Onko vielä elämää Kevätmessujen jälkeen?

Onko vielä elämää Kevätmessujen jälkeen?

Jaa-a. Kevään messupamauksen jälkeen, voisi miettiä, onko vielä elämää Kevätmessujen jälkeen? Täytyy sanoa, että elämää on kovasti helpottanut se, että olen päässyt tällä viikolla joka ilta puutarhatöihin. Voiko ihminen enempää toivoa? Ei voi!

Ja, katsos, mille meidän sisäänkäynnin edusta näytti viime viikolla. Kukkaa pukkaa upeissa ruukuissa. Mikki ylpeänä esittelee. Sain nuo ihanat, värikkäät ruukut blogiyhteistyönä Kevätmessuille Scheteligiltä. Ruukut ovat Garden Center -tuotteita. Mukaani sain myös – ihan luvan kanssa – istuttamani kukat messuilta ruukkujen mukana. Jos tykästyit noihin ruukkuihin, voit tutkailla niitä ja muita ihania Garden Centerin tuotteita Puutarhasi elämään -sivustolla.

Päivän ulkoilun jälkeen kukat ja ruukut muuttivat takapihalle kasvariimme. Tänään aion viettää päiväni kasvarin sisustuspuuhissa. Aika kiva tapa viettää lauantai, eikö?

Eilen illalla nappasin taas haravan kauniiseen käteen. Nyt on koko piha haravoitu ja siistitty. Takana olevilla tikkailla keikuin myös, kun leikkelin syreenien kuivuneita ja mustuneita viimevuotisten kukintojen jämiä. (Huomaa puutarhurin tyylikäs olemus… reilut 20 vuotta vanha fleecetakki, toppahousut, pojan vanhat saappaat ja kauhtunut lippis)

Mieheni leikkasi omenapuita ja kaikki oksat menivät tämän ihanan Boschin hakettajan nieluun. Paras kone ikinä! En voi sitä kyllin hehkuttaa! (Hih, näyttää miehelläkin olevan hanskat eri paria..)

Tällä kertaa Mikki-apulainenkin jaksoi olla hereillä.

Hakettajalla tuli siistiä silppua, joka vietiin pensaitten juurille. Kunnon kierrätystä!

Tähän loppuun vielä minivideo eiliseltä illalta.Tässä viikonlopulla alkaa aika huikea arvonta tässä blogissa, joten olkaapa kuulolla… Aurinkoista lauantaita!

33 thoughts on “Onko vielä elämää Kevätmessujen jälkeen?

  1. Meillä on tuo pihatyömuoti saman tyylistä 😀 Vielä riittäisi pihassa hommaa, mutta kun pitää välillä moikata sukulaisia ja hoitaa lapsen harrastuksia. Mutta kaikki aikanaan. Eilen meillä olikin tosi kylmää ja kova tuuli eli haravointi olisi ollut ihan turhaa.

    Ihanaa viikonloppua <3

  2. Kovasti vaikuttaa elämää olevan ja tuo sisääntulo, aah ihana näky. Oli vaan niin mahtavaa nähdä, olet ihana! <3

  3. Ihana tuo teidän piha. Tykkään istuinryhmistä ja sisustetuista kasvihuoneista. Itse asun kerrostalossa eikä tuollaista mahdollisuutta ole. Keskikesällä pääsen upottamaan kädet multaan muutamaksi viikoksi. Sitä odotellessa fiilistelen täällä blogissasi. Aurinkoista viikonloppua!

  4. Meilläkin on ollut nyt pari päivää viileämpää. Tänään paistaa aurinko!

  5. Puutarha on oiva paikka hyödyntää vanhat vaatteet, ei tarvitse varoa sotkua tai palkeenkieliä. Mahtavat tulppaanit sisääntulossa.

  6. Siellä jo puutarha työt käynnissä. Kaunis sisääntulo ihana. Auringoista viikonloppua:)

  7. Beautiful pots of tulips, they look like flames in your greenhouse. Lots of work to do in the garden now, I love it and hardly have time for blogging.
    Enjoy your weekend!

  8. Siellä on keväthommat hyvällä mallilla jo <3
    Aurinkoista viikonloppua!

  9. Kyllä Mikki saakin olla ylpeä noin kauniista sisääntulosta!
    Täälläkin on puuhasteltu ulkona, mutta harava on saanut vielä levätä, koska kaikki lumi ei ole sulanut.
    Kivaa lauantai-iltaa!

  10. Eikös se kuulukin olla kunnon puutarhakamppeet, jotka ovat nähneet elämää? Meillä ainakin 🙂 Kauniin värisiä ruukkuja tosiaan, noista tulee jo väriä kerrakseen, kun nostaa pihalle ryhmäksi. Oksasilppuri on oiva kapistus!

  11. Todella piristävät tulppaanit sisäänkäynnin vieressä, ihanan keväistä!
    Puutarhurin vaatetus oli mielestäni ihan asiallinen 😀 Mulla on pihalla samantapaista päällä – vanhat farkut ja huppari, rikkinäiset kumpparit ja kaiken kruunaa takki, jossa pihka- ja multatahroja. Eipä tarvitse ainakaan varoa.

  12. Ostin tänään uuden haravan rikkoutuneen tilalle. Suihkutin omenapuut talven jälkee ja nyt vain odotellaan että pääsee puuhaamaan lisää. Ai niin ja hain ihanan pupun postista ? arvasinkin että neiti omii sen itselleen.

  13. Puutarhahommissa se on just hienoa, ettei tartte olla viimeisen päälle vetimissä 🙂

  14. Asu on tilanteen mukainen ja paras siis, meillä mennään samoilla linjoilla, vaikka isäntä usein sanookin että roskiin tuollaiset vaatteet jo joutavat! Mutta hyvät ovat ja joustavat! Pihalla on nyt niin ihanaa, puuhasteltavaa riittää ja aina löytyy uusi paikka kuopsuteltavaksi!

    Kasvarin sisustus on varmaan ihanaa puuhaa! Pirteät tulput ja nuo räväkät ruukut 😀

    Voi Mikki-ihanuutta, rapsutukset ja silitykset lähetetään täältä! Mukavaa sunnuntaita Satu!

  15. Puutarhatakki on nii ihanan färine, pirät sitä varmasti toiset kakskymmentä vuatta. Puutarhavaatteet pitää olla sellaasia joilla voi surutta tonkia ja konttia.
    Flikalle oli aikoonansa tulos kaveria kylähä. Varootti mua etukätehe "Et sitte laita niitä kauheeta haalaria päälle, ettei tartte hävetä".
    Oli mukava tavata messuulla 🙂

  16. Voi miten upeilta tulppaanit ja narsissit näyttävätkään komeissa ruukuissaan!
    Energiaa puutarhahommien pariin <3

  17. Kiitos, Katja. Joo, ei auta hyviä vaatteita pihatöihin laittaa.

  18. Thank you, Janneke. I got these tulips from the garden fair in Helsinki. Happy Sunday!

  19. Meillä on enää pieni nokare lunta terassilla. Mukavaa sunnuntaita!

  20. Joo, teinit välillä häpeää. Minkäs teet? Kivaa sunnuntaita. Oli tosi mukava tavata!

  21. Noista kukista on iloa vuosiksi siis:)
    Ihanaa kun pääsee taas pihalle, kun vaan ehtisi. Vielä on kouluhommia tälle keväälle ja kiire niitten kanssa tulee, kun en jaksa koko aikaa tehdä…
    Mutta kevät ja lintujen laulu on täällä!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: