27.9.2015

TÖTTÖRÖÖ! Ja voittaja on...

No niin... Mikin juhla-arvonta on suoritettu! Mieheni toimi "onnettarena". Mikki tietenkin oli virallisena valvojana.


Ja onnettaren suosikki oli....

Vaahteranlehdellä -blogin Leena! Paljon Onnea, Leena! Voitit syksyisen kukkasipulipaketin itsellesi. Ja eiku istuttamaan! Käykääpä muut kurkkaamassa Leenan kivaa puutarhablogia.

Lähetätkö, Leena, yhteystietosi blogini sivupalkissa olevaan sähköpostiosoitteeseen, jotta voimme postittaa Mikin kanssa palkinnon sinulle?

Kiitos kaikille teille runsaasta osanotosta arvontaan. Jos onni ei nyt ollut myötä, ei pidä masentua. Tässä on ihan lähiaikoina tulossa Fiskars-arvonta... Olkaapa kuulolla!Lopuksi Mikki vielä haluaa kiittää teitä kaikkia ihanista onnitteluista. Vuh ja hau ja hyvää yötä!

26.9.2015

Mikin juhlapostaus ja ARVONTAMUISTUTUS!

Tässäpä lupaamani Mikin juhlapostaus! Mikin hetkiä kolmen vuoden ajalta. Mikin ensimmäiset puoli vuotta asuimme Helsingissä, Pohjoisrannassa. Siksi alussa on melkoisesti Helsingin kuvia.


Tässä ensimmäisessä kuvassa on pikkuinen Mikki jouluna 2012. Voi pientä...


Mikki on meidän perheestä ainoa, jolle on Esplanadilla kävellessämme avattu Louis Vuittonin ovi ja oikein pyydetty sisälle. Rapsutuksia tuli ovimieheltä ja myyjiltä melkoisesti. Ei me oikein edetty Helsingissä, jos kävelimme kaupungilla. Kymmenen metrin välein tuli rapsutuspysähdys.


Suuruudenhullu projekti? Mamiinsa tullut...
Helsingin Pohjoisrannassa liikenteen laskentaa kuudennesta kerroksesta..


Mikki ja "tehtaan valot". Mikä rimppakinttu tammikuussa 2013!Mikki on aina osannut rentoutumisen taidon...


Mikki rakastaa pehmoleluja. Poikamme huoneessa...


Kuka siellä?


Lätäkköön on päästävä vaikka hihnakävelyllä!


Metsälenkin saldoa..


Kaunistelematon totuus. Tällainen meidän Mikki pohjimmiltaan on. Kuva on otettu kaksi vuotta sitten sienireissulta. Mikki löysi oikein turpeisen mutaojan ja otti pienet kylvyt. Voin sanoa, että tuon reissun jälkeen en ole käynyt Mikin kanssa sienessä. Kiitti riitti.

Olipa "mukava" ottaa tuollainen mutakasa auton kyytiin. Vielä "kivempaa" oli pestä ja hangata koira kotona puhtaaksi. Mikki haisikin kuin märkä muikku! Ja kun koira oli putsattu, piti koko suihkuhuone pestä. Valkoiset kaakelit...


Jaa-a. Luulisi, että Mikki on tuon kuopan kaivanut, kun on siihen kuukahtanut. Ehei, löytyi vain sopivan sotkuinen ja viileä päiväunipaikka. Yhtään ei haitannut, vaikka marjapensasta tuosta siirrettiin. Tämä kuva on otettu kaksi kesää sitten.


Ennen kaikkea Mikki on notkea ja rakastaa leikkiä ja painia. Tässä on leikki meneillään Helsingissä Tervasaaren koirapuistossa keväällä 2013.


Uusi leluKaipa olet muistanut osallistua Mikin JUHLA-ARVONTAAN! Arvontaan pääset TÄSTÄ!


Loppuun vielä kimppaselfie! Me ollaan bestikset!

25.9.2015

Paljon Onnea vaan! - Happy Birthday to you!Paljon Onnea, rakas Mikki! Mamin oma mussukka on nyt kolme vuotta! Niin se aika rientää... Tyttäremme Anne-Mari kuvasi Mikkiä tämän syntymäpäivän kunniaksi.Mikki sai syntymäpäivänsä kunniaksi uuden pehmolelun, josta se tykkää kovasti. Kanan, joka vinkuu. Tosin aikansa leikittyään tällä uudella lelulla, Mikki vei sen poikamme Timon huoneeseen ikään kuin vaihtarina. Tilalle Mikki oli ottanut pojan sängyltä pehmokoiran, joka on Timon lapsuuden aikainen lelu. Mikki hakee sen aina, jos pojan huoneen ovi sattuu jäämään auki.

Jos nyt kertoisin jotain Mikistä. Mikki rakastaa juosta metsässä vapaana. Mikki tykkää myös autoilusta. Se on ensimmäisenä kyydissä. Mikin lempiruokaa on lasagne ja pannukakku.
Mikki ei ole oikeastaan koskaan yksin. Se on minun vikani. Kun Mikki oli pieni, olin vuorotteluvapaalla ja kotona. En koskaan raaskinut jättää sitä yksin, vaan otin sen aina mukaan. Niinpä se ei oppinut olemaan yksin kotona. Mikki on aina mukana tai sillä on kotona hoitaja. Äitini on Mikin päivähoitaja arkisin, kun olen töissä.Sellainen on meidän Mikki! Lisäksi tietenkin Mikki on aivan korvaamaton puutarhakaveri ja laadunvalvoja. Yhdessä teemme kaikki pihan hommat. Kiitos, Mikki, panoksestasi puutarhaan ja ystävyydestä!

Olethan  muistanut osallistua Mikin juhla-arvontaan! Jollet, klikkaa tästä.

21.9.2015

Mikin juhla-arvonta! - Mickey's birthday giveaway

Nyt Kukkaiselämässä vietetään Mikin juhlaviikkoa! Perjantaina Mikki täyttää kokonaiset kolme vuotta. Mamin oma mussukka!


Tällä viikolla tehdään vielä Mikin juhlapostaus, jossa on kuvia myös vajaan kolmen vuoden takaa. Annan jo tässä söpöysvaroituksen!


Tätä Mikin synttäriviikkoa juhlistamme tietenkin asiaankuuluvalla arvonnalla.


Tässä Mikki esittelee: Valkoisia ja vaaleanpunaisia helmililjoja sekä posliinihyasintteja olisi palkintona. Mahdollisesti laitan pussukan vielä jotain siemeniä puutarhastamme lisäyllätykseksi.


Tässäpä arvonnan säännöt:

* Kaikki tähän postaukseen kommentoivat saavat yhden arvan. Jos olet anonyymi, muistathan jättää yhteystietosi.

* Kommentoimalla ja olemalla blogini kirjautunut lukija saat kaksi arpaa.

* Tykkäämällä Kukkaiselämää-blogista Facebookissa saat yhden lisäarvan.

* Linkittämällä alla olevan arvontakuvan blogiisi saat vielä toisen lisäarvan.

Maksimissaan voit siis osallistua neljällä arvalla. Arvontaan voit osallistua vain, jos postitusosoitteesi on Suomessa.


Suoritan arvonnan sunnuntaina 27.9.2015 illalla. Onnea arvontaan!20.9.2015

Kuvailin illalla puutarhaa.. - Evening pics

Kuvailin vähän IPadilla illalla pihaa...

I took a few pics in our garden this evening.


Auringonlasku valaisi kivasti kukkia.


Mieheni haravoi polut ja leikkasi nurmikon.


Kotkansiivet ovat jo syysväreissä.


Mussukka... En muuten syönyt tänään sitä kalaakaan, vaikka muu perhe söi.


Polku Pusutunneliin..


Tunnelin kärhöt kukkivat.


Auringonlasku


Jollain on kiire!


Tosi kiire!


Jahas, laadunvalvontatehtävät kutsuivat... Mieheni leikkasi nurmikkoa ja Mikki valvoi laatua.


Sunnuntai meni aika leppoisasti. Syöden ja maaten. Muutama kuva tuli napsittua.


Mukavaa uutta viikkoa! Happy new week!

Yritystä.. - Change

Olen jo vuosia tuntenut huonoa omaatuntoa siitä, että syön lihaa. Olen pitkään ajatellut luopuvani, mutta koskaan en ole yrittänyt. Itse asiassa en syö lihaa kovinkaan usein, mutta silloin tällöin. Lähinnä jonkin ruuan lisäainesosana.


Koska selkärankareumani on nyt vaivannut oikein urakalla jo monta kuukautta, ajattelin yrittää lihatonta elämää. Kohta on viikko takana, eikä tee heikkoakaan. 


Se mikä tämän lopullisen sysäyksen sai aikaan, on aika huvittava syy. Kaverini ovat nauraneet sille makeat naurut! 

Seuraan monia saippuasarjoja. Niin myös Emmerdalea. Katsotteko te? Jos seuraatte ko. ohjelmaa, olette nähneet ne Paddyn possut. Siinä se. Syy muutokseen. Ne possut ovat ihan sikasöpöjä! Ajattelin, että jos syön possua, on se melkein kuin söisin Mikkiä! Ne possut ovat yhtä söpöjä kuin Mikki!


Että tämmöstä tällä kertaa. Maitotuotteita ja ehkä kalaakin vielä syön. Kalaa kyllä vähän harkitsen... Että näillä mennään! On muuten vähän kevyempi olo ilman leikkeleitä.

Nuo kukat kävin äsken poimimassa puutarhasta. Mukavaa sunnuntaita! 

Happy Sunday!19.9.2015

You're fired!


Hih! Kerroinkin jo aamulla facen puolella, että sain ilmeisesti elämäni ensimmäiset potkut! Puutarha ja piha -faceryhmästä. Liekö syynä tuo kuva, jossa Mikki on puutarhastamme poimittujen kukkien lisäksi? Mussu änkesi kuvaan.

Liekö syynä koiramaiset kommentit yleensäkin kuviini liittyen? Tapansa mukaan Mikki on hurmannut ihmisiä - niin myös Puutarha ja piha -faceryhmässä. Jos olen ladannut pihakuvia, joissa Mikkiä ei näy, ovat ihmiset kyselleet Mikin perään.

Ihmettelin eilen, kun julkaisemani kuva kommentteineen katosi. Sitten huomasin tulleeni lempatuksi koko ryhmästä. Ilman mitään varoituksia tai perusteluita. Täytyy sanoa, että on jollain kyllä nuttura kireellä tuolla ryhmässä. No, omapa on ryhmänsä, joten tehköön ihan mitä lystää.

Me jatkamme Mikin kanssa kukkaisaa elämäämme täällä blogissa ja omassa Facessa. Kuulumme myös erinäisiin leppoisampiin puutarharyhmiin tuolla facessa.


Mitä tuostakaan kuvan haketushommasta tulisi ilman Mikkiä? Ei yhtikäs mitään. Mikki valvoo laatua ja on virallinen Kukkaiselämän puutarha-apulainen. Se on vaativa pesti se!


Amerikanjalopähkinän lehdet ja oksat saivat kyytiä.


Tänään sitten panin muutenkin tuulemaan. Lähdin lätkimään StyleRoomista. Koin, ettei mun antini oikein istunut eikä kelvannut sinne. "Olen liikaa puutarhaan leimautunut." Siis kasveihin, kukkiin. En täytä puutarhaa trendikkäillä ruosteisilla romuilla, kuten varmaan pitäisi. Ei vaan kuulu tyyliini.

Muutenkin taidan vähentää noita talvisia sisustusjuttuja. Olen vähän out niistä. Liian romanttinen hörsö. Parasta vaan keskittyä tänne puutarhaan! Talvella se on tosin tässä ilmastossa haastavaa...;O)


Hih, ei nuokaan hakkeet ehkä osuisi kohdilleen, jollei Mikki valvoisi.


Kyllä se on niin, että Mikki ja minä olemme paketti. Minne Mikki ei kelpaa, en kelpaa minäkään. Tulipas nyt tuuleteltua...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...