Hih, tuo otsikko on niin totta. Täällä herkuteltiin pizzalla siihen malliin vappuna, että käy vaatteet ahtaiksi. Mutta hyvää on syöty!
Vappuna opeteltiin blogiyhteistyön merkeissä MyPizzanpaiston saloja. Ei se ihan helppoa alkuun ollutkaan. Se todettiin, että uunin pitää olla riittävän kuuma ja pizzaa pitää kääntää paiston aikana muutaman kerran. Muuten voipi käydä niin, että pohja jää raa’aksi tai vastavuoroisesti vähän kärähtää. No, harjoitus tekee mestarin. Vappuna pizza onnistui tähän asti parhaiten.
Ainekset olivat merelliset. Tonnikalaa, äyriäisiä ja lisänä kasviksia ja juustoa.
MyPizza-uunissa poltetaan pellettejä. Sytytykseen käytetään sytytysnestettä.
Uunin lämpötila kohoaa reiluun 400 asteeseen. Pizza valmistuu muutamassa minuutissa.
Yllä itse pääkokki!
Meikä oli hengessä mukana…
Kuten myös Mikki!
Mikkikin sai osuutensa. Näytti maistuvan.
Maistui muuten meille muillekin! Lurps!
Slurps! Nyt kyllä herahti vesi kielelle!
Haluan ehdottomasti moisen pizzanpaistohärpäkkeen
meille myös. Missäköhän niitä myydään?
Blogini sivupalkissa Limen-linkistä ja juttuni MyPizza-linkistä pääset verkkosivuille ja -kauppaan.
Onpa herkullisen näköistä!
Minullekin ihan uus tuttavuus tämä pizzauuni.
Ps. Kiva että Mikinkin vappuun kuului pitsaa;)
Tuohan onkin kätevä vehje 🙂 ihan vesi herahti kielelle…
Voi apua mitä ihanuuksia, mahtoi naapureillakin vatsat kurnia ja kuola valua suupielistä tuoksun leijaillessa uunista! On Sinulla tuo herra melkoinen mestarikokki, pitsa näytti herkulta!
En olekaan kuullut tuollaisesta pizzapellistä -vai mikä se nyt oli. Saako tuolla muutakin ruokaa valmistettua?
Minä mietin myös, saako tällä vempeleellä valmistettua muuta kuin pizzaa.
MyPizza-uuni. Vielä ei olla kokeiltu, meinataan kokeilla esim. muikkujen paistoa.
Herkkua oli.
Kätevä on!
No, hyvää oli!
Kuulostaa mielenkiintoiselta. Ihan uusi tuttavuus minulle. Ja kiva kuulla, että hyvää tuli.
Tuollainen pizzauuni olisi mun miehen unelmien täyttymys <3
Ihanaa tiistaita!
A beautiful feast. Beautiful to be outdoors again dining alfresco
Have a super week
Helenxx
Ruuanlaittoa parhaimmillaan juuri silloin kun voi olla itse vain hengessä mukana ja siemailla lasin (tai toisenkin) viiniä.
Oo, herkullista!
Jaahas, täälläkin kiinnostuttiin, olis kyllä ihan huippu juttu.. pitääpä käydä tutustumassa sivuilla! Kyllä tosiaan vesi herahti kielelle 🙂
Ihana Mikki !
Onpa herkullisen näköinen ja varmasti maistuisi minullekin. Miehesi onkin mestari kokki !
Hyvää. itsekin söin pitkästä aikaa pizzaa ♥ ♥
Kesällä kun lähes kaikki ruoka tulee valmistettua ulkona, on tuo pizzauuni varmasti kiva lisä normigrilleihin ja savustimiin. Kiva päästä tutustumaan tuohon kauttasi, ves kielellä 🙂
Nälkä tulee näitä kuvia katsoessa!
Tuon täytyy olla hyvää,nam. Ja älä sure kyllä siellä puutarhassa touhutessa ne kalorit kaikkoaa 🙂
Juu, saa. Tehtiin eilen lohimedaljonkeja ja hyvää tuli!
Jep, herkkua!
Minun mieheni myös!
Thank you! Happy May, Helen!
Niinpä!
Niin on!
Huippu on!
Mestari on!
PIzza on herkkua!
Kyllä voin tuota pizzauunia suositella!
Joo…, sen voin kuvitella.
Toivottavasti!
Voi että, kun näytti hyvältä. Enpä ole ennen nähnytkään tuollaista pitsauunia.
Mukavaa äitienpäivää!
Lurps, tosiaankin! Näyttää hyvältä 🙂
MyPizza on Suomessa valmistettu pizzauuni, joka paistaa pizzan aidolla tulella muutamassa minuutissa. Valmistaja myy tuotetta täällä: limen.fi/grillit/mypizza/