Chillaillaan…

Chillaillaan…

Hellurei! Tänään on taas normitilanne täällä kaakossa. Sataa, vieläpä oikein reippaasti. Eilen illalla vielä paistoi ja napsin kuvia puutarhassa.

Kiitos lohtusanoista edelliseen postaukseen. Pakko välillä  murista, kun ottaa päähän. Ja eihän tämä elämä pelkkää päivänpaistetta ole.

Mikki on paljon parempana. On jo kannellut lelujaankin. Lääkärireissun jälkeen ei koskenut niihin moneen päivään. Eilen oli oikein suotuisalla mallituulella. Loppupuolella kuvauksia tosin nukahti..

Kylpyhuoneremontti etenee. Vanhat kaakelit ja kalusteet on purettu ja pohjat tasoitettu. Huomenna remontoija tekee vesieristyksen ja perjantaina alkanee laatoitus. Jippii! Kun makuuhuoneen kylpyhuone on rempattu, tuunataan vähän wc:tä ja sitten alkaa saunan pesuhuoneen ja saunan remontti. Remonttia siis riittää pitkälle tulevaisuuteen.

Minulla on mennyt viime viikkoina energia kaikkeen touhuun niin, etten ole ehtinyt ja jaksanut pahemmin vierailla blogeissa. Yritän taas ryhdistäytyä. Kiitos, että olette käyneet moikkaamassa Mikkiä ja minua siitä huolimatta.

Meillä oli viime viikolla nuorukainen Iso-Britanniasta kyläilemässä, sitten tuli Mikin lääkärireissu ja oma reumakin on ottanut osansa. Niin ja tuo remontti.

Viimeiset lomapäivät aion vain chillailla ja ottaa rennosti. Ihan kiva on mennä töihin. Aikaisiin heräämisiinkin tässä ollaan jo totuttu, sillä remonttimies tulee aamuisin jo kello seitsemältä.

Nyt taidan lähteä päiväunille. Nuo aikaiset aamut vievät veronsa ja on niin unettavan harmaa päivä. Joko sinä olet pitänyt koko kesälomasi vai onko loma vielä edessä? Mukavaa keskiviikkoa!

27 thoughts on “Chillaillaan…

  1. Ihania ilta-aurinkokuvia! Tänne saisi taas tulla teidän sateet, vaikka viime yönä kyllä tuli muutama milli sentään. Lisää saisi tulla heti perään, jotta maa kastuisi pintaa syvemmältä.
    Teillä ei hommat lopu, koko ajan jotain menossa!

  2. Aurinko tosiaan paistoi kivasti, kun kuvasin. Mikkikään ei nyt hehkunut ihan neonpallona. Ilomielin voisin näitä sateita sinne välillä lähettää. Joo, sikäli aika huvittava tuo otsikko, sillä ei meillä oikein osata chillailla. Aina jotain menossa.

  3. Töihin palasin tällä viikolla ja yllättävän kivuttomasti on hommat lähteneet sujumaan 🙂
    Ihanaa viimeistä lomaviikkoa Satu <3

  4. Mukavaa loman loppua! Itsellä ei ole tänäkään vuonna lomaa lainkaan 🙁

  5. Mukavaa loppulomaa! Mun lomat on eripituusis pätkis. Ny viikonloppuna on niistä yks 🙂

  6. Päiväunet ovat olennainen osa loma-aikaa 🙂
    Tsemppiä sinulle ja Mikille! Lepo vie pitkälle 🙂

  7. Päikkärit on aina hyvä tapahtuma ja se kannattaa vaikka vain pienetkin.
    Tää puutarhamaailma on sellainen, että ei valmiiksi tule milloinkaan,siis päikkärit sopii hyvin näihin kuvioihin.
    Mikki mukaan lukien. ?

  8. Kiva kuulla että Mikki voi paremmin! ?Reppana?
    Lomaa olisi vielä ensi viikko jäljellä, pitää yrittää nauttia vielä siitä.

  9. Kiitos, Outi. Kiva, että työt käynnistyivät hyvin. Mukavaa keskiviikkoiltaa!

  10. Kiitos, Katja. Oih, toivottavasti saat pidettyä vaikka pidennettyjä viikonloppuja. Mukavaa loppuviikkoa!

  11. Hotspot otti koville Mikillä. Mutta iloksi näyttää muuttuvan vähitellen. Mukavaa lomailua!

  12. Toivottavasti oli hyvät päiväunet 🙂 Minun loma loppui tiistaihin joka oli eka työpäivä ja vielä uudessa työssä. Opettelua vielä mutta enköhän opi. Mukavaa loppulomaa!

  13. Mäkin olen noussut arkisin neljältä, kun isäntä menee töihin. Ääh, kuinka vaikeata ja torkkua tulee laitettua! Tarvis kyllä tottua pikkuhiljaa.

  14. Kaunista ?Hyvää vointia sinulle ja Mikille ! Ihan kuin hän poseeraisi patsaan kanssa.

    Terveisin "aamunvirkku, illantorkku" ?

  15. Mukava oli kuulla että Mikki voi jo paremmin♥ Aivan ihania nuo kuvat! Oikein mukavaa loppulomaa sinne! Täällä on kesäloma pidetty ja eilen olikin ensimmäinen työpäivä. Seuraavia lomia jo odotellaan:) Kaunista päivää sinne♥

  16. Hih, en sitten koskaan malttanut niitä päikkäreitä ottaa! Aloinkin surfata blogeissa. Kiitos, mukavaa viikkoa, Katja.

  17. Huh, aikainen herätys! En tiedä, tottuisinko tuohon..

  18. Kiitos, Rita A. Minä olen illan- ja aamunvirkku. Jälkimmäinen pakosta.

  19. Kauniita kuvia! Työt alkoivat pehmeällä laskulla, kaksi päivää töitä, ja viikko lomaa uudestaan… sen jälkeen ei enää lomia siintele..

  20. Kovasti teillä on siellä puuhia menossa. Me maalattiin piha-aitaa monen monta päivää ja jossain vaiheessa alkoi tuntumaan ettei tästä tule loppua ikinä. NO eilen se saatiin vihdoin tehtyä loppuun ja onhan se taas niin hieno uudessa maalissaan.

  21. Teillä riittää touhua. Hyvä, että muistat välillä ottaa rennostikin! Me vasta vain haaveillaan wc- ja kylppäriremonteista. Kiva, että Mikki on jo parempana. Niin komeana hän taas poseeraa kuvissa. Mukavaa loppulomaa! Minä lomailen vielä syyskuulle. Sitten yritän saada hieman opiskeltuakin, mutta virallisesti pysyttelen äitiyslomalla/hoitovapaalla ainakin ensi kesään.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: