) Harjun oppimiskeskus (17) harkinta (1) harvest (10) hautaseppele (1) hauvavauva (4) Havu- ja rodolannoite (2) Havu- ja Rodomulta (3) havukasvit (2) havut (11) Hay Barton (1) Hedelmä- ja marjalannoite (1) hedelmäasetelma (1) hedgehog (1) heinäkuu (19) Heli Sutela (1) Heligan (1) heliotrooppi (2) Helkkä Dreams (1) helle (2) hellehattu (1) Helsinki (20) hemmottelu (3) hempeily (1) hepuli (2) HerbGarden (1) herkku (1) herukka (2) hiihto (1) hiihtoloma (5) hiihtolomasuunnitelmat (1) hiihtomuistot (1) hiihtotraumat (1) hiljentyminen (1) hoito (1) hoks (1) holiday housing -exposition (1) holidays (8) Holland (3) Hollanti (3) home (2) hopeahärkki (3) hopeaputous (1) hops (1) hortensia limelight (1) hortensiat (6) hosta (1) hotspot (1) housut (3) Hullut Päivät (1) huoltokatko (1) huovinkukka (1) hurahdus (1) Husqvarna (1) huvimaja (1) hyacinth (3) hyasintit (2) hyasintti (4) hypetys (1) hyvinvointi (1) hyvä elämä (1) Hyvää Pääsiäistä (1) hyötykasvi (2) hyötykasvit (4) hyötyviljely (1) HZPC Kantaperuna (1) häkki (1) hämähäkkikukka (1) härkäpapu (1) hääkimppu (4) hääkimput (1) hääkukat (2) häämessut (3) hääpäivä (1) I love your blog (1) idea (1) Ideapuutarha (1) If I were (1) Ihmepuutarha (1) ihosairaus (1) ihotulehdus (1) Iines (1) Ikea (2) ikivihreät (5) ikkunahylly (1) ikäkriisi (2) ilo (2) iltavalo (1) image mode problem (1) Imatra (2) Independence Day (1) Indy (1) innostus (2) inspiraatio (4) inspiration (5) Instagram (1) interview (1) iPhone6s (2) Iso-Britannia (2) istutukset (26) istutukset Mikki (1) istutus (21) istutusalueet (1) istutushommat (1) Isänpäivä (4) isänpäiväkimppu (1) itapuku (1) itetaide (1) itsenäisyysjuhla (1) itsenäisyyspäivä (3) itsenäisyyspäivän kukat (1) itseteossa (1) Itä-Suomi (2) itäminen (1) Itäpolku (1) Itävalta (1) Jaakontaika (2) jalokallioinen (1) jalopähkämö (2) jardin (1) Jiffy (1) Jiffy Decogro (1) JiffyEasy (2) Jos olisin (1) Josefiinan aitta (2) joulu (34) jouluaatto (3) jouluateria (1) joulukalenteri (3) joulukoristeet (1) joulukoristelut (1) joulukortit (3) joulukortti (1) joulukranssi (1) joulukukat (8) joulukuusi (5) joulumyyjäiset (3) joulunodotus (1) jouluperinteet (1) jouluruusu (2) joutsen (1) Joutseno (1) Juhannus (9) juhla (4) juhlakoristelu (1) juhlapostaus (1) Juhlapuutarha (1) juhlat (1) juhlaviikko (1) Julia's Travel (1) julisteet (1) July (6) junamatka (1) June (4) juorupeili (1) jupina (1) jupinaa (1) juurakkotilaus (1) juurakot (4) juurrutus (1) jäikiinni (1) jäniksenä olo (1) jänispaisti (1) jännitys (2) K & K (1) kaappi (2) kaatosade (2) kaatuminen (1) kadonneet (1) Kaivopuisto (1) kaksoset (1) Kamp (1) kampaajan jälkeen (1) kangas (1) kansainvälinen retki (1) kantaperuna (1) Kanttausrauta (1) karpaattienkello (1) karppaus (1) kartano (1) karviainen (2) kastelu (2) kastelujärjestelmä (1) kastelukannu (1) kastelukannut (1) kastelukela (1) kasvari (5) kasviale (1) kasvihuone (49) kasvihuoneen pesu (1) kasvilava (1) kasvilavat (2) kasvimaa (9) Kasvimaa ruukuissa (1) Kasviperäinen lannoite (2) kasviravinne (1) kasvissyönti (1) kasvisvuoka (1) kasvitentti (1) Kasvitieteellinen puutarha (6) kasvohoito (1) kasvusammal (2) Kasvusäkki (2) Katajannokka (1) Katalonia (4) katedraali (1) katharine hodgkin (1) katkotuin varsin (1) kauneudenhoito (1) kauneus (1) Kaunis blogi -tunnustus (1) kaupallinen yhteistyö (1) kauppahalli (2) Kauppakeskus Galleria (1) kaupunkielämä (1) kauralastut (1) keijuangervo (1) keijunmekko (1) keittiö (24) keittiöhaaste (1) keittiöremontti (2) keitto-ohje (1) keittoresepti (1) Kekkilä (1) kelloköynnös (2) keltamaksaruoho (1) Kensington Gardens (1) Kensingtonin puisto (1) keramiikka (6) keski-ikä (2) keski-iän kriisi (1) keskustelu (2) kesä (26) kesä 2013 (1) kesä2017 (1) kesäkukat (6) kesäkukka (2) Kesäkukkamulta. Hevonkakkalannoite (1) kesäkuu (7) kesäloma (1) kesänodotus (1) ketjusaha (1) ketutus (7) Keukenhof (4) kevennys (1) kevyt elämä (1) Kevytrakenteinen pistolapio (1) Kevytrakenteinen talikko (1) kevät (119) kevät 2017 (1) kevät mielessä (1) kevätfiilis (1) kevätkimppu (1) kevätkukat (3) kevätkukkijat (1) Kevätlannoite (1) kevätlannoitus (2) Kevätmessut (30) Kevätmessut 2016 (1) Kevätmessut 2018 (3) kevätpesu (1) kevätpuuhat (2) kevätpuutarha (1) Kew Gardens (2) Kiana Underwood (1) kierros (1) Kiira-myrsky (1) kiire (1) kiitos (1) kimppu (3) kimppujen salat (1) kimput (3) kipsimuotti (2) kipu (4) kirja-arvonta (10) kirjaesittely (1) kirjat (2) kirjosieppopoikue (1) kirppis (2) kirppisostokset (1) kirpputori (1) kirsikat (1) kirsikka (1) kissa (1) kitchen (19) kitchen renovation (1) Kivikangas (1) Kivipajula (1) kivipolku (5) kivireunus (1) kivut (1) Kodin kukat (1) kodin lämmin joulu (1) Kodin Pellervo (2) kodinhoitohuone (5) kohupostaus (1) koira (1) koiranpentu (15) koirapuisto (3) kokeilu (1) kokkaus (1) kommentit (1) konnanlilja (1) koriste (1) koristekasvit (1) koristelu (2) korkkarit (1) Korpikangas Siemen-Frö (1) kortisoni (1) koti (3) Kotiblogit (1) kotiintulo (1) kotilot (3) Kotipuutarha (1) Kotipuutarha-lehti (1) kotitehtävät (1) kotkansiipi (1) kotoilu (3) kouliminen (3) koulinta (2) koulu (2) koulu alkaa (1) koulukuva (1) koulutus (1) kranssi (21) kranssin valmistus (1) kranssiohje (1) kranssit (4) kriisi (2) krokus (1) Kruunuhaka (1) Kruununhaka (1) kruunuvuokot (2) kuivakukat (2) kukat (217) kukat maljakossa (1) kukinta (1) kukka- ja puutarha-alan koulutus (2) kukka-amppelit (1) kukka-asetelma (11) kukka-asetelmat (14) kukkahousut (2) kukkahulluus (2) kukkahurahdus (1) kukkahöperö (1) kukkaiselamaa (4) kukkaiselämää (17) kukkaistutukset (1) kukkaistutukset ruukuissa (1) kukkakauppa (3) Kukkakauppa Haakana (8) Kukkakauppa Tolvanen (11) kukkakengät (1) kukkakimppu (32) kukkakimput (22) kukkakirja (1) kukkakirjat (1) kukkakollaasi (2) kukkakori (1) kukkakoristelut (2) kukkakranssi (1) kukkakurssi (1) kukkaloisto (16) kukkamania (1) kukkamatka (1) Kukkamessujen haaste (1) kukkapenkin rakennus (1) kukkapenkki (1) kukkasato (1) kukkasidonta (15) kukkasidontakoulutus (2) kukkasidontakurssi (3) kukkasipuli (3) kukkasipulit (16) kukkatilaus (1) kukkatykitys (1) kukkia (2) kukkia maljakossa (1) kukkia omasta puutarhasta (1) kukkia sisälle (1) kukkii (2) kultahelokki (1) kultainennoutaj (2) kultainennoutaja (199) kultainnennoutaja (1) kultainnoutaja (2) kultakärsämö (1) kultalakka (1) kun halvalla sain (1) kuningasprotea (1) kunnostus (1) kuolema (1) Kuopion puutarhaseura (1) kurjenkello (1) kurkku (4) kurkkusato (1) kurpitsa (5) kurpitsakeitto (2) kurpitsalyhty (1) kurssi (3) kutsu (1) kuukalenteri (1) kuunlilja (1) kuusi kuvaa kesästä (1) kuvaongelma (1) kuvausharjoitukset (1) kuvauspaikka (1) kylpyhuone (2) kylpyhuoneremontti (1) kylvö (2) kylvöt (10) kynsienleikkuu (2) kynttilä (1) kynttiläkruunu (1) kynttilät (1) kyykytys (1) kyyttö (1) kärhö (1) kärhöt (1) kärrynpyörä (1) kärsimyskukka (1) kärsämö (1) käsintehty (1) käsityö (11) käsityöt (14) kässä (1) köynnös (1) köynnöskuja (1) köynnöstunneli (3) labyrintti (1) Labyrinttipuisto (1) Lahden pihapiiri - puutarhamessut (2) Lahden Pihapiiri-messut (3) Lahden pihapiirimessut (1) laihdutus (3) lake (1) Lamium maculatum (1) Lamorran (1) Lanhydrock (1) lannoite (1) lannoitus (16) lapiointi (1) Lappeenrannan Ravintola Upseerikerho (7) Lappeenrannan Upseerikerho (7) Lappeenranta (6) lapset (1) lapsuus (1) lapsuusmuistot (1) laskiainen (1) lattemukit (1) lauantai (2) laukku (2) laundry room (1) lautashylly (1) lavakaulus (1) lavender (1) laventeli (1) lawn (2) lehdet (1) lehtijuttu (7) leijona (1) leijonareliefi (2) leikki (1) leikkokukat (1) leinikit (2) leipominen (2) lelu (1) lemmikki (2) lempikuvat (1) lempiperenna (1) lepo (1) Les Ours (2) letkukela (1) Lidl (1) Lidlistä (1) Liebster Blog (1) lifestyle (1) Light-sarja (1) ligularia (1) liha (1) lihaton ruokavalio (1) liikaa multaa näkyvissä (1) Liisa Ihmemaassa (1) likusteri (1) lilacs (1) lilja (3) liljat (5) Lillevilla (7) Lillevilla 387 (15) Lillevilla by Luoma (2) Lillevilla by Luoman (14) lillja (1) lily (3) Linda Peltola (2) Linnanmäki (2) linnunpelätin (1) linnunpönttö (1) lippuarvonta (7) liput (2) Lisse (1) living room (16) lohi (1) lokakuu (2) loma (10) London (1) Lontoo (2) Lontoon (1) lottery (10) Louis Vuitton (1) low carb (2) low carb diet (2) lukio (1) lumi (4) lumikello (2) lumityökalut (3) lumityöt (1) lumiukko (2) Lungo (2) luokkaretki (1) Luoman Puutuote (1) luomusiemenet (1) luonnonkivireunus (1) Luonnonlannoite (2) luonnonmukaisuus (1) luopuminen (1) luostari (1) lupaus (1) Lutyens (1) luu (1) Luujauho (3) Lychnis chalcedonica (1) lymfooma (2) Lysimachia punctata (2) lähikuvat (1) lämpö (1) Länsipolku (5) lääkitys (2) löydöt (1) maaliskuu (2) macro (2) magazines (1) magnolia (1) mahakatarri (5) mahdoton apulainen (1) Mailed (1) Maileg (3) maisema (1) maitohammas (1) makkaravarvas (3) maksaruohot (1) makuuhuone (6) mallow (2) malva (2) manor (1) mansikat (1) Maria Theresa (1) marigold (1) marja-aronia (1) marjakuuset (5) marjakuusi (3) marjapensaiden leikkaus (1) Market hall (1) marraskuu (1) Martat (1) Matkailu (14) Mediterranean cruise (1) Mediterranean flowers and plants (1) Meidän talo -lehti (2) Mekkotehdas aikuisille -kirja (1) memories (1) merileväuute (1) messuesitelmä (1) messufiiliksiä (1) messukäynti (1) messulippuarvonta (1) messuluento (1) messut (4) metsä (2) Mickey (162) Microgreen & Babyleaf (1) microgreens (1) mid summer (1) Midsummer (2) miekka-ateria (1) mielipaha (1) Mikin seuraaja (1) Mikki (406) Mikki lomafiilis (1) Mikki työkalut (1) miljoona käyntiä (1) milk tooth (1) Mini Cooper (1) Miramar (1) mokailu (1) MontJüic (1) MontSerrat (1) morning (1) morsiuskimppu (3) morsiuskimput (2) morsiussidonta (4) Mortti (74) Mosa Interior (1) moss (3) mud (1) muistelma (1) muistelu (1) muistilista (1) muistot (2) mukavuus (1) mullanvaihto (2) munakoiso (2) munakoisopiiras (1) muoti (3) muotin valmistus (1) muotopuutarha (2) mushroom (3) mushroom pie (1) mussukka (1) Musta Multa (3) Musta Multa. Biolan Luonnonlannoite (1) Musta Multa. Luonnonlannoite (1) mustaherukka (1) mustelma (1) muta (1) muurahaisrasia (1) muutos (29) MycoForce (1) Mykorritsa (1) mylläys (3) MyPizza (3) myrsky (2) myrskytuhot (2) myrskytuuli (1) myskimalva (1) myyjäiset (1) myytävää verkkokauppaan (1) naispatsas (1) naisten muoti (1) naistenpäivä (1) Nalle (1) nameday (1) narsissi (1) Natria (10) Natria Etanarae (5) Natria Etanarakeet (1) Natria Hyönteisten torjunta-aine (2) Natria Luujauho (3) Natria Rodolannoite (1) Natria Rose (2) Natria Verijauho (2) nauhus (1) neilikat (2) nelktplusblogit (1) nelkyplusblogit (3) nelkytplusblogit (138) nelkytplusbogit (5) Netherlands (1) nettikauppa (5) neule (1) New Year (1) New Year's Day (1) nimipäivä (1) nimittely (1) noodles (1) Nordiska Trädgårdar (3) nujerrettu (1) nuoret (1) nuoruus (1) nuput (3) nuudelit (1) nähen (1) näyttely (1) Nör (1) oat bisquits (1) ohje (1) oilpainting (1) oireilu (1) oksasilppuri (2) old toys (1) olohuone (18) Oma piha -messut (2) Omapiha-messut (4) omena (1) omenankerääjä (1) omenapannari (1) omenapiiras (1) omenapuiden leikkuu (1) omenapuitten kukinta (1) omenapuu (1) omenapuut (1) omenasato (1) omenasämpylä (1) omenat (1) ompelu (52) ompeluhaave (1) ONE LOVELY BLOG AWARD (1) Open gardens (1) Open gardens 2013 (2) opettele (1) opettelu (11) opetussuunnitelma (1) opinnot (2) opiskelu (9) opportunismi (1) ops (1) optikko (1) orava (1) orkidearavinne (1) orvokit (1) orvokki (2) ostokset (1) ovikranssi (5) oxalikset (1) oxalis (1) p-ska viikko (1) paella (1) paha mieli (1) pain (1) painepesuri (1) painonhallinta (13) pakkanen (1) pakkasaamu (1) palavarakkaus (1) palkinto (1) pallerolaukka (1) pallotuija (2) palmusunnuntai. pääsiäinen (1) paniikki (1) Panos (1) paralleeli asetelma (1) Paratiisin Taimitarha (1) Parhaat Kotiblogit -lehti (1) park (1) Park Güel (1) path (12) path project (1) Paula Ritanen-Närhi (1) pavilion (1) paviljonki (1) paw bear (1) peilipiironki (1) pelargoni (1) pelargonia (2) pelargoniat (2) pelargonit (2) pellava (1) Peltolan Piha (2) penkkarit (1) penkki (1) pensasangervot (2) pensaspioni (1) pentu (3) pentukoira (1) peonies (1) peony (1) perannat (1) perenna (6) perennakylvöt (1) Perennalapio (1) perennapenkki (1) perennat (5) perennial (6) perennial bed (1) perennials (2) perhe (4) pernisiöösi anemia (1) peruminen (1) peruna (1) perunan viljely (1) perunat (2) Peugeot (1) peuranpaisti (1) PG (2) phlox (2) Pientalo ja piha -lehti (1) piha (242) pihaelämä (1) pihaesittely (1) pihakierros (1) pihakirppis (2) pihakävely (3) pihamaja (3) pihan rakentaminen (1) pihanteko (2) pihapolku (5) pihapolut (2) pihaprojekti (1) pihapuuhat (1) pihatyökalut (1) Pihatyöt (3) piironkivanhus (1) pillows (2) Pinterest (15) pioni (1) pionit (6) pistokkaat (2) pizza (3) PK-lannoite (1) plan (4) plans (2) Plantagen (2) Plantinavia (3) planting (6) plantings (1) plants (1) plum (1) Pohjois-Savon Martat (1) Pohjoisranta (1) Poldark (1) polku (15) polkuprojekti (4) polttopuut (1) polut (6) pompöösi (2) pop up-joulutori (1) poppies and cranesbills (1) poppy (2) Poppy Cottage Garden (1) Port Isaac (1) Port Wenn (1) porttikukat (1) poseeraus (1) Poster Store (1) potatoes (1) potkut (1) PowerGear Raivaussakset (1) Preeco.fi (1) pressure washer (1) primula (1) primulas (2) Prinsessa Armaada (1) project (9) projekti (15) projektit (1) Provado Care (1) puisto (3) pukeutuminen (1) pukuhuone (1) pullokoriste (1) pumpkin (5) punaherukka (2) punakärsämö (1) Puolivilli Puuhamaa (1) Puolustusvoimat 100 vuotta Kesäkiertue (1) pupu (16) pupuarvonta (2) puput (19) pusero (2) puu (1) puunkaato (1) puutarh (1) puutarha (591) puutarha-apulainen (4) Puutarhablogien top 10 - 2015 (1) Puutarhablogien top 10 - 2017 (1) puutarhablogit (1) puutarhahaalarit (2) puutarhakanava (1) puutarhakirja (2) puutarhakohde (1) puutarhakori (1) puutarhakulkuri (1) puutarhamaja (9) puutarhamasennus (1) puutarhamatka (2) puutarhamatkailu (11) puutarhamessut (4) puutarhamyymälä (1) Puutarhan KESÄ (1) puutarhan rakentaminen (1) Puutarhan syksy (1) puutarhanhoito (1) puutarhapolku (4) puutarhaprojekti (2) puutarhapäivä (1) puutarharetki (1) puutarhaseura (1) Puutarhasi elämään (3) Puutarhasi elämään 2017 (1) puutarhasuosikit (1) puutarhasuunnitelma (1) puutarhatubetus (1) Puutarhatuliaisia (1) puutarhatyökalut (1) Puutarhatyöt (3) puutarhaunelmia (1) puutarhauni (2) puutarhavieraat (1) Puutarhavuosi 2012 (1) puutarhavuosi 2019 (1) puutarhuriksi (1) puutarhuriopinnot (19) puutrha (1) Pyhäinpäivä (1) pyoderma gangrenosum (5) pyöräily (1) päänsärky (1) päärynäsato (1) pääsiäinen (6) pääsiäiskoristelut (1) pääsiäiskukat (1) päätös (1) pöytä (1) pöytäasetelma (2) QuickFit Istutuslapio (1) QuickFit vaihtovarsi (1) Raatihuone (1) rabbit steak (1) rain (8) rakas (3) Rakas puolivilli puutarha (1) rakeet (1) rakennuslupa (1) rakentaminen (9) raking (6) rannelämmikkeet (1) ranteiden lämmittimet (1) raparperi (1) rapujuhlat (1) rauniomuuri (9) Rautjärvi (1) Ravijoki (1) ravinneneste (1) ravinnepuikot (2) ravitsemusterapeutti (2) Red Spangle (1) Red Spangles (1) redcurrant (2) rehevää (1) reliefi (2) remontti (2) remonttisuunnitelmat (1) renovation (1) resepti (1) Reserviläisten liitto (1) retki (1) reuma (3) reumapoli (1) revonhäntä (1) Rhododendrons (1) rhodot (4) rhubarb (1) riittämättömyys (2) rikkakasvien torjunta (1) rikkaruohonpoistaja (3) rikkaruohot (1) risteily (1) ritarinkukka (2) Ritva Falla (1) robot vacuum cleaner (1) robotti-imuri (1) Rodolannoite (1) rodot (1) romance (1) romantic (5) romantiikka (2) romanttinen (5) romanttiset vaatteet (1) Rome (1) romuttuminen (1) roof (1) Room32 (1) Rooma (3) Roope (4) Rootgrow-mykorritsa (1) Rosa poppius (1) rose (5) roses (14) roskaposti (1) rottweiler (9) ruoanlaitto (2) ruohonleikkurirobotti (1) ruohonleikkuu (2) ruoka (3) ruokapäiväkirja (1) ruokaremontti (1) ruokaremppa (2) ruokavalio (4) Ruotsi (5) ruotsin kieli (1) ruska (4) ruuanlaitto (3) ruusu (4) ruusukaari (1) ruusukoriste (1) ruusuköynnös (1) ruusula (9) Ruusulannoite (1) ruusuprojekti (1) ruusut (35) ruuvinväännin (1) ryhmäruusu (1) rönsyansikka (1) saarni (2) sade (12) sadepäivä (1) sadevesiastiat (1) sadevesien keruu (1) sadevesitynnyrit (1) sahaus (1) sahramit (1) Saimaa (5) sairasloma (3) sairastaminen (1) sairastelu (1) sakset (1) sale shopping (1) salkoruusu (1) salmon (1) salusiinit (2) sammal (3) sammalkranssi (2) sammalleimut (2) sammalpallot (1) Sammonlahden koulu (2) Sampo (8) satama (1) sato (15) satokatsaus (1) Saturday (2) saumuri (1) savi (4) savityö (3) savityöt (1) savustus (1) sawing (1) Schetelig (20) Schonbrunn (1) school (2) Schönbrunn (1) scissors (1) seed (2) seedlings (11) seeds (11) selfie (2) selfiekehys (1) selkärankareuma (22) selviytyjät (1) sementti (1) sementtilaatta (1) SEON Luxus grilli (1) September (1) sewing (14) sheshed (9) shoppailu (5) shopping (1) shrimps (1) Shrove Tuesday (1) siemen (1) siemenarvonta (2) siemenet (32) siemenkasvatit (1) siemenkylvöt (4) siemenluettelo (1) siementilaus (1) sieni (2) sienimetsä (1) sienipiiras (1) sigma 105 mm (2) sign (1) siili (1) siisti piha (1) siivous (2) siivouspäivä (1) Silakkamarkkinat (1) silmälasit (1) sinipallo-ohdake (1) siperiankurjenmiekat (1) sipuliale (1) sipulikukat (3) sipulit (1) sipulitalkoot (1) Sirkku (1) Sisustajan Onni (1) sisustus (39) sisustusliike (1) Sisustusliike Dreams (1) sisustusmyymälä (1) sisustuspuoti (1) Sitges (1) sivuvaikutukset (1) six summer pictures (1) skootteri (1) slider (265) smoke (1) snails (1) snapchat (1) snow (2) snowman (2) SnowXpert (2) snäppäily (1) Solabiol (1) some (2) sommittelu (1) sormivaleangervot (1) sormustinkukka (1) Sperli (3) spiraali (6) spiraalikimppu (1) spiraalit (1) spring (41) squirrel (1) St. Thomas Christmas Market (1) Stachys grandiflora (1) Stala (1) star (1) Stockholm (3) stone path (5) stressi (2) StyleRoom (4) suikeroalpi (1) suklaakosmos (1) summer (7) summer 2013 (1) summerflower (1) sumu (1) sun (2) sunnuntai (1) sunset (2) Sunshine (1) suomalainen verkkokauppa (1) Suomen 40+ blogit (1) Suomen kaunein piha -ohjelma (2) Suomen kaunein piha 2015 (2) Suomi100 (1) suosikkikuva (1) suosikkiperenna (1) superba (1) Superbas (1) suppilovahvero (2) suru (2) surukimppu (1) surulaite (3) surullinen loppu (1) surusidonta (3) Susanne Hatwood (5) Suttons-Siemen (1) suunnitelma (4) suunnitelmat (3) suunnittelu (7) suutin (1) suviruusu (1) swan (1) sydän särkyi (1) syende (1) syksy (68) synttäriarvonta (1) synttärit (2) syntymäpäivä (9) syntymäpäivät (1) syreeni (1) syysasteri (1) syysistutus (3) syyskaunosilmä (1) syyskimppu (1) syyskranssi (3) syyskuu (6) syyslannoite (1) syyslannoitus (2) syysleimu (2) syysleimut (1) syysloma (10) syyspuuhat (1) syyssyrikkä (1) syystyöt (1) syöpä (1) säleikköpuu (1) sänky (1) särky (1) söpöläinen (2) söpöyspakkaus (1) table (1) taimet (13) taimet - spring (1) taimiale (1) Taimimoisio (1) taimiostoksilla (1) taimitilaus (1) takapiha (8) Tallinna (1) talventähti (4) talvetus (2) talvi (10) talvikuvia (3) talviloma (2) talvimuistoja (1) talvisuojaus (1) talvivalkosipuli (1) tapetit (1) tarha-alpi (1) Tarha-Tuote (2) tarhajuoru (2) tassunalle (1) tatti (1) tavoitteet (1) tenttitulos (1) terassi (3) terrace (1) TerraCottem (2) Terva ja Höyhen (1) terveys (2) testaus (1) The Blue Carrot (2) The Botanical Garden (3) The Lost Gardens of Heligan (1) The Queen Mary's Garden (1) the Sun (1) The Traditional Christmas Market in the Old Student House (1) thujas (1) thunder (1) tienviitta (1) tilaongelma (1) tilaus (2) tilauspuput (4) tilinpäätös (1) tillandsiat (1) timanttituija (1) timanttituijat (1) tiput (1) Tirilä (1) Tirilän Puutarha (3) Tirliän puutarha (1) toilailut (1) toilet (1) toipuminen (1) toive (1) tomaaatti (1) tomaatti (5) tomatoe (4) tonttu (1) tools (1) top-blogit (1) Torres (1) tosca (1) toukokuu (3) tour (1) toy (1) traktorilla ajon opettelu (2) travelling (1) Trebah (1) tree (1) tree felling (1) Tregony (1) Tregrehan (1) trendit (1) trimmaus (2) trimmeri (1) trug (1) Truro (1) trädgård (2) ttt-lehti (1) tubekanava (1) tubetus (15) tuho (1) tuholainen (1) tuija (1) tuijat (6) Tukholma (9) Tukholman messut (1) tulehdus (4) tulip (1) tulips (10) tulppaani (1) Tulppaanien lumo (2) Tulppaanien lumo -näyttely (1) tulppaaniloisto (1) tulppaanit (35) tunika (4) tunnel (1) tuntokasvi (1) Tuomaan markkinat (1) turistina (1) tuuletus (1) tuuli (1) tuuliviiri (2) tuunaus (3) tv-ohjelma (3) Tykki (1) tylsää (2) tyylipäivitys (1) tyynyt (7) työhuone (3) työkalut (3) työpöytä (1) työssäoppiminen (1) tähkäkimikki (1) tähti (1) täytetyt paprikat (1) täyttä (1) törmäkukka (1) ukkonen (1) Ukonhattu (1) ukonkello (1) ulkoilu (1) unelma (3) unelmat (3) unelmointi (1) unikko (2) upseerikerho (2) utility room (1) utitility room (1) uudenvuodenvastaanotto (1) uudistukset (2) uudistus (2) uurna (2) uurnakoriste (1) uusi kamera (1) Uusi vuosi (3) uusikampaus (1) uusivuosi (4) uutuudet (1) v-tutus (1) vaatteet (3) vaihtelu (1) vaihto (1) vaijerihissi (1) Valaam rose (1) valamonruusu (1) Valentine's (1) Valentine's Day (1) valeriana (1) valkoherukka (1) valkoinen kirves (1) valkoiset kukat (1) valkopyökki (1) valkosipuli (1) vallaton koira (1) valmistelut (2) valo ja ilo (1) valokuvaus (8) valokuvauskurssi (1) valumuotti (1) vanhakaupunki (1) Vanhan perinteiset joulumyyjäiset (1) vanhat (1) vanhoja leluja (1) vanhojenpäivä (1) vanhojentanssit (1) vappu (8) vappukukat (1) vappulounas (1) Vartti (3) varvas (1) varvastulehdus (1) vastavärit (1) vegaanihaaste (2) vegetable plot (3) vegetatiivinen asetelma (1) veggie casserole (1) veggieplot (1) veneily (3) verhot (3) Verijauho (1) verkkokauppa (6) vesiaihe (1) vesiallas (1) vetohiihto (1) video (14) Vienna (2) vierasmaja (2) view (1) viherhuone (4) viherkatto (3) Viherpeukalot (1) Viherpiha (1) viidakko (1) viidakkotunnelma (1) viikonloppu (2) viimeinen lomapäivä (1) viimeinen päivä (1) viinitila (1) viktoriaaniset kasvihuoneet (1) viljelykate (1) vine (2) vinyyliaita (1) violet (1) Violet Queen (2) virginiantädyke (1) virkkaus (6) VitaGro (1) vlog (27) vloggaus (4) vlogi (1) voittaja (24) voittajat (12) voitto (1) Volkgarten (1) vuohenkello (1) vuokko (1) vuosi 2013 (1) vuosi 2014 (1) vuosi 2018 (1) vuosikertomus (1) Väinö (1) Välimeren kasvillisuus (1) Välimeren risteily (2) väsymys (3) wallpapers (1) Wanha Weräjä (1) wardrobe (1) Waterwheel (1) wc (1) weather vane (1) wedding designer (1) weed (1) weekend (1) weigh control (2) weigh watching (1) weight control (2) White Axe (1) whitecurrant (1) wieght control (1) Wien (2) wine (1) winter (4) winter holidays (3) winter memories (1) winter pictures (3) Winter Star (1) women's day (1) Wood Rack (1) work room (1) work space (1) working table (1) wreath (15) wreath instructions (1) www.puutarhasielamaan.fi (3) Xala (2) xylitol-myrkytys (1) yard (3) yarrow (1) year 2013 (1) year 2014 (1) yellow stem (1) yellow stems (1) ykkönen (1) yllätyksiä (1) yläkoulu (1) Yläkuu (1) yläpiha (1) ympäristö (1) yo-juhlat (1) You Tube (3) youth (1) YouTube (34) yritystä (1) Yrtti- ja Taimilannoite (1) Yrttilannos (2) Yrttimaa (1) yrttipuutarha (1) ystävyys (1) ystävä (1) Ystävänpäivä (3) yöpaitasosiaalisuus (1) yöpakkanen (1) yöpakkaset (1) Zetas (3) Åhlens (1) äitienpäivä (4) äyriäiset (1) äänestys (1) öljyvärimaalaus (1) Österreich (1)