Touhupäivä!

Heisulivei taas! Päivä vierähti mukavasti pihalla! Kaikenlaista saatiin aikaan! Tein siemenkylvöjä, istutin sipuleita, mies haravoi takametsän rajaa, (jottei kotilot kömmi meille) ja korjasi kasvimaan lavakaulusta sekä valttasi kesäkeittiön lattian. Meikä vei keramiikat ja muut koristeet paikoilleen ja leikkasin vähän pallotuijia. Kastelin myös havuja lämpimällä vedellä. Lopuksi tein Mikin kanssa pihakävelyn ja esittelen videolla aikaansaannoksia.

Joko osallistuit siemenarvontaan? Arvontaan pääset TÄSTÄ. Mukavaa lauantai-iltaa!

23 thoughts on “Touhupäivä!

  1. Kuulostaa mukavalta puutarhapäivältä 🙂 Hyvää viikonlopun jatkoa!

  2. Tänään on kyllä ollut niin upea ulkoilusää että itsekin vietin useamman tovin pihalla. Ihanaa viikonloppua ??

  3. Oli kiva päästä taas "lauantaielluihin". Mukavia nuo pikkuhahmot pusikoissa, oletko tehnyt ne itse? Nyt ne näkyvät kivasti kun ei ole lehtiä pensaissa. Jymy-Jami tervehtii Mikiä. Ps. missäs Miki käy lirimässä ettei kukkapenkit mustu, naapurissako? :0

  4. Aika vaihtelevaa säätä oli meillä. Välillä todella lämmin ja sitten lähes kylmää. Mukavaa viikonloppua, Nanni!

  5. Juu, olen tehnyt nuo keramiikkahahmot. Mikki kiittää ja lähettää Jymylle terkkuja. Mikki lirittelee yleensä takapihan syreeniaidan juurelle. Hyvin harvoin kukille – onneksi.

  6. Mitä? Kylvitkö jo papuja, eikö ne palellu? Mukava kierros puutarhassasi, oikein odotan, että kasvukausi pyörähtää käyntiin ja pääsen taas "matkalle" pihaasi, kun kukkia alkaa tulla.

  7. Sinulla on keväthommat jo pitkällä! Itse en ole päässyt juuri vielä tekemään mitään. Eilen satoi rakeita, tänään lunta.

  8. Sinulla on täysi hulina puutarhassasi. Meillä on vielä lunta maassa, joten en ole aloittanut. No otin minä daalianjuurakkoni ja istutin ne kasvariin. Tosin jouduin ne suojaamaan, etteivät palellu. Toivottavasti ei enää pakkasia.

  9. Voi miten teillä jo ollaan täysillä kevät puuhissa, meidän pihalla on vielä lunta. Osaan kyllä kuvitella innostuksesi ja Mikki taitaa olla yhtä täpinöissään kuin emäntäkin ?

  10. Täällä ei ole päässyt tekemään vielä juuri mitään puutarhassa.
    Siellä taas on ollut oikein mukava puutarhapäivä.
    Mukavaa sunnuntai päivää sulle.

  11. ihanaa!!! Itse siirsin taimet isompiin ruukkuihin ja vein kasvihuoneeseen lämppärinkanssa. Suunnittelin ostamilleni puskille istutuspaikat…raekuurot vain hankaloittivat hommia, mutta tänään jatketaan!

  12. Sinä se olet kyllä niin reipas näissä puutarha jutuissa. Minä sain sentään aikaiseksi haravoitua tuon takapihan. Minipiha ja silti lehtiä tuli jätesäkillinen.
    Ihanaa sunnuntaita!

  13. Pikkuhiljaa olen tehnyt kaikenlaista aina, kun sää on sallinut. Onneksi täällä ei satanut.

  14. Mulla on daaliat vielä autotallissa ja uudet paketeissaan. Voisi olla vappuhommana laittaa nuo multiin. Toivottavasti lämpenee.

  15. Kiitos. Aamu meni kouliessa taimia, mutta iltapäivällä aion mennä pihalle. Mukavaa sunnuntaita!

  16. Nooh, kukin tekee sitä, mistä tykkää! Puutarha on se meikäläisen juttu. Mukavaa sunnuntaita, Outi!

  17. Sinä sait paljon aikaiseksi ja pihasi näyttää hyvin valmistautuneelta niihin lämpimiin, jotka IHAN varmasti tulevat pian, ja sitten alkaakin kohinalla kasvuvauhti kiihtyä! Meillä vielä patsaat värjöttelevät varastossa ja kylvöjä suoraan ulos en ole edes ajatellut…

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: